صفحه اصلی تالار گفتمان | صفحه اصلی سایت آشپزآنلاین | تبلیغات


                         

¤¤¤  لحظات خوبي را براي شما آرزومنديم.  ¤¤¤

مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

نام کاربري:
کلمه عبور:

به ياد داشته باش
فقط در در صفحه اصلي تالار ميتوانيد از ورود سريع استفاده کنيد
 (0 پیامک جدید)
درخواست عضويت   ورود * ورود 







ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 64 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي
forumtools   forumtools
نويسنده پيغام
 موضوع پست: فلافل
پستارسال شده در: يکشنبه 27 خرداد 1386, 4:27 pm 


مدیر سابق
مدیر سابق

No Avatar
offline


محبوبیت: 12


تاريخ عضويت: چهارشنبه 8 فروردین 1386, 2:35 pm

پست ها : 1477

تشکر کرده اید: 1 مرتبه

تشکر شده:
353 مرتبه در 212 پست

محل سکونت: تهران
سلام

مواد لازم براي تهيه فلافل :
----------------------------------
نخود2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی خام1 عدد کوچک
پیاز رنده شده1 عدد
سیر رنده شده2 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
ادویه جات : زردچوبه نمک و فلفل
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم


طرز تهیه :
نخود ر ا از قبل خیس کرده ودوسه بارآب آن راعوض کنید . سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده، ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودرهمه موادراباهم مخلوط کرده تایکدست شود.

درظرفی روغن مایع می ریزیم تاکاملاداغ شود . سپس ازموادمقداری برمی داریم درقالب مخصوص ( گرد ) قرارداده و بارامی درروغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دوطرف آن طلایی رنگ شود.

سس فلافل :
---------------------
پودرانبه2 قاشق غذاخوری ( از عطاري )
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
سرکه 4/1 پیمانه
آب به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم

طرزتهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی - پودرانبه - سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود ، سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود .

نوش جان

نقل از :

http://216.109.125.130/search/cache?ei= ... 1&.intl=us


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم Shabnam تشکر کرده اند:
*مروارید* (سه شنبه 9 خرداد 1391, 8:29 pm), somaye.khanumi (دوشنبه 29 آبان 1391, 4:27 pm)
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 5:29 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 تیر 1386, 12:50 am

پست ها : 101

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
24 مرتبه در 15 پست
براي تهيه فلافل به نخود خام و پياز و نمك و زرد چوبه و فلفل سياه و قرمز احتياج داريم.
هر 4 پيمانه نخود 1پياز متوسط مي خواد.
نخود خام رو از شب قبل خيس مي كنيم.2 بار چرخش مي كنيم. پياز رو هم بايد چرخ كنيم ولي بهتره كه جدا چرخ كنيم كه آب پياز رو بگيريم كه فلافل موقع سرخ كردن وا نره.
پياز چرخ شده رو كه دست نخود چرخ شده داديم نمك و فلفل رو مي زنيم ؛زرد چوبه هم به اندازه ي يك هشتم قاشق چايخوري به موادمون مي زنيم و خوب مخلوط مي كنيم.
براي تهيه ي فلافل بهتره كه از قالب فلافل استفاده كني.روغن رو ميذاريم داغ شه.اندازه ي روغن بهتره حدي باشه كه فلافل توش غوطه ور باشه.
اگه از قالب فلافل استفاده مي كني قبل اين كه مواد رو بريزي كمي كف قالب رو چرب كن.اگه هم از قالب استفاده نمي كني مي توني از قاشق استفاده كني.
روغن هم بايد داغ داغ باشه بعد فلافل ها رو بندازي توش.
فلافل ها رو در حدي سرخ مي كنيم كه طلايي رنگ بشه.


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم مرجانه تشکر کرده اند:
Bitaa (سه شنبه 18 بهمن 1390, 8:56 am)
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 8:20 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: دوشنبه 12 شهریور 1386, 9:27 am

پست ها : 1

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
0 مرتبه در 0 پست
مرجانه عزيز با تشكر از ارسال پاسخ، يك سؤال ديگر هم داشتم آيا مي شود از پودركاري و آويشن و نيز سويا (ا/3نخود) براي درست كردن فلافل استفاده نمود.


