صفحه اصلی تالار گفتمان | صفحه اصلی سایت آشپزآنلاین | تبلیغات


                         

¤¤¤  لحظات خوبي را براي شما آرزومنديم.  ¤¤¤

مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

نام کاربري:
کلمه عبور:

به ياد داشته باش
فقط در در صفحه اصلي تالار ميتوانيد از ورود سريع استفاده کنيد
 (0 پیامک جدید)
درخواست عضويت   ورود * ورود 







ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 50 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي
forumtools   forumtools
نويسنده پيغام
 موضوع پست: نخورید!!
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 1:13 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
ژله و پاستیل نخورید

یکی از دسرهایی که در سفرهای مهمانی ها و مراسم مختلف به چشم می خورد ژله های رنگارنگ با طعم های مختلف می باشد.
ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و ... که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند.
امروزه در کنار انواع چیپس ها و پفک ها یکی از جذاب ترین تنقلات برای بچه ها، پاستیل است، خوراکی نرم و چسبنده ای که در اشکال مختلف و با رنگ های گوناگون تولید می شود.

متاسفانه با این که بسیاری از خانواده ها در مورد محتویات این خوراکی اطلاعات کافی ندارند، پاستیل را در تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی می توان پیدا کرد و در سبد خرید بسیاری از افراد دیده می شود.
طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل به کار می روند.
ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان گاو و یا خوک به دست می‌آید.

در ساخت پاستیل از پودر استخوان استفاده می‌شود که به شکلات حالت ژله‌ مانندی می‌دهد و هنگام خوردن در دهان آب می‌شود و بسیار چسبناک است. در مورد پاستیل ها این باور وجود دارد که ژلاتین استفاده شده در این خوراکی خاصیت غضروف سازی دارد و برای استخوان ها مفید است، در حالی که این تصور اشتباه است و صحت ندارد.
متخصصان تغذیه می گویند، پاستیل و ژله فاقد هر گونه کالری است اما در سال های اخیر برخی از کارخانه ها به آن ها ویتامین c و مولتی ویتامین اضافه کرده اند که چون شیمیایی هستند، ضرر آن را بیشتر  می کند و به اصطلاح گل بود و به سبزه نیز آراسته شد.
از مضرات پاستیل می توان به افزایش پوسیدگی دندان، وجود پریون ها (پروتئین های بیماری زا) در برخی از انواع ژلاتین (که سبب تخریب مغز و نخاع می شود)، و انتقال بیماری از گاو به انسان (در صورتی که ژلاتین استخراج شده به طور صحیح فن آوری نشود) اشاره کرد.
لذا همان گونه که قبلاً سفارش کرده ایم، مجدداً توصیه می کنیم کلاً مصرف مواد کارخانه ای ممنوع است.
شما می توانید مواد خوراکی مناسبی تهیه و جایگزین این خوراکی های ناسالم که سلامتی خود و خانواده تان را به خطر می اندازد، کنید، به طور مثال شما می توانید انگشت پیچ تهیه کنید و خود و کودکانتان میل کنید. برای این کار یک کیلو آب میوه درست کنید و به مقدار نصف آن با عسل مخلوط کنید و بگذارید در ظرف مسی با شعله کم بجوشد تا آن آب تمام شود و بگذارید تا خنک شود که به آن، انگشت پیچ می گویند یعنی دور انگشت آن را می پیچند و میل می کنند.

