| نويسنده |
پيغام |
|
فاطمه خوشبخت
|
موضوع پست: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: دوشنبه May 05, 2008 2:28 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Feb 06, 2008 5:34 pm پست ها : 157
|
سلام از امروز با اجازه بزرگتر ها میخوام راجع به یک بلای خانمانسوز به نام سندروم قاعدگی صحبت کنم. این مشکل حدود یک هفته پیش از قاعدگی اتفاق می افتد و شامل علایم زیاد و خاصی هست(از جمله چاقی،ورم اندامها،ورم شکم،درد غدد پستانی،بی حوصلگی،پرخاش،حملات گریه،افسردگی، احساس تنهایی و اینکه کسی دوستش ندارد و ....) که فکر نکنم این یک موضوع رو دیگه آقا نیما ازش خبر داشته باشه  اما اگر بدونه برای همسر آینده اش یک خوشبختی محسوب میشه.اکثر مردان ما از این مشکل همسرانشون بی خبرند و این مساله تا کنون زندگی های بسیاری رو به ورطه هلاک کشونده(چه لفظ قلم شد!) نمیدونم صحبت راجع به این موضوع تا چه حد برای دوستان مهمه.اعم از چیستی بیماری، علایم اون و راههای کاهش عوارض این مشکل.اما با اعلام موافقت گروهمون من توضیحات کاملی رو ارایه میکنم و با هم سعی میکنیم این مشکل رو از پا دربیاریم.
|
|
 |
|
 |
|
nima
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: دوشنبه May 05, 2008 3:21 pm |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 1000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Apr 27, 2008 11:56 am پست ها : 1449 محل سکونت: زیر گنبد کبود
|
|
فاطمه جون من قول میدم تو این بحث هیچ دخالتی نکنم چون هیچی هم ازش سر در نمیارم ولی با اجازه دوست دارم بخونم و بفهمم که جریان چیه کوچیک همه خانمهای سایت
|
|
 |
|
 |
|
محبوبه آشپز
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: دوشنبه May 05, 2008 3:40 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه Apr 19, 2008 5:14 pm پست ها : 434 محل سکونت: استان گلستان
|
فاطمه جان سلام من هم موافقم خوشحال ميشم توضيحات بيشتري بدي. .gif)
_________________ به سراغ من اگر مي آييد نرم و آهسته بياييد مبادا كه ترك بردارد چيني نازك تنهايي من
|
|
 |
|
 |
|
فاطمه خوشبخت
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: دوشنبه May 05, 2008 8:04 pm |
|
|
سلام آقا نیما شما اگه سوالی ضمن بحث برات پیش اومد بپرس من بدم نمیاد به همسر آینده ات خدمتی کنم!!! خب میدونم از تاریخچه گفتن بدتون میاد اما مجبورین گوش کنین! نشانگان قاعدگی یا پی ام اس مجموعه ای از علائم و عوارض است که معمولا 7 تا 10 روز پیش از قاعدگی در تعداد زیادی از زنان رخ می دهد.این عوارض معمولا تا 24 ساعت پس از شروع قاعدگی بهبود میابد. پی ام اس قسمهای متفتوتی از بدن را تحت تاثیر قرار میدهد که بسته به آن زنان هریک از عوارض خاصی رنج میبرند.غالبا عوارض مشاهده شده عبارتند از : دردناکی و تورم پستانها،افزایش وزن،سردرد،انقباض عضلات،تورم شکمی،اشتهای مفرط به غذا، تشنگی ،تهوع، درد مفاصل ، جوشهای صورت، سرگیجه،حساسیت زیاد از حد به درد و از اینها بدتر عوارض روانی مثل: زودرنجی،خواب آلودگی ، خستگی،اظطراب،ستیزه جویی، پرخاشکری،حملات ناگهانی گریه. این بیماری در زنانی که خارج از خانه شاغل هستند و معتادان و الکلی ها شایعتر میباشد!