ورود    انجمن    عضويت    جستجو    پرسش و پاسخ

صفحه اول انجمن » آشپزی » شیرینی پزی » شيريني

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1741 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 117  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: انواع كيك و شيريني
 پست ارسال شده در: چهارشنبه Jan 21, 2009 7:16 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه Dec 30, 2008 12:10 am
دوستان یه ویدئو که توش طرز تهیه شیرینی‌ دانمارکی را نشان میده پیدا کردم که آدرسش ایننه:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4201800133

با تشکر از سایت تبیان دت نت، که
دستور کامل از آن سایت می‌باشد،
http://www.tebyan.net/Nutrition_Health/ ... 20816.html

شیرینی دانمارکی

خمیر دانمارکی:
مواد لازم
750 گرم
آرد کاملا سفید
250 گرم
آرد ذرت یا نشاسته پودر شده
250 گرم
کره
2 عدد
تخم مرغ
3 قاشق سوپخوری
روغن مایع
2 قاشق سوپخوری
شکر
یک قاشق سوپخوری
مایع خمیر ترش
یک قاشق چایخوری
نمک
به مقدارلازم
آب ولرم

طرز تهیه:

یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.

در ظرف بزرگی آرد، نمک و شکر را الک کرده، سپس وسط آرد را گود می کنیم. مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود. خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد.

سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود. بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم و بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.

کرم دانمارکی :

مواد لازم :

2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت یا آرد گندم
5/1 فنجان
شیر
یک عدد
زرده تخم مرغ
نصف فنجان
شکر
50 گرم
کره
به مقدار کم
وانیل یا پوست رنده شده لیمو

طرز تهیه :

زرده تخم مرغ و 50 گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. بقیه شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود . سپس زرده زده شده را ا ضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.

برای تزئین روی شیرینی ها و داخل شیرینی ها از مواد زیر استفاده می کنیم.

برای داخل شیرینی ها:

کرم دانمارکی + دارچین یک قاشق مرباخوری + شکر یک سوم پیمانه.

برای تزئین روی شیرینی ها:

یک عدد تخم مرغ + یک قاشق سوپخوری شربت کارامل( شكر را روی حرارت بخار آب ذوب می کنیم)

طرز تهیه انواع شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی صدفی با خمیر دانمارکی

خمیر دانمارکی را نسبتاً نازک تر باز کرده و روی خمیر کمی دارچین و شکر می پاشیم و آن را لوله کرده و وقتی به قسمت آخر رسیدیم، با قلم مو کمی تخم مرغ بر روی آن می مالیم که دو قسمت به هم بچسبد.

سپس آن را مانند رولت به قطر 5/1 سانتی متر می بریم. شیرینی ها را در سینی چیده، مدت 30 دقیقه در وسط پنجره فر با حرارت 350 درجه قرار می دهیم تا پخته و طلایی شوند و بعد از کمی خنک شدن روی آنها با الک پودر قند می پاشیم.

شیرینی لوله ای با خمیر دانمارکی

خمیر دانمارکی را به قطر 4-3 میلیمتر و به طول 15 سانتیمتر و به عرض دلخواه کرم می مالیم . سپس خمیر را لوله کرده و به انتهای لوله که رسیدیم با قلم مو روی خمیر را کمی تخم مرغ می مالیم تا دو قسمت به هم بچسبد. بعد خمیر را به اندازه های 6-5 سانتی متر می بریم و در سینی چرب آنها را چیده و به مدت 30 دقیقه می گذاریم پخته شوند.

شیرینی نیمه ماه دانمارکی با خمیر دانمارکی

خمیر را به قطر 5-4 میلیمتر پهن کرده و با قالب گرد خمیر را قالب می زنیم و توسط قیف یا با قاشق مرباخوری مقداری کرم در وسط خمیر می گذاریم و خمیر را به صورت نیمه ماه روی هم آورده و دور آن را با چنگال میوه خوری فشرده و فرم می دهیم. سپس روی آنها از مخلوط تخم مرغ و شربت کارامل می مالیم و بعد روی آن کمی شکر پاشیده، در سینی چرب می چینیم. سپس برای مدت 30 دقیقه در پنجره وسط فر با درجه حرارت 350 قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.

