صفحه اصلی تالار گفتمان | صفحه اصلی سایت آشپزآنلاین | تبلیغات


                         

¤¤¤  لحظات خوبي را براي شما آرزومنديم.  ¤¤¤

مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

نام کاربري:
کلمه عبور:

به ياد داشته باش
فقط در در صفحه اصلي تالار ميتوانيد از ورود سريع استفاده کنيد
 (0 پیامک جدید)
درخواست عضويت   ورود * ورود 







ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 36 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي
forumtools   forumtools
نويسنده پيغام
 موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 26 مهر 1386, 9:56 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: دوشنبه 23 مهر 1386, 11:58 am

پست ها : 25

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
11 مرتبه در 7 پست

محل سکونت: تهران
چیکن استروگانف

مواد لازم :
سینه مرغ ( نیم کیلو ) به صورت فیله
پیاز :1 عدد
قارچ :250 گرم
سیب زمینی یا چیپس :2 عدد
خامه : 6 قاشق غذا خوری (یا سس گوجه فرنگی )
فلفل سبز دلمه: 1 عدد
کره : 100 گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم

طرز تهیه :

فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز خلال شده خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آنرا هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم نمک و فلفل و ادویه را افزوده با یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه* را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم خوب هم میزنیم و در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم.
سیب زمینی برای بیف و چیکن استروگانف بسیار نازک خلال میشود.

*میتوانیم سس سفید و خامه را مخلوط کرده بعنوان سس روی غذا بریزیم.

_________________
اين چه حرفي است كه در عالم بالاست بهشت ... هر كجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم ستاره تشکر کرده اند:
eros (جمعه 21 مرداد 1390, 7:50 am), setareh90 (دوشنبه 24 بهمن 1390, 10:30 am), rozijun (دوشنبه 1 آبان 1391, 9:33 pm), somaye.khanumi (سه شنبه 2 آبان 1391, 10:27 pm)
 
 
پستارسال شده در: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 5:19 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

No Avatar
offline


حالت من: Busy

محبوبیت: 73


تاريخ عضويت: پنج شنبه 9 اردیبهشت 1389, 12:20 pm

پست ها : 544

تشکر کرده اید: 1337 مرتبه

تشکر شده:
2276 مرتبه در 495 پست

محل سکونت: کرج

من چیکن استرو گانف رو باسس سفید درست می کنم ,خیلی خوب میشه.


پیاز داغ درست می کنم و با اون فیله ها رو تفت میدم ,نیازی به ریختن آب نیست خیلی زود میپزه,رنگ فیله ها که عوض شد فلفل دلمه و بعد قارچ رو اضافه می کنم


میگذارم با شعله متوسط آب قارچ تبخیر شه کمی نمک و فلفل میریزم و سس سفید رو می کشم روش و یه تفت کوچولوی دیگه میدم و میکشم تو ظرف


و با سیب زمینی خلالی فراوون سرو میکنم.flower



پيوست ها:
42.gif
42.gif [ 130 KiB | بازديد 2011 بار ]
43.gif
43.gif [ 147.03 KiB | بازديد 2013 بار ]
44.gif
44.gif [ 140.33 KiB | بازديد 2010 بار ]
45.gif
45.gif [ 141.74 KiB | بازديد 2009 بار ]
46.gif
46.gif [ 136.87 KiB | بازديد 2015 بار ]
47.gif
47.gif [ 135.32 KiB | بازديد 2013 بار ]

