| نويسنده |
پيغام |
|
m@ry@m
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 10:38 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Jul 04, 2010 8:35 pm پست ها : 338
|
مامانی جان مقایسه های جالبی بودن مرسی توت فرنگی جان فکر کنم درسته که میوه ها هم قند زیادی داشتن ولی قند اونا طبیعیه ومثل قند مصنوعی چاق کننده نیست وکلا قندو که نمیشه خذف کرد کار کرد مغز با قنده اما قند هر چی طبیعی باشه بهتره مثلا عسل خیلی خوبه.قندهای گیاهی مثل میوه اکثرا منو ساکارید هستند و برای بدن بهترین هستند .پس فکر کنم نگران میوه ها نباش البته اونها هم واحد دارند که باید مراعات بشوند .امیدوارم رژیمت خوب پیش بره منم اگه تا 2-3 روز دیگه ثابت موندم باید رژیم شیر موز بگیرم. بقیه دوستان هم موفق باشید. 
|
|
 |
|
 |
|
silvana
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 8:06 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه May 18, 2009 10:43 am پست ها : 579 محل سکونت: ایران
|
|
بچه های شیر موزی نتیجه گرفتید؟؟؟
|
 |
|
MANELI
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 8:39 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه May 09, 2010 5:47 pm پست ها : 265 محل سکونت: تهران
|
|
بچه ها کسی میدونه تو رژیم کم خوری روزانه چند کالری باید مصرف کرد؟
_________________ مازنده به انیم که ارام نگیریم موجیم که اسودگی ما عدم ماست
|
|
 |
|
 |
|
mahgol
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:06 pm |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 2000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Dec 18, 2009 6:48 pm پست ها : 4401 محل سکونت: پشت کامپیوتر
|
mahgol نوشته است: مامانی تو ساکشن کردی؟میشه برامون تعریف کنی لطفا؟خیلی درد داشت؟چقدر موثر بود و با انتظارت هم خوانی داشت؟ مامانیییییییییییییییییی
_________________ اینکه دیگران راجع به من چی فکر میکنن , به من ربطی نداره.
|
|
 |
|
 |
|
mahgol
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:11 pm |
|
 |
 |
 |
|
MANELI نوشته است: بچه ها کسی میدونه تو رژیم کم خوری روزانه چند کالری باید مصرف کرد؟ در صفحه 103 یه فرمول نوشتم براش.
|
|
 |
|
 |
|
ToOot FaRanGi
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:22 pm |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 1000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Mar 19, 2010 11:40 am پست ها : 1413
|
|
مامانی جون تو روزای بعدی منظورم بعد از 3 روزه چی بخورم که وزنم یهو نیاد بالا چون تو رژیم ها کم کالری هم هر قدر هم که کم بخوری باز به کمی 3 تا موز و 3 لیوان شیر که نیست پس وزن مقداری میاد بالا فک کنم برا همین من دنبال اینم که یه کاری کنم که وزنم بعد از این شیر و موز بالا نیاد اگه میتونی راهنمایی کنی ممنون میشم من تو روز اول 600 گرم کم کردم و روز دوم هم تا ساعت 7 عصر که خودمو کشیدم 400 گرم دیگه کم کرده بودم ولی فک میکنم که اگه بعد از 3 روز رزیم کم کالری بگیرم بیاد بالا وزنم
_________________ به یقین، فلسفه خلقت دنیا عشق است آنچه نقش است در این گنبد مینا، عشق است
اهرمن، سیب، هوس، وسوسه، غفلت... بس کن! علت معجزه آدم و حوا، عشق است
|
|
 |
|
 |
|
ToOot FaRanGi
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:25 pm |
|
 |
 |
 |
|
silvana نوشته است: بچه های شیر موزی نتیجه گرفتید؟؟؟ وقتی چیزی نمیخوری خب معلومه که وزن میاد پایین نگهداری بعدش مهمه ولی من تو این 2 روز خیلی بی حال بودم و فشارم خیلی پایین بود دائم سردم بود و زیر پتو بودم یا اب جوش میخوردم که گرمم شه
_________________ به یقین، فلسفه خلقت دنیا عشق است آنچه نقش است در این گنبد مینا، عشق است
|