sourse: http://www.ravazadeh.com


_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
romans111 (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 2:13 pm), soroor64000 (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 3:54 pm), hanieh :) (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 4:20 pm), جولیا (جمعه 12 خرداد 1391, 8:03 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:54 pm), yasna (جمعه 12 خرداد 1391, 8:54 pm), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:27 pm), دختر دریا (شنبه 10 تیر 1391, 3:02 am), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:06 pm), mamany (پنج شنبه 22 تیر 1391, 10:49 am), دارکوب (جمعه 20 مرداد 1391, 8:09 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 1:14 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
عوارض مصرف چيپس و پفك‌ !!!
با توجه به اين كه در كشور ما مصرف برخي از تنقلات غيرضروري و مضر همچون چيپس و پفك توسط مردم بويژه كودكان رواج يافته است!
برشمردن معايب اينگونه محصولات منجر به آگاهي بيشتر مصرف‌كنندگان هنگام انتخاب مواد غذايي و تنقلي خواهد شد.
مصرف غذاهاي تنقلي همانند چيپس و پفك داراي اثرات جبران‌ناپذيري است كه بسياري از كارشناسان علوم غذايي در اين مورد اتفاق نظر دارند.

مصرف نمك به منظور خوشمزه شدن چيپس و پفك به مقادير زياد، سبب آسيب به كليه‌ها، تغيير ذائقه افراد به شورخواري، تجمع آب در بدن و در نتيجه تورم بافت‌ها و افزايش فشار خون و سكته‌هاي قلبي و مغزي مي‌شود.

استفاده از روغن با ترانس بالا در تهيه چيپس و پفك منجر به افزايش وزن، چربي خون و در نهايت بيماري‌هاي قلبي عروقي مي‌شود.
همچنين استفاده از روغن‌هايي كه چندين بار براي سرخ كردن استفاده مي‌شوند و غالبا بوي روغن سوخته و رنگ كدر و مات به محصول مي‌دهند، از جمله خطرناك‌ترين مواردي است كه مي‌تواند منجر به مسموم و سرطان‌زا شدن محصول خصوصا چيپس شود.
گرما ديدن شديد محصول طي فرآيند سرخ شدن منجر به ايجاد راديكال‌هاي آزاد پراكسيد مي‌شود. اين مواد زياني شبيه به مواد شيميايي موجود در دود سيگار دارند و سبب ابتلاي افراد به سرطان ريه، سينه و مثانه مي‌شود.

مصرف رنگ نارنجي تارترازين در پفك باعث بروز اختلالات رفتاري، اضطراب، تندخويي و آلرژي كودكان مي‌شود.

به علت وجود هيدرات‌هاي كربن قابل تخمير در چيپس و پفك فرصت براي رشد باكتري‌هاي دهاني فراهم مي‌شود كه نتيجه آن پوسيدگي دندان‌هاست.
همچنين مصرف اين دو محصول، چسبندگي روده را افزايش داده و عمل دفع را مشكل مي‌كند.

در حين سرخ كردن سيب‌زميني ماده قندي آن با آلبومين تركيب شده و سمي به نام آكريل آميد توليد مي‌كند.
اين تركيب فقط در چيپس سيب‌زميني يافت مي‌شود.
آكريل آميد سبب تضعيف سيستم ايمني، افزايش بيماري‌هاي عفوني، سرطان، ناباروري، سقط جنين، تغيير در رفتارهاي جنسي، تحريك و قرمزي پوست و چشم‌ها مي‌شود.

در چيپس سيب‌زميني معمولا لكه‌هاي سبزي مشاهده مي‌شود كه مربوط به ماده سمي سولانين است و مصرف آن باعث ايجاد بيماري‌هاي گوارشي و عصبي مي‌شود.

تحقيقات نشان مي‌دهد كه پفك تا 9 برابر وزن خود آب جذب مي‌كند، بنابراين معده كودكان را پر كرده و منجر به بي‌اشتهايي آنها به وعده‌هاي غذايي اصلي مي‌شود.

همچنين چيپس نيز به دليل كالري بالاي روغن آن منجر به سيري كاذب مي‌شود و ميل افراد را به مصرف غذاهاي مغذي كاهش مي‌دهد؛
در نتيجه اين امر مصرف‌كننده به بيماري‌هايي نظير كم‌خوني، كوتاهي قد، پوكي استخوان و ريزش و تضعيف مو پس از مصرف مداوم اين فرآورده‌ دچار مي‌شود.