_________________















Daisypath Anniversary tickers














بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم موژانی تشکر کرده اند:
yekta_88 (پنج شنبه 20 مرداد 1390, 5:29 pm), aftabetarik (پنج شنبه 20 مرداد 1390, 7:22 pm), GOOLI (پنج شنبه 20 مرداد 1390, 7:50 pm), * میکا * (جمعه 21 مرداد 1390, 5:14 am), dordoone (جمعه 21 مرداد 1390, 7:39 am), eros (جمعه 21 مرداد 1390, 7:50 am), elnazmm (شنبه 22 مرداد 1390, 7:12 am), *sogoli* (شنبه 22 مرداد 1390, 8:28 am), *مبینا* (پنج شنبه 3 شهریور 1390, 8:36 pm), *mahnoosh (پنج شنبه 7 مهر 1390, 5:56 pm), dokhtar baba (يکشنبه 13 آذر 1390, 7:07 am), سپیدار (پنج شنبه 20 بهمن 1390, 8:11 pm), shabhaye teheran (پنج شنبه 20 بهمن 1390, 9:09 pm), (SHIVA(mamane rojan (پنج شنبه 20 بهمن 1390, 9:53 pm), mohadese naz (جمعه 21 بهمن 1390, 4:31 am), aftab khanoom (جمعه 21 بهمن 1390, 8:23 pm), FATEMEHES (جمعه 21 بهمن 1390, 8:49 pm), setareh90 (دوشنبه 24 بهمن 1390, 10:30 am), Bitaa (دوشنبه 24 بهمن 1390, 10:30 am), * واله * (سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:28 am), Marzieh.A (سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:30 am), setareh sharghi (سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:39 am), yasna (سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 8:14 pm), golpar (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 6:47 am), RITA (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 7:55 am), aidaaida (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 9:21 am), raha2010 (جمعه 29 اردیبهشت 1391, 5:36 pm), خاتون بانو (دوشنبه 8 خرداد 1391, 10:54 am), soroor64000 (پنج شنبه 25 خرداد 1391, 9:12 pm), fasele (شنبه 21 مرداد 1391, 8:50 pm), مهنازجون (يکشنبه 22 مرداد 1391, 5:32 am), bita1 (يکشنبه 22 مرداد 1391, 8:38 am), shabnama (يکشنبه 22 مرداد 1391, 9:24 am), * yalda * (شنبه 28 مرداد 1391, 8:18 am), sanaliz (شنبه 28 مرداد 1391, 10:22 am), پریسای (پنج شنبه 23 شهریور 1391, 11:53 am), *Farnaz* (سه شنبه 2 آبان 1391, 7:12 pm), Saint (سه شنبه 2 آبان 1391, 7:59 pm), somaye.khanumi (سه شنبه 2 آبان 1391, 10:28 pm), *پانته آجون* (شنبه 6 آبان 1391, 10:20 am), Miss world (چهارشنبه 24 آبان 1391, 6:12 pm), fatima49 (سه شنبه 7 آذر 1391, 5:55 pm), نهال54 (پنج شنبه 9 آذر 1391, 2:45 pm), anitanafas (سه شنبه 21 آذر 1391, 6:07 am)
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 24 بهمن 1390, 8:36 am 


پیشکسوت آشپزآنلاین
پیشکسوت آشپزآنلاین

No Avatar
offline


حالت من: In Love

محبوبیت: 1710


تاريخ عضويت: دوشنبه 18 مرداد 1389, 11:47 am

پست ها : 6282

تشکر کرده اید: 14277 مرتبه

تشکر شده:
20216 مرتبه در 6466 پست

عزیزم من از دستور رویا جون(مطبخ رویا) استفاده میکنم با این تفاوت که توش از ففلفل دلمه ای هم استفاده میکنم.47b20s0


مواد لازم :


سینه مرغ :400گرم


قارچ :400گرم


پیاز :دوعدد متوسط


سیر :یک تا دو حبه


فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری


ادویه کاری :دو قاشق چایخوری


آرد :یک قاشق غذاخوری سرپر


شیر:یک ونیم لیوان


سرکه انگور :دوقاشق غذاخوری


سس مایونز :دو قاشق غذا خوری سر پر


نمک وفلفل سیاه و کره وروغن :به منیزان لازم


سیب زمینی :دو عدد بزرگ


طرز تهیه :


ابتدا پیاز های خلال کرده را در روغن مایع تفت می دهیم تا کاملا تفت بخوره و سپس سیررنده شده را به آن اضافه می کنیم و دو الی سه دقیقه دیگه هم روی حرارت ملایم میگذاریم تا سیر هم تفت بخوره.



