| نويسنده |
پيغام |
|
ato
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: شنبه Dec 12, 2009 1:02 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Dec 03, 2009 9:01 am پست ها : 546
|
ss عزیز من شامی بلغور رو درست کردم افتضاح شد. وقتی سرخ می شد حالت چسبناک داشت. می شه عکسش رو بزاری . مرسی. 
|
|
 |
|
 |
|
قاصدک
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: پنج شنبه Dec 17, 2009 2:19 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Jul 07, 2009 8:04 am پست ها : 111
|
|
دوستان کسی می دونه پاکورا چیه؟ و ایکه چه جوری درست میشه؟
_________________ تو که آهسته می خوانی قنوت گریه هایت را... میان ربنای سبز دستانت دعایم کن
|
|
 |
|
 |
|
mary2000
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: پنج شنبه Dec 17, 2009 3:06 pm |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 2000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Aug 28, 2009 3:32 pm پست ها : 2712 محل سکونت: alman
|
قاصدک نوشته است: دوستان کسی می دونه پاکورا چیه؟ و ایکه چه جوری درست میشه؟ مواد لازم: آرد نخود 3/ پيمانه پکينگ پودر/ 1 قاشق مربا خوري زردچوبه /1 قاشق مرباخوري پياز يا پيازچه خرد شده-ساطوري /1 پيمانه فلفل سبز ساطوري/ 1 پيمانه پودر فلفل قرمز/ 1 قاشق مرباخوري فلفل سياه/ 1 قاشق مرباخوري روغن و نمک به ميزان لازم آب 1/ پيمانه چگونگي تهيه: آرد نخود را با زردچوبه و فلفل قرمز و سياه و پکينگ پودر مخلوط کرده و حدود 1 پيمانه آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير شلي بدست آيد بطوري که از قاشق بريزد ولي به سختي. نمک و فلفل سبز و پياز خرد شده را به خمير اضافه مي کنيم و به مدت 30 دقيقه به آن استراحت مي دهيم. سپس روغن را در ظرف ريخته و بعد با قاشق از خمير در روغن مي اندازيم و صبر مي کنيم تا سرخ شود.
_________________ عشقت را نثار كسي كن كه لايق آن باشد نه تشنه آن. زيرا هر تشنه اي روزي سيراب مي شود
|
|
 |
|
 |
|
قاصدک
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: پنج شنبه Dec 17, 2009 5:51 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Jul 07, 2009 8:04 am پست ها : 111
|
|
مرسی مری جان این غذا گوشت نداره؟ در اصل خمیر سرخ کرده است دیگه؟ نه؟
_________________ تو که آهسته می خوانی قنوت گریه هایت را... میان ربنای سبز دستانت دعایم کن
|
|
 |
|
 |
|
mary2000
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: پنج شنبه Dec 17, 2009 6:39 pm |
|
 |
 |
 |
|
|
نه گوشت نداره یک چیزی تو مایههای فلافل میمونه و غذای هندی هستش البته قا لبی و سفت مثل فلافل در نمیاد
_________________ عشقت را نثار كسي كن كه لايق آن باشد نه تشنه آن. زيرا هر تشنه اي روزي سيراب مي شود
|
|
 |
|
 |
|
mary2000
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: دوشنبه Jul 26, 2010 12:18 pm |
|
 |
 |
 |
|
کتلت با سیب زمینی خام که من به جای هر جور اردی داخلش پودر پوره سیب زمینی میریزم 
|
|
 |
|
 |
|
afarin
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: دوشنبه Jul 26, 2010 12:22 pm |
|
 |
 |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Dec 25, 2009 9:07 am پست ها : 3204
|
قربون خودت و سليقه ات برم مري جونم عاشقتم مري جونم اون چيه روي سبزي ها گذاشتي؟ سمت راست؟ 
|
|
 |
|
 |
|
mary2000
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: دوشنبه Jul 26, 2010 12:28 pm |
|
 |
 |
 |
|
آفرین جان عزیزمی .gif) آن یک عدد پیاز هست که داخل آب که با رنگ غذایی رنگ میشه انداختم و به این رنگ در آمده و شده گل کوکب
|
|
 |
|
 |
|
mehrshin
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: دوشنبه Jul 26, 2010 1:44 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 10, 2009 5:54 pm پست ها : 1918 محل سکونت: تهران
|
اینم کتلت مسابقه ی من و کتلت زمانهای نه چندان دور   من کتلت رو اینطوری درست می کنم: گوشت چرخ کرده، سیب زمینی خام رنده شده، پیاز رنده شده، ادویه، نمک، فلفل رو خوب چنگ می زنم. بعد با دست بهش فرم می دم و توی روغن سرخ می کنم. حالا گاهی این وسط یه نصفه گوجه کوچولو هم توی مواد رنده می کنم و خوب ورز می دم. می گن خوش طعمش می کنه. مادر شوهر من هم یه کارای عجیبی می کنه با کتلتاش. می گه یه نصف کدو و یه نصف کیوی توش رنده می کنم!! گاهی هم سبزی کوهی ( تره کوهی ) توش می ریزه.
| پيوست ها: |

013 - Copy.JPG [ 457.58 KB | بازديد 4 بار ]
|

Kotlet2 - Copy.JPG [ 276.83 KB | بازديد 3 بار ]
|
|
 |
|
vwvabc
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: دوشنبه Jul 26, 2010 3:04 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jun 24, 2009 7:13 pm پست ها : 383
|
به به دوستان چه كتلتهاي خوشگلي درست كرده ايد كه از ظاهرشون ميشه مزه عاليش رو هم حس كرد. ميشه كنار عكس كتلتها طرز تهيه اونها رو هم بنويسد تا بقيه هم ياد بگيرند.ممنون .gif)
_________________ هر عمل كز آدمي سر مي زند آن عمل مزدش يه زودي پشت در , در مي زند
|
|
 |
|
 |
|
vwvabc
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: چهارشنبه Jul 28, 2010 11:00 am |
|
|
ماري جون و مهرشين جون دستور كتلتهاي خوشمزه تون توي كدوم تاپيك است؟  ممنون از راهنمايييتون .gif)
_________________ هر عمل كز آدمي سر مي زند آن عمل مزدش يه زودي پشت در , در مي زند
|
|
 |
|
 |
|
mehrshin
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: چهارشنبه Jul 28, 2010 11:15 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 10, 2009 5:54 pm پست ها : 1918 محل سکونت: تهران
|
عزیزم دستور درست کردن کتلتهامو توی همون پست بالا اضافه کردم. البته دستور خاصی هم که نیست، یه چند تا نکته ی عجیب غریب هست 
|
 |
|
*~AsaLi*~
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: چهارشنبه Jul 28, 2010 11:28 am |
|
 |
 |
 |
تاريخ عضويت: شنبه Nov 14, 2009 10:02 am پست ها : 2087 محل سکونت: تهران
|
| پيوست ها: |

5.JPG [ 33.5 KB | بازديد 3 بار ]
|
_________________ جغرافیای کوچک من بازوان توست ... ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من.
|
|
 |
|
 |
|
آوین
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: چهارشنبه Jul 28, 2010 11:43 am |
|
 |
 |
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه Jul 26, 2010 4:19 pm پست ها : 2129
|
دوستای گلم مرسی .خیلی استفاده کردم.امیدوارم شاگردخوبی براتون باشم 
_________________ نه چراغیست در آن پایان هرچه از دور نمایان است شاید آن نقطه نورانی چشم گرگان بیابان است
|
|
 |
|
 |
|
vwvabc
|
موضوع پست: Re: انواع شامی و کتلت ارسال شده در: چهارشنبه Jul 28, 2010 11:55 am |
|
|
mehrshin نوشته است: عزیزم دستور درست کردن کتلتهامو توی همون پست بالا اضافه کردم. البته دستور خاصی هم که نیست، یه چند تا نکته ی عجیب غریب هست  مهرشين جونم ممنون از جوابتون.من كتلتهام يك وقتي خرد ميشه يك وقتهايي نه.البته در هر دوحالت مزه اش خوبه.نكات ريزه كاريش رو ميخواهم از دوستان ياد بگيرم. مثلا نسبت گوشت مصرفي بيشتره يا سيب زميني؟آيا آب پياز و آب سيب زميني (در صورت مصرف سيب زميني خام) رو مي گيريد؟از آرد سوخاري استفاده مي كنيد يا آرد سفيد يا آرد نان خشك؟آرد مصرفي را يه مايه كتلت اضافه مي كنيد و يا بعد از شكل دادن به مايه تو دستتون در پودر يا آرد مي غلطونيد؟ از تخم مرغ در كتلت با سيب زميني خام استفاده مي كنيد يا سيب زميني پخته يا اصلا احتياج به تخم مرغ نداره؟ اصلا كتلت با سيب زميني خام خوشمزه تره يا سيب زميني پخته؟خلاصه هر فوت كوزه گري رو كه بليد بفرماييد. .gif)
|
|
 |
|
 |
|