|
 |
ashpazonline.comانجمن آشپزآنلاین |
|

| نويسنده |
پيغام |
|
tamesk
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:48 am |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 1000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه May 19, 2010 9:07 am پست ها : 1427 محل سکونت: ساري
|
|
سلام بچه ها امضا شکوفه جون به آدم روحيه منفي مي ده حداقل به من متنش خيلي خوبه ولي اگه يه کم شادتر بود بهتر بود . نظرتون راجع به امضاي من چيه ها ؟!
_________________ لبخند بزن بدون انتظار پاسخی از دنیا و بدان روزی آن قدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند با تمام سازهایت می رقصد. (سمانه)
|
|
 |
|
 |
|
mana2911
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:50 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jun 16, 2010 9:06 am پست ها : 951
|
خوشم اومد 
_________________ ساقه شکستن قانون طوفان است.. نسیم باش و نوازش کن.
|
|
 |
|
 |
|
diba
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 9:55 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Dec 03, 2009 12:30 pm پست ها : 839 محل سکونت: تبریز
|
|
مانا جون امضات نشوندهنده روحیه ملایمت هست،من که به شخصه تو زندگیم به این مدل اخلاق و رفتار خیلی علاقه دارم
_________________ چه کسی می گوید که گرانی اینجاست؟ دوره ارزانیست! چه شرافت ارزان...........تن عریان ارزان...........و دروغ از همه چیز ارزانتر آبرو قیمت یک تکه نان و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان!!!
|
|
 |
|
 |
|
SEPINOOD
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 10:01 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Oct 27, 2009 10:23 pm پست ها : 2410
|
|
دیبا جون امضات دقیقا این دوره زمونه رو واسه آدم تداعی می کنه
_________________ آرزوهاتو یجا یادداشت کن ویکی یکی از خدا بخواه ، خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره چیزی که امروز داری آرزوی دیروزت بوده...!!
|
|
 |
|
 |
|
maya1050
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 11:11 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Jun 08, 2010 1:18 am پست ها : 597
|
|
واقعا امان از دست این انسان فراموشکار
_________________ الهی... گاهی... نگاهی...
|
|
 |
|
 |
|
*الهام*
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: شنبه Jul 31, 2010 6:39 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Aug 13, 2009 3:32 am پست ها : 2480 محل سکونت: ๑۩۩๑
|
|
یه جمله واسه لحظه هایی که آدم حس میکنه خدا فراموشش کرده...
_________________ هرگز از کسی که همیشه با من موافق بود، چیزی یاد نگرفتم ... ✓ آشپزخونه ی ما http://www.Evchi.Blogfa.Com
|
|
 |
|
 |
|
civi
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: چهارشنبه Aug 04, 2010 11:13 pm |
|
 |
 |
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه Jun 21, 2010 12:17 am پست ها : 1025
|
|
الهام جون امضات هم قشنگه هم پندآموز
_________________ تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سكوتی بر دنیا حاكم میشد ... ..... ناپلئون
|
|
 |
|
 |
|
هدیه
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: چهارشنبه Aug 04, 2010 11:34 pm |
|
 |
 |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Jul 12, 2009 9:03 pm پست ها : 1029 محل سکونت: کرج
|
|
آدمو به فکر میندازه که بیشتر روی کار ها و رفتارمون دقت کنیم
_________________ عزيزم غصه نخور زندگي با ماست اگه باختيم امروزو فردا كه بر جاست توي اين شب سياه مه گرفته نگا كن خورشيدي از اون دورا پيداستبه من راي دهيد به نفع شماست در : viewtopic.php?f=210&t=11221&p=316389#p316389
|
|
 |
|
 |
|
maya1050
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: پنج شنبه Aug 05, 2010 12:00 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Jun 08, 2010 1:18 am پست ها : 597
|
|
امید به آینده
_________________ الهی... گاهی... نگاهی...
|
|
 |
|
 |
|
روشنک خانوم
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: پنج شنبه Aug 05, 2010 12:44 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 01, 2010 11:54 pm پست ها : 31 محل سکونت: کرمانشاه
|
|
مایا جون امضاتو دوست دارم .دلیلش هم واضحه.توضیح نمیخواد
_________________ میشود ایدل کمی بهتر شوی؟ از همین امروز هنگام نماز با خدا قدری صمیمی تر شوی؟
|
|
 |
|
 |
|
* رز *
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: پنج شنبه Aug 05, 2010 1:27 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jan 20, 2010 1:32 am پست ها : 681
|
|
با خوندنش به این نتیجه رسیدم که چقدر از خدا دور شدم در حالی که خیلی نزدیک به ما !
_________________ صداقت، با ارزش ترین چیزی است که داریم!
|
|
 |
|
 |
|
vesta65
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: پنج شنبه Aug 05, 2010 1:31 am |
|
 |
| آشپزآنلاینی اصیل - باشگاه 2000 تایی ها |
 |
 |
تاريخ عضويت: شنبه Aug 29, 2009 3:40 pm پست ها : 2890
|
خدای ما خیلی خیلی قادر و تواناست 
_________________ آغوشت و به غیر من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم واسه بودن کنارت تو بگو به هر کجا پر می کشم منو تو آغوشت بگیر، آغوش تو مقدسه بوسیدنت برای من تولد یک نفسه چشمای مهربون تو منو به آتیش می کشه نوازش دستای تو عادته ترکم نمی شه فقط تو آغوش خودم دغدغه هاتو جابذار به پای عشق من بمون هیچ کسو جای من نیار مهر لباتو روی تن و روی لب کسی نزن فقط به من بوسه بزن به روح و جسم و تن من
|
|
 |
|
 |
|
hani2
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: پنج شنبه Aug 05, 2010 2:01 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Aug 27, 2009 2:27 pm پست ها : 691
|
من عاشق ايا آهنگم. عالييييه 
_________________ life is like a piano.white keys are happiens & black keys are sadly.when press this black &white keys its life music
|
|
 |
|
 |
|
setareh90
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: پنج شنبه Aug 05, 2010 2:04 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Jun 16, 2009 10:39 am پست ها : 540 محل سکونت: اکراین
|
|
چه سخته در جمع بودن ولی در گوشه ای تنها نشستن
به چشم دیگران چون کوه بودن ولی در خود به آرامی شکستن . . .
خدا نکنه کسی آنقدر احساس تنهایی بکنه که تا حتی در جمع هم این احساس را داشته باشد و خدا نکنه که احساس شکستگی کنیم زندگی همیشه با مشکلات همراه هست اما با امید و توکل به خدا و اینکه از ته قلب باور کنیم که او بیشتر از هر کسی دوستمان دارد و گذشت زمان و اینکه این نیز بگذرد میشود زندگی را آسانتر گرفت امیدوارم هانی عزیزم زندگیت در چنین شرایطی نباشد که باعث نوشتن این امضاءشده باشد اگر خدای نکرده اینطور باشه حتما به این ها فکر کن امید ( توکل به خدا و اینکه از ته قلب باور کنیم که او بیشتر از هر کسی دوستمان دارد و گذشت زمان و اینکه این نیز بگذرد)و نیز به این فکر کن که هزاران هزار نفر در سراسر دنیا شرایطی بدتر از من دارند پس خدایا شکرت
_________________ مگر من به غیر تو می شناسم؟ مگر به منزلی جز خانه تو راه می برم؟ مگر دل به معشوق دیگری داده ام؟ مگرپیشانی بر خاک دیگری ساییده ام؟ مگر در هجران دیگری سوخته ام؟ که امید به غیر تو داشته باشم؟
|
|
 |
|
 |
|
hani2
|
موضوع پست: Re: نظرت راجع به امضای نفر قبلی چیه؟ ارسال شده در: پنج شنبه Aug 05, 2010 2:07 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Aug 27, 2009 2:27 pm پست ها : 691
|
|
_________________ life is like a piano.white keys are happiens & black keys are sadly.when press this black &white keys its life music
|
|
 |
|
 |
|
کاربران حاضر در اين انجمن: <MAHTAB>, *~AsaLi*~, *الهام*, *كيميا*, afarin, baroon2010, donyaa, eellhhaammii, fatemejoon, FoOFoOli, goleyass, haale, hanasakura, khanoomi parmida, khorshideaseman, kianaa, kitana, leila.73, m1363, m@ry@m, mahgol, marjan y, niloofar.rezvani, parin, parisa_os, popo, saeede90, saeeedeh, Sahel_joon, samira_am, sh_h, shadi_v1, SHERRY, sheytunbala, shidrokh, shokoofeh, sima05, sinderela3002, someone, tanhaye tanha, venouss, YASIII, yekta8005, محمد حسین, مموشک, پروشات, گل پر و 94 مهمان |
| |
|
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
 |