سینه مرغ را به صورت قطعاتی با ضخامت یک سانتیمتر و طول 4-5 سانتی متر برش می دهیم و به مواد فوق اضافه می کنیم .در این مرحله فلفل قرمز  وادویه ونمک وفلفل سیاه را هم می افزاییم و حدود ده دقیقه روی حرارت ملایم آنر ا مرتب به هم می زنیم تا مرغ پخته بشه ..



در همین فاصله ،قارچ را به صورت  ورقه های نازک برش میدهیم ودر حدود بیست گرم کره با شعله زیاد تفت می دهیم ویک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به آن اضافه می کنیم (تا قارچ ها تغییر رنگ ندهند ). تا زمانی که آب قارچ ها کاملا تمام بشه .



سپس قارچ ها را به مخلوط مرغ وسیر وپیاز اضافه می کنیم و ارد  وسرکه را هم به آن می افزاییم .و خوب مخلوط میکنیم تا بوی خامی ارد وسرکه تموم بشه و بعد شیر را می افزاییم .(اضافه کردن سرکه را از شبنم خانوم مدیر سایت سفره خونه یاد گرفتم که از ایشون کمال تشکر را دارم )



 در ماهیتابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم سس غذا غلیظ بشه .در این مرحله نمک غذا را اندازه می کنیم.



 


در آخر وقتی غذا را از روی حرارت برداشتیم در حالیکه هنوز گرم هست سس مایونز را به ان اضافه می کنیم .وبا سیب زمینی سرخ کرده خلالی آن را تزیین می کنیم ...این غذا معمولا گرم وبا نان سرو می شه ...نوش جان .



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم * میکا * تشکر کرده اند:
سپیدار (دوشنبه 24 بهمن 1390, 9:16 am), mahsa69 (دوشنبه 1 خرداد 1391, 11:22 am), soroor64000 (پنج شنبه 25 خرداد 1391, 9:15 pm), somaye.khanumi (سه شنبه 2 آبان 1391, 10:29 pm), anitanafas (سه شنبه 21 آذر 1391, 6:09 am)
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 24 بهمن 1390, 9:03 am 


پیشکسوت آشپزآنلاین
پیشکسوت آشپزآنلاین

No Avatar
offline


حالت من: In Love

محبوبیت: 1710


تاريخ عضويت: دوشنبه 18 مرداد 1389, 11:47 am

پست ها : 6282

تشکر کرده اید: 14277 مرتبه

تشکر شده:
20216 مرتبه در 6466 پست

من با دو دستور درست کردم. از هر دو راضی بودم


البته تو دستوری که در زیر میذارم سس سفید رو که ریختم روش زیاد جوش خورد به همین خاطر یک کم سفت و سنگین شده بود اما طعمش رو خیلی دوست داشتم. به نظرم اگه زود تر  از رو شعله بر میداشتم و کلا سس سفید رو شل تر درست میکردم خیلی بهتر میشدkap


دستور از ستاره جون هستش.


 


آموزش گام به گام چیکن استراگانف:

1.پیاز رو خلالی خورد میکنیم و تفت میدهیم:


2.سینه مرغ(یا فقط فیله) را که به صورت نوارهای باریک و بلند برش داده ایم،به پیاز اضافه میکنیم:


در این مرحله اگر برشها خیلی نازک باشند با همان چند دقیقه تفت دادن می پزند..در غیر اینصورت میتوانید در ماهیتابه رو بگذارید تا با اب خودش بپزد و یا با اضافه کردن نیم لیوان اب و گذاشتن در ماهیتابه،اجازه بدهید مرغها بپزند...


