| نويسنده |
پيغام |
|
donyaa
|
موضوع پست: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 12:17 am |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 1000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه Sep 23, 2009 6:19 pm پست ها : 1686
|
|
 |
|
 |
|
هليا
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 12:23 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Jan 08, 2008 10:43 pm پست ها : 766 محل سکونت: اراك
|
|
دنيا جون بسيار زيبا بود مرسي
|
|
 |
|
 |
|
نلدا
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 12:39 am |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 1000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Sep 18, 2009 2:48 pm پست ها : 1489 محل سکونت: تهران
|
دنيا جون بينهايت زيبا بودن مرسي عزيزم 
|
|
 |
|
 |
|
samane
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 1:26 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Jan 10, 2010 3:16 am پست ها : 78
|
|
اووووووم کاش منم الان اونجا بودم. مرسی خانمی
|
|
 |
|
 |
|
fatemejoon
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 1:47 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه Jul 04, 2009 10:42 pm پست ها : 825 محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
|
اونجا اصلاً گذر زمان احساس نمیشه... بجای خیابون و آسفالت و کلی چاله چوله رودخونه جاشون رو گرفته... چقدر دل انگیز مرسی دنیا جونم 
 |
|
 |
|
LILIA1387
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 2:22 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Dec 15, 2009 4:42 pm پست ها : 82
|
با سلام من این عکسها را یکهفته پیش گزاشتم با یک سری عکسهای دیدنی از ایران ولی هیچکس یک نگاه نکرد و نظرش را هم نگفت من نمیدونم چرا ادم دلش میگیره میخواستم ادامه بدم و چیزها جالب دیگه بزارم ولی فکر کنم تا اسم من دیدن اصلاَ زحمت نگاه کردن بهش رو ندادن مرسی از همدلی و همزبانیتان ما را هم دریابید دوستان .gif)
|
|
 |
|
 |
|
fatemejoon
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 2:27 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه Jul 04, 2009 10:42 pm پست ها : 825 محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
|
LILIA جون عزیزم ناراحت نباش گلم. خود من هم بارها شده تاپیک زدم ولی کسی اصلاً بهش توجه نکرده.. و گرنه نظر دادن دوستان بر اساس اینکه ببیند کدوم کاربر زده نیست یه جورایی فکر میکنم اتفاقی باشه.... مثلاً بستگی داره تاپیکت رو چه وقت بزنی چون بعضی از دوستان فقط میبینند و نظر نمیدند و بعضی دیگه نظر میدن و تشکر میکنند...... .gif)
 |
|
 |
|
narges*
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 9:29 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه Apr 12, 2008 7:10 am پست ها : 477 محل سکونت: كرج
|
خيلي منظره هاي زيبايي هستن چقدر اول صبحي روحيه گرفتم دستتون درد نكنه .gif) اين دهكده مثل بهشت مي مونه .gif)
_________________ شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مىکند
|
|
 |
|
 |
|
narges*
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: يکشنبه Jan 24, 2010 9:36 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه Apr 12, 2008 7:10 am پست ها : 477 محل سکونت: كرج
|
LILIA1387 نوشته است: با سلام من این عکسها را یکهفته پیش گزاشتم با یک سری عکسهای دیدنی از ایران ولی هیچکس یک نگاه نکرد و نظرش را هم نگفت من نمیدونم چرا ادم دلش میگیره میخواستم ادامه بدم و چیزها جالب دیگه بزارم ولی فکر کنم تا اسم من دیدن اصلاَ زحمت نگاه کردن بهش رو ندادن مرسی از همدلی و همزبانیتان ما را هم دریابید دوستان .gif) دوست عزيزم ليلياي عزيز ناراحت نشو يك ساعاتي هست كه تعداد بازديد كننده از اين سايت زياد ميشه و تعداد پستها هم به نسبت زيادتر مي شه .... براي همين مسئله، قسمت عناوين تالار گفتمان كه در حال حركت هست ( درصفحه نخست سايت) مرتبا" در حال تغيير قرار ميگيره .... و دليل اينكه كسي تاپيك شما رو نديده و نظر نداده حتما" به همين دليل بوده عزيزم .gif)
_________________ شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مىکند
|
|
 |
|
 |
|
raha911
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 7:11 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jul 07, 2010 2:37 pm پست ها : 2
|
دستت درد نكنه خيلي خيلي جالب بود منتظر ديدن عكسهاي جالبتري هستم موفق باشي .gif)
|
|
 |
|
 |
|
مموشک
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 8:58 pm |
|
 |
| آشپزآنلاينی اصيل |
 |
تاريخ عضويت: شنبه Jun 19, 2010 7:47 pm پست ها : 654
|
مرسی گلم خیلی زیبا بود. 
|
|
 |
|
 |
|
SEPINOOD
|
موضوع پست: Re: دهكده اي بدون خيابان در هلند ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:11 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Oct 27, 2009 10:23 pm پست ها : 2298
|
وای چقدر اینجا شبیه تهرانه که اصلا نه خیابون داره نه ماشینا من که هر روز دارم از این منظره ها تو تهران می بینم خیلی عادیه 
_________________ به پایان فکر نکن، اندیشیدن به پایانِ هر چیز، شیرینیه حضورش را تلخ میکند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، مثل آغاز.
|
|
 |
|
 |
|