مدل گوشی دانمارکی با خمیر دانمارکی

خمیر را به قطر 4-3 میلی متر پهن کرده، به اندازه 30×15 می بریم و در وسط خمیر یک نقطه مرکز قرار داده و روی آن شکر و دارچین می پاشیم. بعد خمیر را از دو طرف به نقطه مرکز لوله کرده و خمیر را به صورت ورقه های 5/1 سانتی متری می بریم و در سینی چرب شده می چینیم. سپس در فر داغ با درجه حرارت 400 فارنهایت مدت 12-10 دقیقه می گذاریم تا شیرینی ها طلایی شوند.

شیرینی مدل فرفره با خمیر دانمارکی

خمیر را به قطر یک سانتی متر و طول و عرض 25×25 سانتی متر باز می کنیم. بعد 5×5 خمیر را بریده و چهارگوش خمیر را برش می دهیم. وسط خمیر به اندازه یک عدد فندق کرم می گذاریم و به شکل فرفره می پیچیم. با قلم مو روی آن از مخلوط شربت کارامل و تخم مرغ مالیده، آنها را در سینی فر چرب شده می چینیم و در پنجره وسط فر قرار می دهیم . مدت 25-20 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها با حرارت 400 درجه طلایی شوند. این شیرینی ها را می توان به پودر قند نیز آغشته نمود. در این صورت نیازی به مالیدن کارامل تخم مرغی نمی باشد.

آخرين ويرايش توسط Tehran در پنج شنبه Jan 22, 2009 4:07 am, ويرايش شده 1 در کل.

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: چهارشنبه Jan 21, 2009 7:48 pm 
آفلاين
نماد کاربر

صبا جون , راست میگی‌‌ها رولت ندا جون خیلی‌ لطیف بود (من از رو مانیتور دست روش کشیدم قشنگ لتیفیشو احساس کردم .....جون خودم را س میگم ها :2lxe53l: )
حالا شما هم یه قاچ از مال خودت رو بفرست ببینیم عیبش چیه... (wk)

سنا جون ,من هم یکدفعه شیرینی‌ کشمشی درست کردم ولی مال من هم و مثل کیک شد و اصلا شبیه مال قنادی نشد، البته یه فاجعه دیگه هم اتفاق افتاد که من در آخر کار کشمش رو ریختم توش بعدش میکس ر رو روشن کردم و وقتی‌ خاموش کردم دیگه همه کشمش‌ها خورد ه خورد شده بودن تو شیرینی :ey: :ey: ‌، البته لازمه بگم که این فاجعه باعث نشد که کسی‌ اونهارو نخوره. (wk)

یک دفعه هم لطیفه درست کردم... که ‌ای خدا درست مثل مال قنادی شد،، تا آخر عمرم دیگه خوشحالم که این دستور را پیدا کردم. (l) (l)

پيوست ها:
latifeh_n.JPG
latifeh_n.JPG [ 83.09 KB | بازديد 59 بار ]
shirini keshmeshi.JPG
shirini keshmeshi.JPG [ 85 KB | بازديد 39 بار ]
shirini keshmeshi2.JPG
shirini keshmeshi2.JPG [ 62.69 KB | بازديد 37 بار ]
بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 12:20 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 30, 2008 1:03 am
دوستان با اعتماد به نفس عکس رولتی رو که درست کردم گذاشتم :smilie_liebe4:
بگید ایراد کارم چی بوده خانمهای هنرمند (fl) (fl)

پيوست ها:
Rlt.JPG
Rlt.JPG [ 68.14 KB | بازديد 96 بار ]

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 1:20 am 
آفلاين
آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 1000 تایی ها

تاريخ عضويت: پنج شنبه May 15, 2008 8:48 am
من هم به روش مونا جون درست ميكنم خيلى خوب ميشه، ولى يه بر يه جا خوندم كه اگه تو شيرينى کشمشی از آرد zorat استفاده بشه (مثلا ۲۰ g) دقيقا مثل مالِ بيرون ميشه ولى خودم تا حالا امتحان نكردم

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 4:04 am 
آفلاين
نماد کاربر

دوستان یه ویدئو که توش طرز تهیه شیرینی‌ دانمارکی را نشان میده پیدا کردم که آدرسش ایننه:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 4201800133

من این آدرس رو به پست اولی خودم در مورد طرز تهیه شیرینی‌ دانمارکی
اضافه می‌کنم.