ارتباطات انسانی را تحت الشعاع قرار داده و زندگی زنان را مختل میکند. از افسانه های تاریخی هم که نگم براتون بهتره چون میگین این گذشتگان عجب وحشی بودن!مثلا ارسطو که عوام هم نبوده میگه:زن قاعده اگر به آینه نگاه کند آینه را کور میکند و اگر بعد از او کسی در آینه نگاه کند حتما سحر و جادو میشود بگذریم همه میدونیم چقدر دید راجع به زنی که در این ایام به سر میبرده غیر منطقی بوده. خب بهتره علائم رو یکبار به صورت دسته بندی بنویسم و البته یاد آوری میکنم داشتن همه علائم رایج نیست و اگر چند تا هم باشه بهتره در صدد رفعش بر بیاییم: درد بدن(سردرد،گرفتگی عضلانی،خستگی و کوفتگی) احتباس آب(افزایش وزن،تورم اندامها،دردناک شدن پستانها) خلق و خوی منفی(افسردگی،گریه کردن،احساس تنهایی و تحریک پذیری) تغییرات رفتاری(کاهش کارایی،دشواری در تمرکز،کاهش هماهنگی حرکتی) احساس خفگی،مور مور شدن ،دشواری در تمرکز باید بدونیم این بیماری در زنان 25 تا 45 سال شایعتره و شایعترین علائمش هم متاسفانه روحی روانی است. باز هم میگم. .gif)
|
|
 |
|
 |
|
goli212003
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 6:28 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 16, 2008 9:32 am پست ها : 46
|
سلام خيلي موضوع خوبي رو مطرح كرديد من كه فكر نكنم درمان داشته باشه بايد تحملش كرد خيلي فجيعههههههههههههههه مي خواستم يه چيزي بگم ميدونم كه الان خانمهاي گروه ... اما نمي تونم بايد بگم هر چي خوش و راحتيه مال آقايون نوبت ما كه مي رسه ميگن اينا همش ادا و اصول خدا بخير گردونه الان 
|
|
 |
|
 |
|
nima
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 9:29 am |
|
 |
 |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Apr 27, 2008 11:56 am پست ها : 1449 محل سکونت: زیر گنبد کبود
|
|
 |
|
 |
|
atefeh
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 9:55 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 09, 2008 11:32 am پست ها : 187
|
سلام فاطمه جون ممنون از مطالب جالبتون منهم تمام اين مشكلات رو در نوع خيلي شديدش دارم و مشكلم رو با خوردن قرص مسكن پروفن يا مفناميك اسيد حل مي كنم درضمن من ميگرن هم دارم كه اگر قرص نخورم روزگارم سياهه و كارم به بيمارستان و آمپول و سرم و خلاصه دردسر مي كشه . انقدر قرص مسكن خوردم كه خودم شدم مسكن يادمه وقتي دختر بودم يكبار كه حالم خيلي بد شد مامانم برام كاچي درست كرد باور نمي كنيد بقدري سريع خوب شدم و احساس آرامش كردم كه وصف ناپذيره ولي از وقتي ازدواج كردم خودم كه از شدت درد نمي تونم كاچي درست كنم مجبور به قرص اكتفا كنم . تازه يك خبر هم به شما كه هنوز زايمان نكردين بدم همين درد قبل از قاعدگي و روز اول و دوم رو در هزار ضرب كنيد شايدم بيشتر مي شه درد زايمان .gif)
|
|
 |
|
 |
|
Marjanm
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 10:14 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Apr 03, 2008 5:28 am پست ها : 330
|
|
سلام دوستان عزیز برای این دردها از دم کرده گل گاو زبان استفاده کنید خیلی کمک میکنه. کاچی هم خیلی خوبه هم از ضعف جلوگیری میکنه هم درد رو کم میکنه. این نوید رو هم بدم که بعد از زایمان دردهای پریود خیلی کم میشن. در ضمن عزیزان از پروفن استفاده نکنید که ضرر داره. برای این درد از مفنامیک اسید استفاده کنید.
_________________ شاد باشید.
|
|
 |
|
 |
|
kavehkaveh
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 10:21 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Oct 29, 2006 11:17 am پست ها : 551 محل سکونت: Iran / Tehran
|
عاطفه جان سلام خانمی میخوای من برات یه عالمه کاچی درست کنم بدم این مسافرها بیارن قشم تحویلت بدن؟ قول میدم خوشمزه درست کنم. راستی برای همه اون دوستانی که از دردهای اینچنینی رنج میبرن از صمیم قلب متاسفم ولی عاطفه چه مثالی زدی برای درد زایمان؟ یکی مثل من که اصلا" از این دردها نداره یعنی درد زایمان هم نداره؟ با احترام ـ ندا
_________________ در بیکرانه زندگی دو چیز افسونم میکند: آبی آسمان را که می بینم و میدانم که نیست و خدا را که نمی بینم و میدانم که هست
|
|
 |
|
 |
|
nima
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 11:02 am |
|
 |
 |
 |
|
ندا جون بهت تبریک میگم به خاطر اینکه تو یکی خوب قسر در رفتی ( قسر درسته یا یه جور دیگه می نویسن؟  ) عاطفه خانم همه خانمها رو ترسوندیا الان همه اونهایی که تصمیم داشتن بچه بیارن منصرف شدن .gif) ( با این حساب من کی دایی میشم؟؟  )
|
|
 |
|
 |
|
atefeh
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 11:46 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 09, 2008 11:32 am پست ها : 187
|
ندا جون سلام دستت درد نكنه عزيزم لطف داري درضمن منكه رژيم دارم نمي تونم كاچي بخورم .نكنه مي خواي پارتي بازي كني نيما جان ما زنها انقدر پوستمون كلفته از چيزا نمي ترسيم بقول مامانم هر زني كه زايمان مي كنه ( البته ببخشيدها ) ميگه غلط كنم دوباره باردار بشم بعد يك سال ديگه دوباره توي زايشگاه پيداش مي شه . درضمن خانومهاي جوان اين سايت كه تازه ازدواج كردن همگي قبلا اعلام كرده بودن كه نمي خوان به اين زوديها بچه دار بشن منم دلگرمشون كردم كه توي تصميمشون راسخ تر باشن .gif)
|
|
 |
|
 |
|
baharehhh
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 4:22 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Apr 13, 2008 10:35 am پست ها : 566
|
|
..........
آخرين ويرايش توسط baharehhh در شنبه Jul 18, 2009 11:33 am, ويرايش شده 1 در کل.
|
|
 |
|
 |
|
فاطمه خوشبخت
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: سه شنبه May 06, 2008 8:15 pm |
|
|
سلام ببخشید که دیر به دیر میام ولی از این مطالبی که خوندم فهمیدم همه مثل من رنج میبرند.ولی من از وقتی راجع بهش تحقیق کردم و بعد از عمل به دستورات علمی خیلی بهتر شدم و الان اصلا حاضر نیستم شکمم رو با قرص و دارو و این پروفن بی انصاف پر کنم. من از اونهایی بودم که به قول دوستمون برای نوک مداد شکسته عزاداری میکردم حتی یه بار هم یه موش مرده دیدم با اینکه صد تا از این موشها رو قبلا تو آزمایشگاه تشریح کرده بودم کارم از شدت گریه به بیمارستان کشید.خیلی خوبه که مردها هم این مساله رو بدونن تا خانومها رو در این مواقع درک کنن.از همه میخوام که صبوری کنید تا بحث اصولی پیش بره و بتونیم شناخت کاملی پیدا کنیم.نه اینکه از این اول بگیم آخرش باید چه کار کنیم.حالا ادامه ماجرا: داشتن حد اقل 5 علامت از علائمی که گفتم نشاندهنده پی ام اس است.که متاسفانه بسیاری از خانمها آن را جز لاینفک از قاعدگی میدونن و اصلا بیان نمیکنند! پیامدهای اجتماعی: یک خدمتکار خانگی که بچه صاحبخونه رو صد سال قبل کشته بود به دلیل جنون قاعدگی تبرئه شد!