| نويسنده |
پيغام |
|
ملك بانو
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: سه شنبه Dec 23, 2008 1:27 pm |
|
 |
| آشپزآنلاينی اصيل |
 |
تاريخ عضويت: پنج شنبه Oct 11, 2007 9:55 am پست ها : 997 محل سکونت: مالزي
|
زهره جون عزیزم دل به دل راه داره  خدایش منم همینطورم از اینکه اینجا به دور از هر غرضی میتونیم از اطلاعات و تجربیات هم استفاده کنیم لذت میبرم . راستش میدونی خیلی میل بافی و قلاب بافی رو دوست دارم البته میل بافی را بیشتر . در مورد قلاب بافی اگه نقشه داشته باشم میتونم طرح مورد نظرم رو ببافم از مادرم یاد گرفتم چون خودشون به قلاب بافی خیلی علاقه دارند . اما میل بافی خیلی وقته انجام ندادم .از ایران برمیگشتم با خودم کاموا اوردم چون اینجا سرما نیست و طبعا مغازه کاموایی هم کمه و البته گروووووووون .میخوام مدل ساده باشه کاموام هم از این مخلوط هاست . از اینا که دو سه رنگ قاطی هستند از مدلهای فاخته جون به نظرم اون که کاملا سفید هستش راحتتر به نظر میاد .اگه زحمت اون رو بکشی ممنون میشم یا هر مدل ساده دیگه ای که خودتون پیشنهاد بدی .قربونت
|
|
 |
|
 |
|
sharifi
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: سه شنبه Dec 23, 2008 1:50 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه Oct 29, 2007 3:13 pm پست ها : 991
|
سلام زهره جون حال دخترگلت و همسرت چطوره ؟ با زحمتاي ما ؟ اصطلاح پترن سر خودت خيلي جالب بود كلي خنديدم علت اينكه خارج از الگو كار مي كنم اينه كه معمولا پوشنده هاي لباس كه من براشون مي بافم اعمال سليقه ي شخصي هم مي كنند مثلا همسر من لباس كيپ تنش دوست داره به خصوص آستين هارو و معمولا الگوي پوليورها او نا رو گشاد بر مي دارند به خصوص اينايي كه اصطلاحا آستين هاي افتاده اي دارند بعد من به بافت طرح مدل بيشتر توجه مي كنم تا كل الگو چون فكر مب كنم با دانستن اساس يك لباس براحتي مي شه اونو پياده كرد البته كلاس خياطي كه رفتم هم خيلي كمك كرد تا ابعاد لباس ها رو ميزون در بيارم ملك بانوي عزيز اگه از سايز يك لباس ديگه بخواي اندازه بزني قدري كارت مشكل مي شه چون ممكنه بافت اون ظريف باشه و گشادي توي اون به چشم نياد بهترين كار اينه كه دور كمر منظورم جايي كه معمولا كشباف پوليور هاش رو مي زاره ( تقريبا روي خط باسن بزرگ مي شه ) رو اندازه بزني و دانه ها يي رو كه سر مي اندازي طوري باشه كه وقتي كشيده مي شه اون سايز رو پر كنه اختلاف دانه هاي جلو و پشت 2 الي 4 تا دانه است ميزان گشادي بستگي به سليقه ي همسر شما داره اگه از كساني است كه دوست داره كشباف تنگ و بلوز گشاد طوري كه كشباف بچسبه و زير بلوز گم بشه تا حدود 10 الي 15 تادانه اضافه بايد بشه ولي اگه معمولي بخواد حدود 6 تا دانه شما مي تونيد تصميم بگيريد كه چند سانت لباس گشاد تر از كشباف بشه و اون تعداد ببافيد. موفق باشيد 
|
|
 |
|
 |
|
مهناز
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: چهارشنبه Dec 24, 2008 8:22 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Oct 17, 2006 12:43 pm پست ها : 79 محل سکونت: تهران
|