ندا جان، فکر کنم این همون دستور شیرینی‌ ۱۰۰۰ لا هم باشه که شما تو کتاب روزا خونده بودید. :sweet_kiss:

سامان عزیز، دستتون درد نکنه با این دستور هایی که پست کردید. شاد باشید (fl)

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 5:13 am 
آفلاين

مرسى سامان جون بابت دستور شيرينى آلمانى
تهران جون خمير شيرينى دانماركى با خمير هزار لا فرق ميكنه، تقريبا شبيه هم هستن ولى تو خمير شيرينى دانماركى از مايه خمير استفاده ميشه و بد از pokht خمير نرم هم هستش ولى خمير هزار لا بد از pokht tord ميشه

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 5:28 am 
آفلاين
نماد کاربر

سنا جون و نازنین جون خبر خوشی‌، :47b20s0: :47b20s0: :47b20s0:

من یه ویدئو که توش دستور شیرینی‌ کشمشی رو داره و طرز درست کردنشو نشون میده پیدا کردم :

http://video.google.com/videoplay?docid ... 8168&hl=en

-----------------------------------------------------

شیرینی کشمشی
مواد لازم
کشمش 75 گرم – آرد ذرت 115 گرم – آرد ساده 175 گرم – بکینگ پودر 5/1 قاشق چایخوری – نمک کمی – کره 225 گرم – شکر 225 گرم – تخم مرغ 2 عدد – وانیل 8/1 قاشق چایخوری
چگونگی تهیه
آرد را به همراه بکینگ پودر و آرد ذرت الک کرده کنار بگذارید کره را با شکر با همزن برقی بزنید نمک و وانیل را نیز اضافه کنید تا مواد بصورت کرم صاف و لطیفی در آید تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از مخلوط شده مواد خشک را به همراه کشمش اضافه کرده مخلوط کنید سینی فر را چرب کنید و از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری با فاصله 3 سانتی متر از هم در سینی بریزید سینی را در طبقه وسط فر با 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است به مدت 12 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزد دقت داشته باشید کشمش ها باید حدود 15 دقیقه در آب سرد قرار گرفته باشد تا رطوبت کافی داشته باسد
-----------------------------------------------------
همان طور که شهره جون گفتن تو این دستور توش آرد زورت میریزن که البته من نریخته بودم. این دستور بنظر من می‌تونه همونی باشه که تو قصها راجبش نوشتن، (یعنی‌ همونی که تو قنادیا میفرشن) من حتما این دستور رو درست می‌کنم و خبرشو بتون میدم.

شهره جون، مرسی‌ راجبه توضیح تون واسه شیرینی‌ دانمرکی و خمیرش، حالا که فکر می‌کنم میبینم که شما ۱۰۰ در ۱۰۰۰ درست میفرمأید...... راسی یه ایدیا بده واسه روز والنتین خانومیی. :Vishenka_04:

آخرين ويرايش توسط Tehran on پنج شنبه Jan 22, 2009 6:00 am, ويرايش شده در 2.

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 5:57 am 
آفلاين

تهران جون تو topic والتين ايده ها هاى زيادى هستش، اگه خواستى ميز پارسال منو ببين يا اون شيرينى napeloni رو درست كن كه از همه ساده تره، راستى شما كجا زندگى ميكنيد، چون اگه ايران نيستيد خمير هزار لا رو ميتونى راحت از supermarket ها پيدا كنى

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 11:07 am 
آنلاين

تاريخ عضويت: يکشنبه Apr 27, 2008 9:46 am
سلام دوستان

ضمن تشكر از همه شما و يك تشكر ويژه از آقا سامان (fl) :2lxe53l: . دستتون درد نكنه :clap:

ما منتظر بعدي هاش هستيم .. :124: :thankyou:

بالا 
 مشخصات  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 11:59 am 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه Mar 05, 2008 2:38 pm
سلام دوستان،

مرسی از راهنماییتون.

تهران عزیز، ممنون که آدرس دستور رو گذاشتی و همچنین از بابت خود دستور پخت.

من دستور مورد استفاده ام، روغن مایع و آب را داشت که مایه شیرینی رو خیلی شل تر کرده بود. بکینگ پودر و آرد ذرت رو نداشت. در ضمن 15 دقیقه تو فر بود.

عکسهای شیرینی هفته قبل و این هفته رو در زیر می بینید.