3.بعد از تمام شدن آب مرغ می توان فلفل دلمه ای هم به ان اضافه کرد و چند دقیقه تفت داد تا نرم شوند.ریختن فلفل دلمه ای و قارچ در این غذا سلیقه ای است و در اصل دستور وجود ندارد..


4.در این مرحله میتوان قارچ هم اضافه نمود و با حرارت زیاد و یکنواخت تفت داد.


5.سس سفید را همزمان درست میکنیم:


6.سس را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند قل بزند.


7.با سیب زمینی خلالی اماده یا سیب زمینی که خودتون خیلی باریک و بلند برش دادین و سرخش کردین اطرافشو تزئین میکنین و نوش جان:


نکات:

مرغهای من که سینه مرغ بود و برشهای بلند و نازک داشت،با همون تفت دادن و ابی که خودش انداخت پخت و دیگه نیازی به افزودن اب نداشت.
همونطور که گفتم تو بعضی دستورها من فلفل دلمه ای و قارچو دیدم تو بعضیها نه..پس بسته به خودتونه...من برشهای مکعبی فلفل رو دیده بودم ولی خودم خلالی برش دادم..

بهتره برای چیکن استراگانف از سس سفید و برای بیف استروگانف از ارد که توی مواد تفت دادیم و شیر بهش اضافه کردیم استفاده کنیم..

ریختن نمک و فلفل هم که دیگه جزو ضروریاته که نگفتم..هم تو سس سفید هم توی مواد اصلی.

خامه هم توی دستورات چیکن استراگانف هست که معمولا روش میریزن موقع سرو..من خامه رو بعد اماده شدن سس سفیدم به اندازه دو قاشق ریختم توی سس و بعد به مواد اضافه کردم..

مزه اش عالی بود...لطفا اگه درست کردین تجربه هاتون رو همراه عکس بذارین...


 



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم * میکا * تشکر کرده اند:
سپیدار (دوشنبه 24 بهمن 1390, 9:18 am), zazacool (دوشنبه 24 بهمن 1390, 9:18 am), monaliza (سه شنبه 25 بهمن 1390, 10:07 am), golpar (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 6:45 am), RITA (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 8:07 am), soroor64000 (پنج شنبه 25 خرداد 1391, 9:17 pm), fasele (شنبه 21 مرداد 1391, 8:52 pm), مهنازجون (يکشنبه 22 مرداد 1391, 5:34 am), shabnama (يکشنبه 22 مرداد 1391, 9:39 am), rogin (يکشنبه 22 مرداد 1391, 9:50 am), * yalda * (شنبه 28 مرداد 1391, 8:19 am), Saint (سه شنبه 2 آبان 1391, 9:28 pm), عطری (پنج شنبه 25 آبان 1391, 1:17 pm), anitanafas (سه شنبه 21 آذر 1391, 6:10 am)
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 24 بهمن 1390, 11:05 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Tired

محبوبیت: 45


تاريخ عضويت: دوشنبه 16 خرداد 1390, 9:35 am

پست ها : 300

تشکر کرده اید: 736 مرتبه

تشکر شده:
540 مرتبه در 204 پست
منم همیشه با دستور رویا جون درست می کنم و همیشه هم عالی می شه.
کلا هر چی از مطبخ رویا درست کردم هیچ وقت پشیمون نشدم.

_________________


وقتی گریبان عدم با دست خلقت می‌درید


وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می‌آفرید


وقتی زمین ناز تو را در آسمان‌ها می‌کشید


وقتی عطش طعم تو را با اشک‌هایم می‌چشید


من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی


چیزی نمی‌دانم از این دیوانگی و عاقلی


یک آن شد این عاشق‌شدن دنیا همان یک لحظه بود


آن‌دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود



بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 25 بهمن 1390, 8:56 am 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Relaxed