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 3:39 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: چهارشنبه 27 تیر 1386, 12:50 am

پست ها : 101

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
24 مرتبه در 15 پست
سلام مژده جان
معمولا تو تهيه فلافل از آويشن و پودر كاري و سويا استفاده نمي كنن.
ولي چيزي كه مسلمه سليقه اي مي توني ادويه ي غذاتو عوض كني؛يعني امر محالي نيست!
ولي من سويا رو بهت اصلا پيشنهاد نمي كنم.
موفق باشي :P


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 5:23 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 5:38 am

پست ها : 46

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
7 مرتبه در 5 پست
سلام دوستان
من چند روز پيش اين دستور رو از برنامه به خانه بر مي گرديم دريافت كردم كه براي هر نيم كيلو نخود ،سه تا چهار تخم مرغ هم استفاده كرد (تقريبا مايع شل تر از كتلت مي شه)همينطور پودر انبه به عنوان ادويه.خيلي هم تاكيد داشت كه بعد از خيس كردن نخود نيم ساعت در آبكش ميگذاريم كه آبش كاملا گرفته شه تا فلافل وا نره.
به هر حال ترجيح دادم شنيده هامو(نه تجربياتمو چون در اين زمينه ادعايي ندارم) به اطلاع دوستان علاقمند به آشپزي قرار بدم.
موفق باشيد


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست: Re: طرز تهيه فلافل
پستارسال شده در: شنبه 9 خرداد 1388, 8:41 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 5


تاريخ عضويت: شنبه 17 فروردین 1387, 12:07 pm

پست ها : 560

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
127 مرتبه در 54 پست
اینم از فلافل های من که با نخود پخته درست کردم :party-smiley-039:


پيوست ها:
DSC00190%281%29.JPG
DSC00190%281%29.JPG [ 39.37 KiB | بازديد 3737 بار ]
DSC00197%281%29.JPG
DSC00197%281%29.JPG [ 34.88 KiB | بازديد 3529 بار ]

_________________
تا دیروز فکر میکردم چون گرفتاریم به خدا نمی رسیم ، اما امروز فهمیدم چون به خدا نمی رسیم گرفتاریم
بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم nazanina تشکر کرده اند:
* yalda * (پنج شنبه 19 مرداد 1391, 2:24 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: طرز تهيه فلافل
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 تیر 1388, 8:36 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: جمعه 8 آذر 1387, 8:20 am

پست ها : 396

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
34 مرتبه در 27 پست
بجه ها[b] من 1 کیلو آرد نخود دارم نه آرد نخودچی از مغازه عربی اشتباهی به جای آرد نخودچی خریدم :amazed:
میتونم باهاش فلافل درست کنم ؟؟؟؟؟؟؟[/b] :th: :th: :th: :th:


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست: Re: طرز تهيه فلافل
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 تیر 1388, 8:51 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 2


تاريخ عضويت: شنبه 8 بهمن 1384, 2:46 pm

پست ها : 178

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
22 مرتبه در 14 پست

محل سکونت: تهران
سلام
رويا جون نوش جونتو ن عالي شده
سارا جون براي فلافل نخود را به اندازه ارد اسياب نميكنند كمي دونتر هست ول ميتوني به اندازه نصف استكان نخود اسياب كني و قاطي ارد كرده و فلافل را درست كني
يك كار ديگه ميتوني با همان ارد درست كني و يك غذاي جديد ميشه به نام سارافل تازه تاپيك جديد هم ميتوني بزني(ساناز اينجا نبود) :246:


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست: Re: طرز تهيه فلافل
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 تیر 1388, 10:36 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: جمعه 8 آذر 1387, 8:20 am

پست ها : 396

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
34 مرتبه در 27 پست
سلام حمیده جون :smilie_liebe4:
آقای همسر هم همینو گفت (l)
پس برم به سوی اختراع جدید :hiker:
سارافل (یاد ترافل افتادم یاد سارافون هم افتادم) مخصوص سرآشپز :47b20s0: :party-smiley-039:
وانره خوبه حمیده جون :s4:


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست: Re: طرز تهيه فلافل
پستارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388, 11:44 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: جمعه 8 آذر 1387, 8:20 am

پست ها : 396

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
34 مرتبه در 27 پست
من بالاخره فلافل با آرد نخود ( نه نخودچی) رو درست کردم و عاااااااااااااااااااااااالی شد :dribble:
باورم نمیشه، حتی از فلافل نخود هم خوشمزه تر بود... رفتم که بازم آرد نخود بخرم :47b20s0: :47b20s0: :47b20s0:
حمیده جون سارافل به ثبت رسید :bliss:

مواد لازم:( برای 4و3 نفر)
آرد نخود الک شده: 2 تا 3 لیوان پر(grounded chick peas)
تخم مرغ 1 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
جعفری خورد شده (خشک یا تازه) 1 ق غ
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر، زردچوبه: به مقدار لازم
بکینگ پودر : 2/3 ق چ
روغن مایع برای داخل مواد: 1 ق غ

طرز تهیه:
تخم مرغ را با همزن 1 دقیقه بزنید
پیاز را اضافه کنید ومخلوط کنید
ادویه ها و سبزی را اضافه کنید
آرد و بکینگ پودری که با هم الک کرده اید را با الک کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که مایعی کاملا غلیظ شود
1 قاشق روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید
بگذاید 20 دقیقه بماند
حالا دوباره مخلوط کنید و در و روغن داغ و فراوان با قاشق یکی یکی بیاندازید تا سرخ شود... سرخ شدن هر طرف در روعن داغ حدودا 10 ثانیه طول میکشد

این غذا را با پیاز و فلفل دلمه سبز و کاهو و گوجه
با ترشی و سس مخصوص فلافل
با کلم
میتوان سرو کرد
من خودم چون سس مخصوص نداشتم با مخلوط مایونز و کچاپ و کمی آبلیمو نمک و فلفل سس درست کردم :47b20s0:


پيوست ها:
IMG_1131-Optimized.jpg
IMG_1131-Optimized.jpg [ 120.78 KiB | بازديد 3475 بار ]
IMG_1120-Optimized.jpg
IMG_1120-Optimized.jpg [ 184.04 KiB | بازديد 3552 بار ]


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط saranaria در جمعه 19 تیر 1388, 1:55 pm .
بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم saranaria تشکر کرده اند:
n e g a r (پنج شنبه 19 مرداد 1391, 1:40 am)
 
 
 موضوع پست: Re: طرز تهيه فلافل
پستارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388, 11:49 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: جمعه 16 فروردین 1387, 7:02 pm

پست ها : 322

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
23 مرتبه در 21 پست

محل سکونت: ونزويلا
.


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط شميم در جمعه 26 تیر 1388, 3:44 am .

بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست: Re: طرز تهيه فلافل
پستارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388, 11:52 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 5


تاريخ عضويت: سه شنبه 24 دی 1387, 1:04 pm

پست ها : 299

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
100 مرتبه در 48 پست

محل سکونت: همدان
به به :dribble: :dribble: :dribble:


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست: Re: طرز تهيه فلافل
پستارسال شده در: جمعه 19 تیر 1388, 2:26 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 2


تاريخ عضويت: شنبه 5 اردیبهشت 1388, 12:32 pm

پست ها : 320

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
24 مرتبه در 20 پست
سارا جون هوووووووووووووووووووووووووم هوووووووووووووووووووووووم :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble:


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست: دستور فلافل سايت
پستارسال شده در: دوشنبه 22 تیر 1388, 5:17 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: شنبه 8 بهمن 1384, 2:45 pm

پست ها : 37

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
0 مرتبه در 0 پست

محل سکونت: تهران
سلام
بچه ها كسي دستور فلافل سايت را درست كرده كه اگه درست كرده خوب شده يا خير ممنون مي شم اگه كمكم كنيد .


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 22 تیر 1388, 8:40 am 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 9


تاريخ عضويت: شنبه 6 تیر 1388, 12:14 pm

پست ها : 1119

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
163 مرتبه در 108 پست

محل سکونت: تهران
من اونو نمیدونم ولی من اینجووری میپزم و خوب میشه(فقط بگم اندازه مواد رو خودت تعیین کن):
نخود رو خیس میکنم دو روز بعد ابکش کرده و با پیاز(بقدری که مایه شل نشه)وسیر به اندازه دلخواه چرخ کرده +نمک و فلفل سیاه و پودر کاری و به اندازه یه نارنگی برمیدارم و تو روغن داغ سرخ میکنم


بالا
 مشخصات  
 
 
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 64 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي

اطلاعات

جستجو براي:
تعداد صفحات: صفحه 1 از 5

    

تعداد پست ها:  64 پست


کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان مدير انجمن: maman javoon شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

کپی رایت

 
yukari

این سایت به صورت کامل تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
Powered by : phpBB | Style by: Meis@M

آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Persian Translation : www.phpBB.Maghsad.com
phpBB SEO