|
 |
|
 |
|
mamani
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:38 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه Dec 18, 2009 12:33 am پست ها : 849 محل سکونت: norway
|
وای ببخشید مهگل دیشب اومدم توی تاپیک حرفای روزانه بگم که دیدم رفتی به هر حال ببخشید عزیزم من ۵ سال پیش ساکشن کردم زیر نظر دکتر سجادی استاد دانشگاه شیراز اولا خیلی سخت و درد ناکه تمام شکمم کبود شده بود همه میگفتن رفته زیر ماشین کبود کبود؛اصلا نمیتونستم تکون بخورم صاف خوابیده بودم تا ۲ هفته برای دستشوئ مامان کمکم میکرد لگن میذاشت اصلا نمیتونستم تکون بخورم بعداز چند هفته بهتر شدم ولی پست شکم شل شده بود یه دفعه چربی خالی شده بود و پوستم جم نشده بود شکم بزرگ نبود بعداز چند ماه با رعایت نکردن برگشت به طور کلکر بسیار اشتباهی بودو مجبور شدم یک سال بد تامی تک یا عمل باز کنم که پستمو بکشن ولی از تامی تک خیلی خیلی راضی بودم الانم بعداز زایمان میخوام یه روز این کارو انجام بدم تامی تک برای کسی خوبه که زایمان کرده باشه و قصد برداری نداشته باشه و وزنشو کامل کم کرده و قصد کم کردن وزن نداشته باشه بره یا تامی تک انجام بعده برای بیرون زدن استخونای شکم دیگه چی بگم خواهر مامان میگفت مردم ۲ قلو پسر میارن آنقدر درد سر ندران که تو با این شکمت داری میگفت من خجالت میکشم هی باید بگم طناز عمل شکم داره 
_________________ عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار. از تنفر متنفر باش، به مهربانی مهر بورز، با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش
|
|
 |
|
 |
|
mamani
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:43 pm |
|
|
|
_________________ عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار. از تنفر متنفر باش، به مهربانی مهر بورز، با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش
|
|
 |
|
 |
|
MANELI
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:45 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه May 09, 2010 5:47 pm پست ها : 265 محل سکونت: تهران
|
mahgol نوشته است: MANELI نوشته است: بچه ها کسی میدونه تو رژیم کم خوری روزانه چند کالری باید مصرف کرد؟ در صفحه 103 یه فرمول نوشتم براش. .مهگل جان اون فرمول را دیدم ولی چیزی ازاعداد ونحوه محاسبه اش نفهمیدم میشه لطفا یکم در موردش توضیح بدی
_________________ مازنده به انیم که ارام نگیریم موجیم که اسودگی ما عدم ماست
|
|
 |
|
 |
|
ToOot FaRanGi
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:57 pm |
|
 |
 |
 |
|
mamani نوشته است: شوشو که غر میزنه دائم ولی خب ، کی گوش میده میدونی مامانی جون من فقط 2 کیلو دیگه مونده تا به وزن دلخواهم برسم برای همین حیفه ، 2 کیلو واقعا چیزی نیست حالا نگفتی بعد از این 3 روز چی بخورم بهتره .gif)
|
|
 |
|
 |
|
mamani
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 10:05 pm |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
mahgol
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 10:06 pm |
|
 |
 |
 |
|
مانلی جون آخه چه جوری توضیح بدم؟  خوب قد و وزنت رو بده برات حساب کنم.
|
|
 |
|
 |
|
mamani
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 10:10 pm |
|
|
|
توتی جان صبح یه کفه دست نون+پنیر+میان وعده میوه، ناهار ۵ قاشق برنج +گوشت میوه و شب یه لیوان شیر +قهوه و چای اینم برای ۳ روز بعد و تکرار
|
|
 |
|
 |
|
mahgol
|
موضوع پست: Re: رژيم دسته جمعي ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 10:11 pm |
|
 |
 |
 |
|
|
مامانی یعنی میگی تامی تاک با اینکه جراحی باز بود اما کمتر درد داشت؟اسکار بعد عمل چطور؟
|
|
 |
|
 |
|