محبوبیت: 221


تاريخ عضويت: پنج شنبه 17 تیر 1389, 2:22 pm

پست ها : 1191

تشکر کرده اید: 3502 مرتبه

تشکر شده:
2091 مرتبه در 919 پست
دیشب امتحانی درست کردم چیک استراگانوفو
خییییلی خوشمزه بود ... از میکا و پنی عزیز ممنون بخاطر دستور باحالشون
یه چی بگم واسه خودم سورپرایز بود
کلی با خودم کلنجار رفتم واسه ریختن شیر دیدم باز نمیتونم شیر بریزم تاحالا تو غذا شیر نریختم استرس داشتم میگفتم حتما بد میشه یا یه مزه ای میگیره که من دوس ندارم یا خوب نمیتونم جفت و جورش کنم ..بلاخره سپردم داداشم خامه بخره که اومد گفت یادم رفت... منم دستم موند تو حنا .. اعصابم بهم ریخت ... بلاخره دیدم نمیشه، باید امشب اینو درست کنم ، توش شیر ریختم اما دستم میلرزید با کلی سلام صلوات چشامو بستمو ریختم .. خلاصه توفیق اجباری بود که یه بار با شیر امتحان کنم، واقعا راضی کننده بود .. خوشمزه بود و امتیازش به بیف استراگانوف اینه که گوشت مرغ نرمتره و موقع خوردن اذیت نمیکنه
فقط یه مشکلی داره ..اونم اینکه خوشگل نیس ظاهرش ... واسه همین شک کردم واسه مهمونی درستش کنم .. میترسم از قیافش خوششون نیاد نخورن ..مگه اینکه تزیین خاصی براش پیدا کنم
این بود چیک استراگانوف من :))

_________________
Life is a Tale, told by an Idiot, full of Sound and Fury, signifying Nothing...


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم سپیدار تشکر کرده اند:
* میکا * (سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:06 am), golpar (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 6:46 am)
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:08 am 


پیشکسوت آشپزآنلاین
پیشکسوت آشپزآنلاین

No Avatar
offline


حالت من: In Love

محبوبیت: 1710


تاريخ عضويت: دوشنبه 18 مرداد 1389, 11:47 am

پست ها : 6282

تشکر کرده اید: 14277 مرتبه

تشکر شده:
20216 مرتبه در 6466 پست
آفرین سپیدار جون کاش عکس میگرفتی ازش...
ببین روشو کامل با سیب زمینی سرخ کرده بپوشون.
هم خوشمزه تر میشه . هم خوشگل.
میتونی سیب زمینی هاتو قالب بزنی و سرخ کنی
یا میتونی با سیب زمینی گل رز درست کنی و کناراش هم بذاری
اینطوری خیلی خوشگل میشه

منم مثل تو اوایل از شیر داخل غذا می ترسیدم. اما شیر واقعا طعم غذا رو مطبوع میکنه.
بهت پیشنهاد میدم کوفته مرغ اسپانیایی رو هم درست کنی. اونم طعمش عالیه. حتی خوشمزه تر از چیکن استروگانف

اگه پیداش نکردی بگو لینکش رو بذارم برات


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم * میکا * تشکر کرده اند:
سپیدار (سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:27 am), joojooo (جمعه 29 اردیبهشت 1391, 10:24 am), anitanafas (سه شنبه 21 آذر 1391, 6:11 am)
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:13 am 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Tired

محبوبیت: 183


تاريخ عضويت: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 1:01 pm

پست ها : 1473

تشکر کرده اید: 3108 مرتبه

تشکر شده:
3523 مرتبه در 1550 پست

محل سکونت: شیراز
بچه ها یک سوال همسری من کلا شیر نمیخوره یکبار هم سس سفید رو ریختم توی لازانیا اصلا دوست نداشت میشه از سس مایونز استفاده کرد ؟ فکر کنم با سس مایونز میشه تقریبا مثل مرغ مکزیکی :دییییییییی خامه چی ؟ چه مقدار باید بریزیم ؟ و چه زمانی ؟

_________________
آن سوی دلتنگی ها همیشه (خدایی) هست که داشتنش جبران همه ی نداشتن هاست...!


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم arezoo0 تشکر کرده اند:
sadaf717 (سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 6:29 pm)
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:26 am 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Relaxed

