| نويسنده |
پيغام |
|
negar
|
موضوع پست: ته چين در فر ارسال شده در: سه شنبه Oct 30, 2007 9:23 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه Oct 06, 2007 10:14 am پست ها : 50
|
|
با سلام
طرز تهيه ته چين مرغ در فر را باذكر زمان و درجه فر را لطفا بيان نماييد
با سپاس
|
|
 |
|
 |
|
ملك بانو
|
موضوع پست: ارسال شده در: چهارشنبه Oct 31, 2007 9:36 am |
|
 |
| آشپزآنلاينی اصيل |
 |
تاريخ عضويت: پنج شنبه Oct 11, 2007 9:55 am پست ها : 997 محل سکونت: مالزي
|
سلام نگار جان يه دستور ته چين تو فر كه ميتوني از خود سايت ببيني تزيينش هم خيلي قشنگه
http://www.torang.ir/inst.php?fid=23
مواد لازم
برنج نیم کیلو
سینه مرغ 1 عدد
روغن مایع نصف لیوان
ماست پاستوریزه غلیظ نصف لیوان
زعفران سائیده نصف قاشق چایخوری
زرشک نصف پیمانه
کشمش نصف پیمانه
خلال پسته برای تزئین
ماست چکیده برای تزئین
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
اب مرغ 1/4لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع نصف لیوان
پیاز سرخ شده در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری
دستور تهيه
زرشک را پس از تمیز کردن در اب خیس می کنیم سپس چند بار شسته ودر ابکش می ریزیم مقداری روغن در ظرفی ریخته و زرشک را تفت می دهیم کشمش را هم کمی تفت می دهیم برنج را طبق دستور چلو ابکش می کنیم باید مغز برنج سفت نباشد البته برنج ته چین را کمی زنده بر می داریم مرغ را با 1 عدد پیاز و نمک و زردچوبه و 2 لیوان اب می گذاریم بپزد یک چهارم لیوان از اب مرغ پس از پخته شدن کنار می گذاریم (اب مرغ را از صافی رد می کنیم) مرغ را پس از پخته شدن استخوان های ان را بیرون می کشیم و تکه تکه های ریز می کنی اب مرغ،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران حل شده ویک چهارم لیوان روغن مایع را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم (یک چهارم لیوان از مایه را کنار می گذاریم) بقیه مایه بالا را با برنج مخلوط می کنیم قالب کیک یا ظرف پیرکس را چرب می کنیم نیمی از مایه برنج را در قالب می ریزیم مرغ و کشمش و زرشک و پیاز سرخ شده را روی برنج می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم بقیه مایه برنج را روی مرغ ریخته و سطح ان را صاف می کنیم یک چهارم باقیمانده از مایه را در اطراف ظرف کیک ریخته به طوری که دیواره های ان اغشته به مایه شود یک چهارم روغن مایع را روی سطح برنج می ریزیم سپس روی ظرف را با کاغذ الومینیوم می پوشانیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت یک تا یک ونیم ساعت می پزیم . پس از پخته شدن ته چین از فر خارج کرده و روی ظرف دلخواه بر می گردانیم روی ته چین را با زرشک ،خلال پسته ،ماست چکیده تزئین می کنیم ته چین را با گوشت بره هم می توان تهیه کرد برای ته چین بهتر است از برنج های ایرانی استفاده کنیم.
|
|
 |
|
 |
|
sarasim
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: يکشنبه Jul 19, 2009 11:48 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jun 17, 2009 11:04 am پست ها : 285 محل سکونت: تهران
|
|
اینم از ته چین من در فر
| پيوست ها: |

1.JPG [ 217.83 KB | بازديد 102 بار ]
|
|
|
 |
|
 |
|
SAR ASHPAZ
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: يکشنبه Aug 30, 2009 1:06 pm |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 2000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: شنبه Jun 27, 2009 3:44 pm پست ها : 2559 محل سکونت: تهران
|
|
بچه ها لطفا اگه دستور دیگه ای از ته چین توی فر با مرغ بلدین و امتحان کردین و خوشمزه شده بگید.ممنون
|
|
 |
|
 |
|
رویا*
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: يکشنبه Aug 30, 2009 3:06 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Apr 09, 2009 6:40 am پست ها : 750 محل سکونت: http://liliangol.blogfa.com
|
negar نوشته است: با سلام طرز تهيه ته چين مرغ در فر را باذكر زمان و درجه فر را لطفا بيان نماييد با سپاس دوست خوبم اگه حرارت فر شما استاندارد باشه 180 درجه سانتی گراد وبه مدت یک ونیم ساعت ته چین حاضر می شه .ولی اگه مطمئن نیستید درجه را کمتر بگذارید به خاطر اینکه اگه برشته نشده باشه وشما ته چین را برگردونده باشیدمی شه بعد با گریل فر ویا مایکروویو آنرا برشته کرد ولی اگه سوخته باشه دیگه کاریش نمی شه کرد  .......دوست خوبم اینجا را هم اگه دوست داشتید یک نگاه بیندازید . http://liliangol.blogfa.com/post-31.aspx
_________________ به مطبخ رویا خوش آمدید...جدیدترین غذا : جوجه چینی با سس تاتارتازه ترین شیرینی : میکادوhttp://liliangol.blogfa.com/
|
|
 |
|
 |
|
SAR ASHPAZ
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 7:55 am |
|
 |
 |
 |
|
|
رویا جان این مواد برای حدود 7-8 نفر البته برای بعد افطار که همه سیر تشریف دارن کافیه؟
|
|
 |
|
 |
|
رویا*
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 8:36 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Apr 09, 2009 6:40 am پست ها : 750 محل سکونت: http://liliangol.blogfa.com
|
|
سر اشپز جون این مقدار برای 10 نفر گرسنه کافیه ....
_________________ به مطبخ رویا خوش آمدید...جدیدترین غذا : جوجه چینی با سس تاتارتازه ترین شیرینی : میکادوhttp://liliangol.blogfa.com/
|
|
 |
|
 |
|
SAR ASHPAZ
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 8:40 am |
|
 |
 |
 |
|
|
پس موادمو کم کنم حوصله غذا مونده ندارم.مطمئن باشم شفته مفته نشه بار اولم هاااااااااااااااااااا
|
|
 |
|
 |
|
fereshteh bagherpour
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: پنج شنبه May 13, 2010 7:03 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه Jun 08, 2009 5:49 am پست ها : 23 محل سکونت: کرمان
|
|
سلام ایم ته چین من . واقعا خوش مزه بود.

4.JPG [ 74.36 KB | بازديد 13 بار ]
|
|
|
 |
|
 |
|
baran_84
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: يکشنبه May 30, 2010 10:41 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Apr 25, 2010 2:53 pm پست ها : 169 محل سکونت: تهران
|
من یه ته چین درس کردم چشمتون روز بد نبینه افتضاح شد  مستقیم ریختم تو سطل اشغال نمی دونم چرا برنجش شفته شد 
|
|
 |
|
 |
|
ایلار
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: يکشنبه May 30, 2010 11:56 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه May 30, 2010 11:47 am پست ها : 1
|
سلام امیدوارم که حال همگی شما عزیزان خوب باشد من تازه عضو شدم امیدوارم که بتونم کمکتون کنم و دوستان خوبی داشته باشم 
|
|
 |
|
 |
|
روژینا
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: يکشنبه May 30, 2010 12:24 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه Aug 15, 2009 1:23 pm پست ها : 79
|
می شه لطفا بگید میشه توی تابه های دو طرفه(هپی کال ) ته چین درست کرد 
|
|
 |
|
 |
|
ZAZA
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: شنبه Jun 05, 2010 10:54 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Aug 12, 2009 1:26 pm پست ها : 214 محل سکونت: تهران
|
رویا* نوشته است: negar نوشته است: با سلام طرز تهيه ته چين مرغ در فر را باذكر زمان و درجه فر را لطفا بيان نماييد با سپاس دوست خوبم اگه حرارت فر شما استاندارد باشه 180 درجه سانتی گراد وبه مدت یک ونیم ساعت ته چین حاضر می شه .ولی اگه مطمئن نیستید درجه را کمتر بگذارید به خاطر اینکه اگه برشته نشده باشه وشما ته چین را برگردونده باشیدمی شه بعد با گریل فر ویا مایکروویو آنرا برشته کرد ولی اگه سوخته باشه دیگه کاریش نمی شه کرد  .......دوست خوبم اینجا را هم اگه دوست داشتید یک نگاه بیندازید . http://liliangol.blogfa.com/post-31.aspxمنم ته چين درستيدم به دستور رويا جون. طعمش خيلي خشمزه شد ولي نميدونم چرا خيلي سفت مثل كيك نميشه.ته چينهاي رستورانها مثل كيك ميشه ولي مال من نشد عيب كارم چي؟؟؟

.JPG [ 242.43 KB | بازديد 6 بار ]
|
_________________ زهرا هستم من به آمار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از آدمهاست پس چرا این همه آدم تنهاست.؟…
|
|
 |
|
 |
|
Akram-Abasi
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: شنبه Jun 05, 2010 11:08 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه May 11, 2010 8:15 pm پست ها : 608
|
زازا خانمی تو که ته چینت را به این خوبی مثل کیک بریدی پس دیگه کجاش مثل کیک نشده 
|
|
 |
|
 |
|
ZAZA
|
موضوع پست: Re: ته چين در فر ارسال شده در: يکشنبه Jun 06, 2010 8:27 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Aug 12, 2009 1:26 pm پست ها : 214 محل سکونت: تهران
|
Akram-Abasi جون نظر لطفته. ولي خودم احساس ميكنم وسطش هنوز به سفتي ته چين بيرون نشده.اين دفعه سومه كه دارم درست ميكنم.تازه اينبار بهتر شده البته يه كم. 
_________________ زهرا هستم من به آمار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از آدمهاست پس چرا این همه آدم تنهاست.؟…
|
|
 |
|
 |
|