سلام بر شما خانم شریفی من از مدل های دامن برای دخترم می خواهم استفاده کنم و همچنین پلیور یقه اسکی برای پسرم لطفا مرا راهنمایی فرمایید که برای یک دختر 5 ساله که نسبتا درشت هم هست برای ژاکتی که از یقه سر بی اندازم چند دانه و دامن هم چند دانه (مدل کلوش) برای پسرم که 9 سالش است هم بفرمایید چند دانه سر بیاندازم که بتواند یقه اسکی ببافم اگر امروز بتوانید مرا راهنمایی فرمایید ممنون می شوم تا بتوانم از تعطیلی 5 شنبه و جمعه ام استفاده کنم. با تشکر - منتظرم 
_________________ عادل معمار وجود است و ظالم مخرب آن زيرا عدالت مقدم بر ساير
|
|
 |
|
 |
|
sharifi
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: چهارشنبه Dec 24, 2008 8:52 am |
|
|
سلام مهناز جون مهناز جون بستگي به نخت داره يك پيشنهاد دارم به تعدادي كه مي گم سر بنداز يك رج بباف و بعد از تو ميل در بيار دور گردنش رو اندازه بگير فكر كنم اندازه باشه 4 تا براي حاشيه ي جلوي ژاكت ( جودانه) 6تا براي جلو 2 تا ثابت براي تفكيك جلو از آستين 2 تا براي آستين 2 تا ثابت براي تفكيك آستين از پشت 16 تا پشت 2 تا ثابت 2 تا آستين 2 تا ثابت 6 تا جلو 4 تا حاشيه جمعا 48 تا دونه اگر نخت نازك باشه مثل نخ هاي ماشين بافت اين تعداد تا 120 تا هم بالا مي ره اگه تعداد دانه هايت كم بود و خواستي اضافه كني دو تا به جلو 2 تا به پشت اضافه كن ( هر اندازه به جلو اضافه كردي همون اندازه به پشت و چون جلو دو تيكه است تعداد اضافا تت بايد زوج باشه اگر تعداد دانه ها زياد بود حد اكثر 2 تا از جلو و دو تا از پشت كم مي كني تعداد دانه ها براي آستين بين 2 تا 4 مي باشد كه معمولا 4 تا براي بزرگسال است اين تعداد دانه ها براي نخي كه با ميل 3.5 يا 3 بافته بشه كافيه براي دامن هم فكر مي كنم 100 يا 110 تا دونه بايد كافي باشه اگه دامن كلوش مي خواهي بعد از كشباف كمر دانه ها رو دو برابر بايد بكني كه البته خيلي گشاد مي شه براي پسر 9 ساله با نخي كه مثلا با ميل 4 بافته بشه و از پايين ببافي حدود50 تا 55 تا دونه كشباف سر بنداز و بعد اونو به 60 تا برسون موقع سر انداختن خودش رو نشون مي ده و اگه بافت از ميل بيرون بياد حد اكثر يك سانت يا دو سانت اضافه مي شه و با اين معيار مي توني تخمين دانه ها را درست در بياري چون نوع بافت هم بعضا در تعداد دانه ها موثره موفق باشيد .gif)
|
|
 |
|
 |
|
مهناز
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: چهارشنبه Dec 24, 2008 9:05 am |
|
|
|
شریفی جان نخی که من برای دخترم گرفتم از نوعی است که پفکی است و رویش علامت زده بامیل شماره 8 بافته شود. با این مشخصات نخ همان دانه ها کافی است؟ لطفا یه راهنمایی هم بفرمایید که یقه اسک را تا چه ارتفاعی ببافم
|
|
 |
|
 |
|
مهناز
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: چهارشنبه Dec 24, 2008 9:07 am |
|
|
|
راستی اگر زخمتی نیست برای دخترم هم می خواهم یک روفرشی زیبا و فانتزی ببافم اگر می توانید مرا راهنمایی فرمایید. نخش هم از نوعی است که با میل شماره 4 باید بافته شود. از شما خیلی ممنونم و امیدوارم که جبران کنم.
|
|
 |
|
 |
|
sharifi
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: چهارشنبه Dec 24, 2008 9:42 am |
|
|
سلام مهناز جون با ميل شماره ي 8 تعداد دانه ها خيلي كم مي شه 3 تا حاشيه 2 تا جلو 2 تا ثابت 1 آستين 2 تا ثابت 7 تا پشت 2 تا ثابت 1 آستين 2 تاثابت 2 تا جلو 3 تا حاشيه در مجموع 27 تا دونه سر بيندازي بايد كافي باشه براي بافت يقه اسكي معمولا بايد يقه رو يك وجب ببافي كه وقتي دو لا شد حدود 4 انگشت بسته باقي بمونه بافت رو فرشي فانتزي رو درست متوجه نشدم اگه منظورت بافتي مثل پتو است كه هيچ به نظرم بهتره از اين طرح هاي عروسكي كه روي لباس ها مي اندازيم ( طرح هاي شطرنجي ) مناسبه اگه منظورت از اين بافت هاي دايره اي مثل پادري هاست كار مشكل تر مي شه نمي شه روي اونا رو طراحي كرد و با ميل گرد بافت را انجام مي دهيم مي توني يك 8 ضلعي در نظر بگيري و بافتت رو با 8 دا دانه ي ثابت شروع كرده و هر يك رج در ميون دو طرف دانه هاي ثابت دانه اضافه كني مثل لباسي كه از بالا بافته مي شه موفق باشيد .gif)
|
|
 |
|
 |
|
مهناز
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: چهارشنبه Dec 24, 2008 9:49 am |
|
|
|
نه منظورم کفش بافتنی است یا به قولی جوراب فانتزی کوتاه
|
|
 |
|
 |
|
journalonline
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: چهارشنبه Dec 24, 2008 7:53 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Dec 03, 2008 6:30 pm پست ها : 33
|
زهره جون سلام خانمی این چند مدل اینطورری بود بهرحال این ژورنال ها از کشورهای مختلفی جمع آوری شده در آینده مدل های ژاپنی هم خواهیم داشت شما مدلهای زبان انگلیسی رو مد نظر قرار بدهید *************************************************************** اگه میشد مدلها رو آموزش ساده تر از این بدهیم خیلی خوب می شد نمی دونم به این سایت سر زدید یا نه http://knitting-fairy.blogspot.comآموزش هاش خیلی کامله کاش می شد ما ایرونی ها هم یک چنین سایت جامعی داشته باشیم مثلا دوستی درخواست تاپ مجلسی از ژورنال آن لاین داشتند مدلهای خیلی خوبی داشتم ولی راهنماهاش بدجوری آدم رو اذیت می کرد شما بهتر از من می دونید که بافتن مدلها از ژورنال نیاز به تجربه ی بالایی داره و شخص مبتدی هر چقدر هم که تلاش کنه نمی تونه فقط از روی عکس و راهنمای مدل بدون ترجمه کار رو پیش ببره نمی دونم بهرحال این کار شاقی نیست که عکسی رو روی وبلاگ قرار بدی مهم اموزش مدل به زبان ساده است ***************************************** بهرحال ببخشید پر حرفی کردم اما اگه شما و دیگر عزیزان می توانستیم مثل اون سایت عمل کنیم خیلی خوب می شد نظر شما چیه؟
|
|
 |
|
 |
|
angela
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: چهارشنبه Dec 24, 2008 8:51 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Dec 18, 2008 4:02 am پست ها : 22
|
|
سلام خانم شریفی عزیز ممنون از راهنمایی تون
|
|
 |
|
 |
|
sharifi
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: شنبه Dec 27, 2008 12:46 pm |
|
|