محبوبیت: 221


تاريخ عضويت: پنج شنبه 17 تیر 1389, 2:22 pm

پست ها : 1191

تشکر کرده اید: 3502 مرتبه

تشکر شده:
2091 مرتبه در 919 پست

* میکا * نوشته است:
آفرین سپیدار جون کاش عکس میگرفتی ازش... ببین روشو کامل با سیب زمینی سرخ کرده بپوشون. هم خوشمزه تر میشه . هم خوشگل. میتونی سیب زمینی هاتو قالب بزنی و سرخ کنی یا میتونی با سیب زمینی گل رز درست کنی و کناراش هم بذاری اینطوری خیلی خوشگل میشه منم مثل تو اوایل از شیر داخل غذا می ترسیدم. اما شیر واقعا طعم غذا رو مطبوع میکنه. بهت پیشنهاد میدم کوفته مرغ اسپانیایی رو هم درست کنی. اونم طعمش عالیه. حتی خوشمزه تر از چیکن استروگانف اگه پیداش نکردی بگو لینکش رو بذارم برات


آره ایکاش عکس میگرفتم با اینکه خوشگل نبود...... اما ایشالا واسه مهمونی عکس میگیرم


اوه بله سیب زمینی قالبی ام فکر خوبیه یا گل رز...مرصی


درمورد کوفته اسپانیاییت میکا جون ..تقریبا همیشه بش فکر میکنم و هی میرم بش سر میزنم و نگاش میکنم و قصد میکنم درست کنم ..اما هنوز این فرصت پیش نیومده ...اونم در اولین فرصت :)


_________________
Life is a Tale, told by an Idiot, full of Sound and Fury, signifying Nothing...


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:31 am 


پیشکسوت آشپزآنلاین
پیشکسوت آشپزآنلاین

No Avatar
offline


حالت من: In Love

محبوبیت: 1710


تاريخ عضويت: دوشنبه 18 مرداد 1389, 11:47 am

پست ها : 6282

تشکر کرده اید: 14277 مرتبه

تشکر شده:
20216 مرتبه در 6466 پست
راستی سپیدار جان از کدوم دستور استفاده کردی؟


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:36 am 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Relaxed

محبوبیت: 221


تاريخ عضويت: پنج شنبه 17 تیر 1389, 2:22 pm

پست ها : 1191

تشکر کرده اید: 3502 مرتبه

تشکر شده:
2091 مرتبه در 919 پست

arezoo0 نوشته است:
بچه ها یک سوال همسری من کلا شیر نمیخوره یکبار هم سس سفید رو ریختم توی لازانیا اصلا دوست نداشت میشه از سس مایونز استفاده کرد ؟ فکر کنم با سس مایونز میشه تقریبا مثل مرغ مکزیکی :دییییییییی خامه چی ؟ چه مقدار باید بریزیم ؟ و چه زمانی ؟


خانومی من یه بار با سس و خامه درست کردم به این صورت که وقتی مواد قارچ و گوشتیو آماده کردی ، موقع سرو مثلا دو قاشق خامه+دو قاشق سس رو باهم قاطی میکردم و باهاش مث سس رفتار میکردم و میریختم روی مواد.... اینا ینی:


1.سس و خامه رو به اندازه مساوی میریختم


2.سس بدست اومده رو تو غذا غوطه ور نمیکردم، کم کم روی غذام میریختم، چون زیادیش دلو میزنه


3.سس بدست اومده رو مث شیر توی غذا نمیپختم، فقط موقع سرو استفادش میکردم


خیلی ام خوشمزه بود اینطوری


_________________
Life is a Tale, told by an Idiot, full of Sound and Fury, signifying Nothing...


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم سپیدار تشکر کرده اند:
* میکا * (سه شنبه 25 بهمن 1390, 9:39 am), arezoo0 (سه شنبه 25 بهمن 1390, 10:37 am), soroor64000 (پنج شنبه 25 خرداد 1391, 9:20 pm)
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 25 بهمن 1390, 10:10 am 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 177