فکر کن! خیلی از روابط زناشویی در این مواقع تیره و تار میشن و چقدر خویشاوندان نزدیکمون رو در این اوقات رنجونده و از رفتارمون متعجب کردیم؟ جامعه شناسان معتقدند که پی ام اس مسئول افزایش جنایات و تخلفات دانش آموزان در مدرسه و 20 درصد از بستری های بیمارستانی میباشد!(حالا زیاد نترسین) اما بهتره بدونیم اگر تسلیم نشیم هیچ اثر منفی در کارایی اجتماعی ما نخواهد داشت. سبب شناسی: اصلا ببینیم این مساله از کجا ناشی میشه: ناکافی بودن سطح پروژسترون یا نارسایی در تخلیه پروژسترونی در زنانی که دارای این سندروم هستن دیده شده.حالا این قضیه باعث میشه تا سطح یک پروتئین خاص هم کاسته بشه و اون کاهش پروتئین مسئول عوارض عصبیه. ببینم اینجا کسی سردرد هم میگیره؟تشنج چه طور؟اگه بود راجع بهش مینویسم مفصل. خب دفعه دیگه میرسیم به جاهای خوبش!یعنی پیشگیری و درمان که فکر میکنم همه اگه بدونیم چه کار کنیم لا اقل افسرده نشیم!حالا دردو میشه تحمل کرد!اما نمیشه به هرکی از بقل آدم رد میشه یه چیزی بگی بعد بگی ببخشید من دچار پی ام اس بودم که حالت را نداشتم!  فعلا من از فرمایشاتتون استفاده میکنم! .gif)
|
|
 |
|
 |
|
فاطمه خوشبخت
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: شنبه May 10, 2008 1:21 pm |
|
|
سلام قسمت آخر: امروز یک سری توصیه رو مینویسم که اگر رعایت بشه تا حد زیادی از اظطراب و افسردگی و عوارض دوره ی پیش از قاعدگی کاسته میشه: 1:حد اقل سه بار در هفته و به مدت 20 دقیقه،یا برقصید یا پیاده روی کنید و یا دوچرخه سواری! 2:مصرف ویتامین ب6 باعث کاهش قابل توجه افسردگی پیش از پریود میشه.بین دو دوره به صورت هفتگی یک آمپول ب کمپلکس ب 12 تزریق کنید. 3:چربی و نمک سر سفره را از غذای خود حذف کنید.نمک باعث احتباس آب در حفره شکمی در دوره پریود میشه.لا اقل هفته آخر قبل از شروع دوره نمک را به حد اقل برسونید.مصرف چربی در به هم زدن تعادل دو هورمون استروژن و پروژسترون نقش داره.پس ضمن کاهش کلی سعی کنید آخرین هفته قبل پریود خیلی خیلی کم مصرف کنید. و اما یه چیز مهم: دوستان خوبم میدونین که ما ایرانی ها هر وقت دلمون درد میگیره چی میخوریم؟؟؟آفرین چای نبات اما باید بدونیم که مصرف کافئین و تئوفیلین در هفته آخر پیش از پریود عامل مهمی در عوارض روحی روانی هست.پس در این هفته مصرف کاکائو شکلات قند های تصفیه شده(شکر)...شیرینی تر..ممنوع و مصرف چای تا 3 فنجان کوچک اشکال نداره.اما قهوه که اتفاقا رایج شده وقت پریود خانومها میخورن که خونریزی کمتر بشه کلا غدقن میباشد بهتره از نانهای سبوس دار استفاده کنیم تا ویتامین ب6 کافی بهمون برسه. گنجاندن روزانه نیم لیتر از شیر و محصولاتش در برنامه روزانه ضروریه. قطع نمک سر سفره و استفاده کم هنگام پخت. گنجاندن میوه و سبزیجات در برنامه غذایی. برای خانومهایی که پی ام اس دارن بهترین روغن روغن پامچال است.اگر ندارید آفتابگردان استفاده کنید اما از ذرت استفاده ن ک ن ی د ! استفاده از گوشت قرمز را هم باید در هفته آخر کم کنید و بیشتر مرغ و ماهی میل کنید. همین دیگه.انشاالله هممون خوب بشیم! .gif)
|
|
 |
|
 |
|
ايلقار
|
موضوع پست: Re: سندروم قاعدگی(پیش از پریود) ارسال شده در: شنبه May 10, 2008 3:12 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Nov 08, 2007 9:17 am پست ها : 63
|
سلام فاطمه جون مطالب خوبي بود ممنون من تو يه كتابي خوندم ملكه ويكتوريا تو دوره سندروم قاعدگي به همه مجرما حكم اعدام مي داده!!!!!!!!  ويه سوال! پروفن نازايي مي اره؟؟؟؟بعضي از دكترا مي گن اره ولي بعضياشون مي گن هنوز اثبات نشده!!!يا مي گن ماهي دو سه تا پروفن هيچ ضرري نداره!
|
|
 |
|
 |
|