سلام يك مدل جديد باز هم از وبلاگ فاخته ي عزيز http://journalonline.blogfa.com/البته اين تاپ پشت نداره و قدري در قسمت كمر كشباف را ادامه داده و پشت كمر گره خورده و يقه هم كه دوباره بافته شده ولي از اونجايي كه ايراني ها خيلي هنرمندند تا جايي كه با استفاده از متدهاي فتو شاپ تن هنرپيشه ها لباس مي كنن !!!!!!!!!! ما هم اگه دوست داشته باشيم مدل اين تاپ را تغيير داده و پشت هم براش مي بافيم گل دوخته شده در اين لباس را در بخش قلاب بافي توضيح دادم از جايي كه حلقه آستين شروع مي شه با توجه به ارتفاعي كه بايد بافته بشه ( معمولا يك وجب ) را روي بافت اندازه مي زنيم تاببينيم كه با توجه به نوع نخمون يك وجب چند رج مي شه و از اينجا در مي يابيم كه چند رج در ميون از دو طرف دونه كم كنيم تا حلقه ي آستين رگلان ( باروني ) رو داشته باشيم به طوري كه در انتها بين 10 تا 16 دانه براي گذاشتن گودي يقه جا داشته باشيم بعد از دور يقه را دانه گرفته و به هر ارتفاعي كه دوست داريم يقه را مي بافيم اگه خواستيم يقه هفت بشه از پايين تر ( حدود حلقه آستين ) يقه را مي زاريم موفق باشيد 
| پيوست ها: |

f4322.jpg [ 83.93 KB | بازديد 198 بار ]
|
|
|
 |
|
 |
|
journalonline
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: شنبه Dec 27, 2008 10:06 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Dec 03, 2008 6:30 pm پست ها : 33
|
|
خانم شریفی عزیز سلام امیدوارم حالتون خوب باشه خانم شریفی خیلی از دوستان در وبلاگ گله دارند از نامفهوم بودن راهنمای بافتها می تونم از شما خواهش کنم کلیه مدلها رو به همین ترتیب که خیلی قشنگ توضیح می دهید رو در این انجمن بنویسید یا از طریق ایمیل برام بفرستید تا در ژورنال آن لاین بگذارم البته مدلهای قلاب بافی رو خودم می تونم یه سری توضیحات بدم اما در مورد میل بافی نه با اجازه ی شما توضیحات خوب شما رو در وبلاگ با ذکر منبع استفاده می کنم با تشکر
|
|
 |
|
 |
|
sharifi
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: يکشنبه Dec 28, 2008 7:57 am |
|
|
سلام فاخته جون خواهش مي كنم من اگه كمكي از دستم بر بياد انجام مي دم البته حتما متوجه شدي من يه خورده مثل خياط وجبي ها بافتني باف وجبي هستم خوشحال مي شم به دوستان كمك كنم واقعيتش اينه كه من هم خودم از دستوراتي كه پاي نقشه ها مي نويسند سر در نمي يارم ولي طرح شطرنجي مدل ها بهم كمك مي كنند و همين طور تصاوير بزرگ بافتني ها موفق باشيد 
|
|
 |
|
 |
|
sharifi
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: يکشنبه Dec 28, 2008 8:21 am |
|
|
سلام دوستان يك مدل مردانه ي زيبا براي دوستان عزيز مي زارم بافت اين مدل خيلي ساده است و با رنگ شيري معركه مي شه ( چون خودم بافتم ) براي بافت بعد از كشباف دونه ي اول را به ميل مي گيريم 1 يكي از رو 2 تا از زير يكي از رو - 2تا زير 1رو- 2تا زير 1رو( جمعا 10 دانه ) 8 تا از زير دوباره بافت قبل را تكرار مي كنيم يكي از رو 2 تا از زير يكي از رو - 2تا زير 1رو- 2تا زير 1رو( جمعا 10 دانه ) 8 تا از زير تا انتهاي رج بهتره تعداد دانه ها را علاوه بر اندازه ي دور كمر (يكي دو سانت بيشتر) طوري بگيريم كه بشود اونو به دسته هاي مناسب 18 تايي كه تعداد دانه ي مورد نياز اين طرح است تقسيم بشه تا طرح ما ناقص نيفته رج برگشت را همون طوري كه دانه ها هستند مي بافيم .در رج سوم دونه ي اول را به ميل مي گيريم 1 يكي از رو 2 تا از زير يكي از رو - 2تا زير 1رو- 2تا زير 1رو( جمعا 10 دانه ) 8 دانه ي زير را پيچ قرينه مي اندازيم مثل گيسباف دو تا پيچ چهارتايي ياد آوري پيچ چهارتايي 4 تا دانه ي اول را از ميل سمت چپ در مياريم بعد اول دو تاي اوي رو در ميل چپ مي گيريم و بعد دو تاي دومي ( جاي اونا عوض مي شه ) حالا او نارو از زير مي بافيم دوباره 4 تاي دوم را از ميل در مياريم و جاي دو تاي اول را به ميل چپ مي گيريم و بعد دو تاي دوم تقدم و تاخر جابجايي دانه ا جهت پيچ را تعيين مي كنه اگه اين كار درست انجام بشه مثل طرح در مياد به اندازه اي كه مي خواهيم پيچ بلند بشه بافت را تكرار مي كنيم مثلا 8 رج در رج 9 دوباره پيچ مي اندازيم در رج 11 جاي مدل ها را عوض مي كنيم يعني بالاي پيچ كشباف و بالاي كشباف پيچ مي بافيم اين مدل نخ زياد مصرف مي كنه بهتره فقط جلوي كار را نقشه بدين آستين ها و پشت را مي توان از مدل كشبافي كه در جلو داديم ببافيم موفق باشيد 

4867689ng9.jpg [ 222.04 KB | بازديد 216 بار ]
|
|
|
 |
|
 |
|
sharifi
|
موضوع پست: Re: بافتني (ميل بافي ) ارسال شده در: يکشنبه Dec 28, 2008 9:16 am |
|
|
سلام دوستان يك طرح ديگر مردانه از وبلاگ فاخته جون البته من پيشنهاد مي كنم دوستان عزيز اين مدل را از بالا سر بيندازند و آستين باروني يا رگلان ببافند خيلي زيبا مي شود ولي طرح بافت اون هم ساده است اين مدل از دو تا زرح كنار هم تشكيل شده يك رديف همه اش از زير بافته شده كه تو دلش پيچ داره و ديگري به وضوح تو عكس معلوم نيست ولي شما مي تونيد جودانه ببافيد براي بافت جودانه يكي از رو يكي از زير مي بافيم و رج برگشت دانه هايي كه رو بافتيم زير مي بافيم و دانه هاي زير را رو مي بافيم شما مي تونيد اگخ نختون نازكه تا حدود 20 تا دونه براي هر طرح در نظر بگيريد ( 20 تا ساده 20 تا جودانه ) و اگه نختون متوسطه اين تعداد را به اندازه اي كه دوست داريد كم كنيد اگر 20 تايي مي گيريد يك پيچ 10 تايي در وسطش داريد و اگه 16 تايي يك پيچ 8 تايي و... بعد از كشباف 20 تا جودانه( يكي از زير يكي از رو) 20تا ي بعدي را اين طوري ببافيد 4 تا زير 1 رو 10 زير 1 رو 4 تازير دوباره 20 تاي بعدي جودانه و 20 تاي بعدي مثل طرحي كه دادن تكرار بشه رج برگشت بافته مي شه ( در برگشت جودانه دقت شود) در رج سوم جودانه ها را كه كاري نداريم مدلش رو مي بافيم 4 تا زير 1 رو اين 10 تا را مارپيچ مي كنيم 1 رو 4 تا زير تا آخر ميل 20رج برگشت بافته مي شه در رج پنجم جودانه را كاري نداريم ولي قسمتي كه مارپيچ بافتيم همه را از زير مي بافيم ( دو تا دونه رو كه داشتيم او نا رو هم از زير مي بافيم تا 16 رج مي بافيم و دوباره در رج 17 قسمت ساده را 4 تا زير 1 رو 10 تا زير 1 رو 4 تا زير مي بافيم و در رج 21 پيچ مي اندازيم اضافه كردن دانه ي رو در كنار پيچ فقط براي وضوح اونه وگرنه شما مي تونيد قسمت ساده را تماما از زير ببافيد و در فواصلي كه دوست داريد ( هر 20 رج) يك پيچ بيندازيد در قسمت يقه معمولا با اندازه ي 4 انگشت باز از زير گودي گردن را باز مي زارن براي زيپ پس به اين محدوده كه رسيديد بافت را دو قسمت كرده و حاشيه ي كشباف يا جودونه ي 4 تايي يا 6 تايي ببافيد و در قسمت يقه كور كنيد بعد از اتمام بافت دور يقه را دونه گرفته و برگردون يقه را مي بافيد براي بافت يقه بهتره ببينيد بلندي يقه چه هلالي از لباس را مي خواهد پر كنه اون هلال را روي لباس اندازه زده و به اندازه ي اختلاف اون با دور يقه بايد دانه اضافه كرد مثلا اختلاف اين دو 3 يا 4 سانت مي شه و با توجه به نختون اين اندازه مثلا 6 تا 8 دانه مي شود مي توانيد يك رج در ميون از دو طرف يقه يا دو وسط بافت يقه اين تعداد دانه را اضافه كنيد موفق باشيد 

m3934.jpg [ 112.18 KB | بازديد 152 بار ]
|
|
|
 |
|
 |
|