تاريخ عضويت: يکشنبه 24 مرداد 1389, 9:54 am

پست ها : 1381

تشکر کرده اید: 1932 مرتبه

تشکر شده:
2788 مرتبه در 1008 پست

محل سکونت: تهران

من بیرون که این غذا رو خوردم  به جای سیب زمینی خلالی دیدم که سیب زمینی رو با رنده ریز ریز کردن و سرخ کردن وخیلی ترد تر و خوشمزه تر شده بود.البته نمی دونم چه طوری سرخش کرده بودن که زیاد چرب نبود.احتمالا با آبکش سرخ کردن و بلافاصله گزاشتن روغنش بره. ولی من اون طوری رو از سیب زمینی خلالی بیشتر دوست می دارم.



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم monaliza تشکر کرده اند:
* میکا * (سه شنبه 4 مهر 1391, 10:40 am)
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 6:34 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Sunshine

محبوبیت: 319


تاريخ عضويت: دوشنبه 17 آبان 1389, 6:24 pm

پست ها : 855

تشکر کرده اید: 2639 مرتبه

تشکر شده:
3329 مرتبه در 688 پست

محل سکونت: تهران

party-smiley-039party-smiley-039 جاتون خالی



پيوست ها:
توضيحات فايل: چیکن استراگانوف
IMG_1387.jpg
IMG_1387.jpg [ 281.57 KiB | بازديد 977 بار ]

_________________

بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان این است که
نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشد
نه شعور لازم برای خاموش ماندن.

بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم sadaf717 تشکر کرده اند:
*پانته آجون* (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 3:34 am), * میکا * (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 4:30 am), نازنین جون (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 8:23 am), minimona (دوشنبه 29 خرداد 1391, 3:23 pm), سپیدار (شنبه 21 مرداد 1391, 7:08 pm), * yalda * (شنبه 28 مرداد 1391, 8:20 am), عطری (پنج شنبه 25 آبان 1391, 1:18 pm)
 
 
پستارسال شده در: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 4:30 am 


پیشکسوت آشپزآنلاین
پیشکسوت آشپزآنلاین

No Avatar
offline


حالت من: In Love

محبوبیت: 1710


تاريخ عضويت: دوشنبه 18 مرداد 1389, 11:47 am

پست ها : 6282

تشکر کرده اید: 14277 مرتبه

تشکر شده:
20216 مرتبه در 6466 پست
صدف جان عالیه
شما از کدوم دستور استفاده کردی؟


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 6:34 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Sunshine

محبوبیت: 319


تاريخ عضويت: دوشنبه 17 آبان 1389, 6:24 pm

پست ها : 855

تشکر کرده اید: 2639 مرتبه

تشکر شده:
3329 مرتبه در 688 پست

محل سکونت: تهران
میشه گفت تقریبا دستوری که ستاره جون گذاشته - اولین دستور این مبحث
البته من فلفل دلمه ای استفاده نمی کنم . یکمی هم زعفرون بهش زدم

_________________

بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان این است که
نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشد
نه شعور لازم برای خاموش ماندن.



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم sadaf717 تشکر کرده اند:
* میکا * (چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 6:35 am)
 
 
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 36 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي

اطلاعات

جستجو براي:
تعداد صفحات: صفحه 1 از 3

    

تعداد پست ها:  36 پست


کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

تاپیک های مشابه

 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. طرز تهيه يك پيش غذايخوشمزه با سس پستو

ماندگار

1

467

چهارشنبه 11 مرداد 1391, 4:17 am

*پانته آجون* نمایش آخرین ارسال

 


کپی رایت

 
yukari

این سایت به صورت کامل تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
Powered by : phpBB | Style by: Meis@M

آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Persian Translation : www.phpBB.Maghsad.com
phpBB SEO