خیلی خیلی ممنون (fl) (fl) (fl) (fl) (fl)

پيوست ها:
keshmeshi 1.jpg
keshmeshi 1.jpg [ 116.51 KB | بازديد 59 بار ]
keshmeshi 2.jpg
keshmeshi 2.jpg [ 138.28 KB | بازديد 44 بار ]
بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 1:28 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه Nov 14, 2008 4:09 pm
سامان هنرمند خیلی ممنون
یکی به من بگه این شیرینی آلمانی همون مشهدیه که رفته آلمان , غرب زده شده؟
راستی شهره جون وبقیه دوستان این دانمارکیها شیرینی دانمارکی رو با همون هزار لا درست می کنند. همونطور که گفتید خیلی ترده و موقع خوردن آبروریزیه. فکر کنم ایرانیها یه خمیر دانمارکی کشف کردند بهتر از خود دانمارکیها. کلی هم در اون نوآوری کردن.
ما هر وقت مهمون داریم از ایران یا هر جای دیگه , اول میگن یه کم شیرینی دانمارکی بگیریم بخوریم ببینیم اصلش چطوره. میگم امتحان کنید خوشمزست اما شیرینی دانمارکی ایرانی خیلی با حالتره.

وقتی به دانمارکیا میگی که ما هم شیرینی دانمارکی رو ایران داریم و یکی از شیرینی های محبوب ایرانیاست اما شیرینی دانمارکی ما از مال خودتون خوشمزه تر و متنوع تره ...........ای ذوف مرگ میشن ........ ای بال بال میزنن :124: .........( در حالی که چشا گرده و مغز قاطی کرده :ey: :th: )

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 5:12 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 30, 2008 1:03 am
وای بچه ها یکی نیست به من بگه چرا رولتم لطیف نشده اخه میخوام
دوباره درست کنم میترسم باز هم مثل کیک بشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید (ang) (ang) (ang)

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: پنج شنبه Jan 22, 2009 6:04 pm 
آفلاين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه Nov 14, 2008 4:09 pm
راستی دوستان هنرمند تا حالا هیچکدومتون شیرینی نون برنجی درست کردید ؟ یه دستور خوب سراغ دارید ؟ تو نت زیاده ولی بهشون مطمئن نیستم.

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: جمعه Jan 23, 2009 2:13 pm 
آفلاين

مونا جون شيرينى آلمانى همون شيرينى mashhadi هستش عزيزم، در مورد شيرينى دانماركى من خودم اينجا خمير crosan ميگيرم كه همون خمير شيرينى دانماركى هستش، اگه خواستى يه بار امتحان كن
راستى من يه بار نون berenji درست كردم.اينم dastooresh، ولى خيلى بيشتر از mavadesh آرد برد ولى خيلى خوشمزه شد، چون ۳ سال پيش بود دقيقا يادم نمى آد چقدر ولى خيلى خوب شد، از برنامه خانه ما ياد گرفتم

پودر قند 150 گرم
هل 2/1 قاشق چايخوري
گلاب به ميزان لازم
تخم مرغ 1 عدد كامل و يكي با زرده
آرد برنج 375 گرم
روغن 150 گرم
خلال پسته به ميزان لازم

چگونگی تهیه
روغن جامد و پودر قند را خوب مي زنيم تا حجم آن دوبرابر شود . بعد تخم مرغها را اضافه كرده و هل را اضافه مي كنيم. در آخر آرد را اضافه مي كنيم . اگر خمير را كاملاٌ ورز داديم و خمير خشك بود كم كم گلاب را به خمير اضافه مي كنيم تا خمير آماده شود و اگر گلوله اي در دست گرد كرديم توجه مي كنيم خمير ترك نخورد . بهتر است خمير نان برنجي را بگذاريم 24 ساعت بماند و به شكل دلخواه قالب مي زنيم . در فر 175 درجه سانتي گراد طبقه وسط فر به مدت 10 دقيقه بماند . دور شيريني كه طلايي شده شيريني آماده است.

بالا 
 مشخصات ايميل  

پست ارسال شده در: جمعه Jan 23, 2009 2:35 pm 
آفلاين
آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 2000 تایی ها
آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 2000 تایی ها

تاريخ عضويت: چهارشنبه Mar 28, 2007 6:05 pm
سلام دوستان :smilie_liebe4:

مونا جون پیتزاهاشون هم به گرد پیتزاهای ما نمی رسه !!! همین پیتزا هات انکلیسی یا هوت آلمانی .... ؟!!؟؟؟!!!؟؟؟؟!!! کردن تو بوق و کرنا ....... و کلی ذوق میکنن طفلیها .... !!! یا همون پیتزای ایتالیایی ها ....!!!

خبر ندارن که اینجا ایرانیها زدن روی دستشون .....! :47b20s0: هنر نزد ایرانیان است و بس !! :th: ولی به شرط ها .... شروطها ....!!! ( ... اگه که بعدا یواشی آب بهش نبندن !! ) :p

بالا 
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1741 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 117  بعدي

صفحه اول انجمن » آشپزی » شیرینی پزی » شيريني

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 86 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به: