صفحه اصلی تالار گفتمان | صفحه اصلی سایت آشپزآنلاین | تبلیغات


                         

¤¤¤  لحظات خوبي را براي شما آرزومنديم.  ¤¤¤

مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

نام کاربري:
کلمه عبور:

به ياد داشته باش
فقط در در صفحه اصلي تالار ميتوانيد از ورود سريع استفاده کنيد
 (0 پیامک جدید)
درخواست عضويت   ورود * ورود 







ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي
forumtools   forumtools
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: يکشنبه 26 خرداد 1387, 10:23 pm 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: سه شنبه 23 بهمن 1386, 8:38 pm

پست ها : 2

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
0 مرتبه در 0 پست
با سلام خدمت عزیزان گرامی

در صورت امکان دستور تهیه غذاهایی که با ساندویچ ساز میشه تهیه کرد قرار بدیدن.

با سپاس فراوان


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387, 4:48 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386, 7:16 am

پست ها : 33

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
3 مرتبه در 2 پست

محل سکونت: تبريز
سلام آرمن جان
تهيه غذا در ساندويچ سازها محدود به همون ساندويچه با تركيبات مختلف. مثلاً من از تركيبي كه در پيراشكي بكار ميبريم استفاده ميكنم . يعني همون پياز تفتيده + گوشت چرخ كرده + فلفل دلمه اي + قارچ خورد شده + كمي پنير پيتزا :dribble: ، تركيب كلاسيكش هم همون كالباس و خيارشوره و ضمناً براي صبحانه ميتوني از پنير سفيد و پودر گردو هم استفاده كني خيلي خوشمزه و ترده . من تا حالا از نون تست استفاده نكردم البته بدليل تنبلي و هميشه از نون باگت فرانسوي استفاده مي كنم .


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387, 6:47 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: يکشنبه 8 اردیبهشت 1387, 8:26 am

پست ها : 859

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
78 مرتبه در 57 پست

محل سکونت: زیر گنبد کبود
سلام خانممی
من یه ساندویج ساز دارم که باهاش خیلی کارها می کنم
یه بار حلوا داشتم تو یخچال صبح یه قاشق گذاشتم لای دو تا نون و گذاشتم تو ساندویج ساز خیلی خوشمزه شد (البته نمی دونم همیشه سلیقه ی خانمها و آقایون تو این چیزا فرق می کنه) شاید هم خوشمزه نبوده من گشنم بوده :p

از مواد ماکارونی هم می تونین تو لای نونهاتون استفاده کنین
اگه از پنیر استفاده کنین مزه ی پیتزا میده خیلی خوشمزه میشه مثل اینکه یه پیتزای کوچولوی پیچیده داری
با پنیر و گردو هم موافقم مثل اشترودل های نان رضوی میشه منتهی نه اونقدر شور
حالا شما هر چی دوست داشتی بذار ببندش ببین چطوری میشه اگه خوشمزه شد بگو ما هم امتحانش کنیم
کالباس و پنیر هم خیلی عالی میشه منتهی یک کم سس گوجه و خردل هم بریز تا مزه دارش کنه
خیلی ارادت داریم خدمتتون :2lxe53l:


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم nima تشکر کرده اند:
elinaz khanom (چهارشنبه 15 آذر 1391, 11:16 am)
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387, 10:07 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 11:00 am

پست ها : 14

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
3 مرتبه در 3 پست
سلام به همگی
من گاهی برای مخلفات داخل ساندویچ گوشت سینه مرغ را میپزم، بعد آن را ریش ریش کرده و در یک تابه نچسب که قبلا روی گاز گذاشته ام و حسابی داغ شده تفت میدهم طوری که گوشت های ریش شده بیشتر از هم جدا شده و مثل چیپس خشک و ترد میشوند ( بدون روغن).
پیاز داغ را هم جداگانه سرخ میکنم و در آبکش میگذارم تا حسابی روغنش گرفته شود. بعد آنها را با هم مخلوط میکنم.
روی تست ها را ( البته طرفی که قرار است به سمت مایع باشد) یک قاشق چایخوری سس مایونز و سس گوجه فرنگی زده و با پشت قاشق روی نان میمالم، بعد 2 قاشق غذا خوری از مایع را لای نان ها قرار میدهم البته با پنیر پیتزای رنده شده یا ورقی و در دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهم.
بچه هام که از خوردن آن لذت میبرند :Vishenka_04: و خودم غش میکنم :ey:
شما هم امتحان کنید بد نیست :party-smiley-039:


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم darya تشکر کرده اند:
elinaz khanom (چهارشنبه 15 آذر 1391, 11:17 am)
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387, 10:17 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 1


تاريخ عضويت: يکشنبه 7 آبان 1385, 7:47 am

پست ها : 309

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
43 مرتبه در 32 پست

محل سکونت: Iran / Tehran
سلام
راستش من اوائل از نان تستی که کناره هاش رو گرفته بودم تو ساندویچ میکر استفاده میکردم که برای بستن دربش واقعا" باید به اتفاق آقای همسر دوتائی می پریدیم روش تا بشه درش رو بست بنابراین از خیرش استفاده از نان تست گذشتم و از این نانهای متری یا نان لواشهای تکه و بسته بندی شده ای که در سوپرها به اسم نان "نان آوران" به فروش میرسه استفاده میکنم این از نان.
برای مواد داخل نان هم من اصولا" از کالباس و پنیر پیتزای ورقه ای استفاده میکنم، البته بعضی وقتها گوجه هم میذارم که آقای همسر میگن چون گوجه آب داره نرمش میکنه ولی میتونین از مریم عزیز بپرسید که درست کرده خوشش اومده یا نه.
از پنیر چدار کرافت هم میتونید لای نان به صورت ورقه ای یا رنده شده بریزین که یه عصرانه خیلی خوشمزه است. میشه از مواد سس ماکارونی یا مواد پیتزا به شرطی که یکدست خرد شده باشن و کمی تفت داده باشین تا آبش کشیده شده باشه هم استفاده کنید. اگر در مواد ماکارونی به جای گوشت از سینه خرد شده مرغ استفاده کنید و لای نان در ساندویچ میکر بذارین هم چیز خوشمزه ای خواهید داشت البته فراموش نکنید که پنیر پیتزا این خوشمزگی ها رو دو چندان میکنه.
و اما تو برنامه به خانه برمیگردیم یه کاناپه تن ماهی و لوبیا آموزش داد که اونهم تو ساندویچ میکر استفاده میشه ولی من هنوز وقت نکردم اونو امتحان کنم تا دستورش رو براتون بنویسم. به محض اینکه امتحانش کردم دستورش رو براتون میذارم تا شما هم استفاده کنین و اما دوستای گلی که مثل من برای بستن درب ساندویچ میکر مشکل دارن و هر چی التماسش میکنن بیفایده است این روش رو هم امتحان کنین: اول نان تست که کناره هاش رو گرفتین بذارین و بعد از موادتون روش بریزین و دوباره روش نان بذارین و درب ساندویچ میکر رو تا اونجائی که میشه و میتونید روی مواد ببندین نه فشار زیاد بیارین نه چیزی در واقع اینجوری درب ساندویچ میکر فقط روی موادتون قرار میگیره که بعد از یکی دو دقیقه که نان نرمتر شد به راحتی میتونید درب ساندویچ میکر رو کاملا" ببندین و قفل اون رو بیندازین.
البته ساندویچ میکر من کن وود هستش که برای بستن درش مشکل داشتم مارکهای دیگه رو نمیدونم.

با احترام ـ ندا

_________________
در بیکرانه زندگی دو چیز افسونم میکند:
آبی آسمان را که می بینم و میدانم که نیست و خدا را که نمی بینم و میدانم که هست


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387, 3:50 pm 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: دوشنبه 6 خرداد 1387, 3:47 pm

پست ها : 54

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
8 مرتبه در 5 پست

محل سکونت: China - Beijing
سلام دوستان
1.سس هزارجزیره به اندازه ای که نون نرم بشه
2.نان تست
3.ماهی سالمون یا هر ماهی بدون تیغ پخته یا بخارپز شده 1 اسلایس باریک
4.یه مقدار کاهو خردشده
5.دو حلقه فلفل دلمه
6.فلفل سیاه+پودر پنیر پارمژان

خیلی خوش مزه ست !!!
:227:

_________________
:Vishenka_04:


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387, 5:23 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 1


تاريخ عضويت: يکشنبه 25 فروردین 1387, 7:05 am

پست ها : 336

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
21 مرتبه در 15 پست
ما اكثر وقتا از نون همبرگر استفاده مي كنيم.اون سايزي كه بين نوناي صبونس و نون همبرگري گردالوا(يه سايز از نون همبرگراي معمولي كوچولو تر،راحتم در دستگاه بسته مي شه.)نصفه بازش مي كنيم،خميرشو در مي اريم،توشو با هرچي مي خوايم پر مي كنيم.كليم خوشمزه ميشه.از اختراعات خودم بود نونش :dancegirl2: با تن ماهيم خوشمزه ميشه،من يه بار امتحان كردم فك كردم خوشمون نمي اد ولي خوب شد،خوشمونم اومد :loveshower:

تن ماهي روغن گرفته

پياز داغ

فلفل دلمه اي تفت داده

سس گوجه

پياز نگيني خام

اويشن

فلفل سياه و قرمز

يا با پنير يا بي پنير

تنو با چنگال نرم كنيد،با همه ي مواد قاطي كنيد،موادو قل بديد تو نون،نونم قل بديد تو ساندويچ ساز،در ساندويچ سازم قل بديد رو سر نونا،حاضر كه شد كوچولو كوچولو قل بديد تو دهن و كوچولو كوچولو قلقلي شيم :confuse: :amazed: :dribble:


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم baharehhh تشکر کرده اند:
elinaz khanom (چهارشنبه 15 آذر 1391, 11:19 am)
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387, 6:15 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: يکشنبه 8 اردیبهشت 1387, 8:26 am

پست ها : 859

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
78 مرتبه در 57 پست

محل سکونت: زیر گنبد کبود
:bubblegum: :laughter: :laughter: :laughter: چقدر قل خورد تا قلقلی شد


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 28 خرداد 1387, 4:04 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 2


تاريخ عضويت: يکشنبه 22 اردیبهشت 1387, 9:39 am

پست ها : 26

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
3 مرتبه در 3 پست
سلام دوستای گلم
من سه تا سوال عظمی در مورد ساندویچ ساز دارم:
1- از نونهای تست بسته بندی تو بازار که استفاده می کنم خیلی خوب می شه ولی این نونها یه کمی شیرینه و طعم شیرینی به ساندویچ می ده که برای من خوشایند نیست درضمن از نونهای تست که تو نانوایی های فانتزی استفاده کردم شیرین نیست ولی خشک می شه. لطفا در خرید نان تست راهنماییم کنید؟ :party-smiley-039:
2- با اینکه مواد زیادی داخل نونها می ریزم ساندویچم زیاد پرملاط نمی شه در ضمن پنیر پنیتزا هم می ریزیم البه نه زیاد ولی تاثیری رو مزه ساندویچ نداره. (ang)
3- مارک ساندویچ ساز من فلر هست تو دستورالعملش نوشته باید ساندویچ ساز داغ شه به طوری که چراغ سبز اون روشن شه . راستش من از ابتدا که ساندویچ ساز سرد هم هست ساندویچ رو توش قرار می دم به نظر شما چه فرقی داره که دستگاه سرد باشیا داغ؟

مرسی از دوستای خوبم:pic4ever_com_free_smiley:


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 28 خرداد 1387, 5:05 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: يکشنبه 8 اردیبهشت 1387, 9:04 am

پست ها : 10

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
0 مرتبه در 0 پست

محل سکونت: تهران
سلام بجه ها
جاي خانم شريفي تو اين بحث خاليه تا مارو در جريان تجربياتش در اين زمينه هم قرار بده . راستش ما هم يک ساندويچ ساز داريم که زياد طرز کارکردن باهاش يا تهيه انواع ساندويچ ها رو بلد نيستيم . اگه موافق باشيد اين بحث باز باشه و اگه کسي ساندويچي را بلده دستورش را بگذاره . مرسي


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 28 خرداد 1387, 6:29 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386, 7:16 am

پست ها : 33

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
3 مرتبه در 2 پست

محل سکونت: تبريز
سلام به همگي
در مورد اينكه ساندويچ ساز به سختي بسته ميشه مشكل همه دستگاهها با ماركهاي مختلفه چون ميكر من ماركش بلك اندكره و موقع بستن بايد همه اعضا خانواده بپيرم روش :246: و در مورد سئوال داغ بودن دستگاه قبل از گذاشتن ساندويچ به همون دليليه كه فر بايد گرم باشه :ey: من هم با باز بودن اين بحث موافقم


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 28 خرداد 1387, 6:55 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: يکشنبه 25 آذر 1386, 9:41 am

پست ها : 37

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
3 مرتبه در 2 پست

محل سکونت: تهران
این مشکلی که شما میگید درب دستگاه بسته نمیشه یک چیز طبیعی و نرمالی
وقتی نون به اون ضخامت تو دستگاه می ره دربش بسته نمی شه و اصلاً پختش هم ربطی به کامل بسته شدن درب نداره این نوع میکرها و گریل ها را به نام گریل تماسی می گن
یعنی کافی دوصفحه گریل یا میکر شما با نون یا گوشت شما تماس پیدا کنه و گرماشو آروم آروم منتقل می کنه و غذا آماده می شه
من هم گریل دارم و هم میکر هر دو هم به این ترتیب عمل می کنند درب تماما بسته نمی شه اما غذا به خوبی طبخ میشه


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 28 خرداد 1387, 6:56 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: دوشنبه 7 آبان 1386, 11:43 am

پست ها : 554

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
150 مرتبه در 93 پست
سلام دوستان
ممنون سوگل جون كه يادم كرديد براي هم ه تون آرزوي موفقيت و بهروزي دارم
ساندويچ ساز من مارك هومكس است ( فكر كنم چينيه ) ولي هرچي هست يار شفيق من تو خونه و مسافرته
البته بستن درش هم زياد زور بازو نمي خواد البته زماني كه خيلي نون كلفت باشه مثل نان باگت قدري بالا مياد

من در ساندويچ ساز هم از نان هاي تست بسته بندي شده يه سايز هاي مختلف استفاده كردم و هم از نان هاي لقمه اي و باگت هاي كوچيك يه وجبي و هم نان همبرگر

بهترين استفاده ساندويچ ساز نان تست - كره و آب مرباي آلبالو يا عسل است كه لاي دو تكه نان تست مي زاريد
با استفاده از آن و باگت هاي لقمه اي پيتزا فوري ( كالباس و پنيرو فلفل داخل باگت براي عصرونه ) يا كوكو و كتلت از شب مانده با كمي پنير لاي نان باگت يا تخم مرغ آبپز و سيب زميني سرخ شده با كمي پنير و نان باگت و باقي مانده ي گوشت كوبيده ي اضافي آبگوشت داخل باگت و........
بال كبابي رو من معمولا ده دقيقه مي جوشونم بعد داخل سيخ چوبي مي كنم و تو ساندويچ ساز مي چينم درشو مي بندم خيلي خوب مي شه البته اين كارو با جگر سياه هم انجام دادم .

موفق باشيد


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 28 خرداد 1387, 7:43 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 1


تاريخ عضويت: يکشنبه 7 آبان 1385, 7:47 am

پست ها : 309

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
43 مرتبه در 32 پست

محل سکونت: Iran / Tehran
سلام
راستش من برای اینکه خودم رو نسوزونم اول مواد رو داخل ساندویچ میکر میذارم و بعد روشنش میکنم.
اینکه پنیر پیتزا تاثیری روی طعم ساندویچ نداشته باشه دقیقا" مثل اینه که بگی مزه پیتزا بدون پنیر و با پنیر فرقی با هم نداره مگه میشه؟

با احترام ـ ندا

_________________
در بیکرانه زندگی دو چیز افسونم میکند:
آبی آسمان را که می بینم و میدانم که نیست و خدا را که نمی بینم و میدانم که هست


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 28 خرداد 1387, 7:51 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 1


تاريخ عضويت: يکشنبه 7 آبان 1385, 7:47 am

پست ها : 309

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
43 مرتبه در 32 پست

محل سکونت: Iran / Tehran
مریم عزیز سلام
خانمی میکر تو صفحات متحرک داره یا نه؟ میکر من از مدلهای ساده است که صفحه همبرگر و اسنک و صفحات متحرک نداره آیا منم میتونم بال مرغ به همون شکلی که تو گفتی توش بذارم؟

با احترام ـ ندا

_________________
در بیکرانه زندگی دو چیز افسونم میکند:
آبی آسمان را که می بینم و میدانم که نیست و خدا را که نمی بینم و میدانم که هست


بالا
 مشخصات  
 
 
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 47 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

اطلاعات

جستجو براي:
تعداد صفحات: صفحه 1 از 4

    

تعداد پست ها:  47 پست


کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

تاپیک های مشابه

 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. آشپزی خلاق – خوراک مرغ پردلان

negary

0

151

چهارشنبه 29 شهریور 1391, 10:08 am

negary نمایش آخرین ارسال

 


کپی رایت

 
yukari

این سایت به صورت کامل تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
Powered by : phpBB | Style by: Meis@M

آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Persian Translation : www.phpBB.Maghsad.com
phpBB SEO