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
romans111 (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 2:13 pm), soroor64000 (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 3:54 pm), m@rj@njoon (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 4:39 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:55 pm), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:16 am), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:27 pm), دختر دریا (شنبه 10 تیر 1391, 3:02 am), yalda1367 (شنبه 10 تیر 1391, 7:37 am), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:14 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 1:15 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
خواص و مضرات شکلات تلخ


روزافزون به مصرف کاکائوی تلخ، بر آن شدیم تا مروری بر خواص و مضرات این ماده غذایی داشته باشیم.
دانه کاکائو یکی از مواد غذایی است که بومی مناطقی از آمریکای مرکزی و جنوبی و آفریقا است. بومیان قاره آمریکا کاکائو را غذایی از جانب خداوند می‌دانند و برای مردم آن منطقه کاکائو بسیار مورد احترام است.
کاکائوی تلخ به دلیل داشتن میزان بیشتری کاکائو نسبت به کاکائوی معمولی، حاوی پلی فنول‌ها که آنتی اکسیدان بسیار قوی است، می‌باشد. ترکیبات فلاوونوییدی موجود در کاکائو باعث از بین بردن رادیکال‌های آزاد موجود در جریان خون شده و از بروز سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی – عروقی و تصلب شرایین جلوگیری می‌کند.
همچنین فلاوونوییدهای موجود در کاکائوی تلخ باعث افزایش انعطاف پذیری دیواره عروق شده و خطر افزایش فشار خون و سکته‌های قلبی و مغزی را می‌کاهد. مطالعات نشان می‌دهد که خوردن یک تکه شکلات تلخ در روز می‌تواند فشار خون را به حالت متعادل در بیاورد.



روزافزون به مصرف کاکائوی تلخ، بر آن شدیم تا مروری بر خواص و مضرات این ماده غذایی داشته باشیم.
دانه کاکائو یکی از مواد غذایی است که بومی مناطقی از آمریکای مرکزی و جنوبی و آفریقا است. بومیان قاره آمریکا کاکائو را غذایی از جانب خداوند می‌دانند و برای مردم آن منطقه کاکائو بسیار مورد احترام است.
کاکائوی تلخ به دلیل داشتن میزان بیشتری کاکائو نسبت به کاکائوی معمولی، حاوی پلی فنول‌ها که آنتی اکسیدان بسیار قوی است، می‌باشد. ترکیبات فلاوونوییدی موجود در کاکائو باعث از بین بردن رادیکال‌های آزاد موجود در جریان خون شده و از بروز سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی – عروقی و تصلب شرایین جلوگیری می‌کند.
همچنین فلاوونوییدهای موجود در کاکائوی تلخ باعث افزایش انعطاف پذیری دیواره عروق شده و خطر افزایش فشار خون و سکته‌های قلبی و مغزی را می‌کاهد. مطالعات نشان می‌دهد که خوردن یک تکه شکلات تلخ در روز می‌تواند فشار خون را به حالت متعادل در بیاورد.
ترکیبات پلی فنیلی موجود در کاکائوی تلخ باعث بهبود روند خون رسانی بدن به ویژه بهبود خون رسانی به مغز و در نتیجه عملکرد مغز می‌شود به علاوه کافئین موجود در آن برای افزایش تمرکز نیز مفید است.
کاکائوی تلخ از پوست در برابر تاثیرات پیر کننده نور خورشید محافظت می‌کند. و خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز کاهش می‌دهد.
کاکائوی تلخ در افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی مانند یک مرهم عمل می‌کند و مصرف آن در کنار دارو می‌تواند در تسریع روند درمان این بیماری موثر باشد.
موارد احتیاط در مصرف کاکائوی تلخ
در افراد مبتلا به آلرژی‌های غذائی، شکلات‌های تلخ به‌دلیل داشتن میزان زیاد مادهٔ خشک ممکن است آلرژی آنها را تشدید کند.
همچنین این شکلات‌ها در افرادی‌که مبتلا به عارضهٔ کهیر هستند، ممکن است موجب تشدید بیماری شود.
برای افراد مضطرب نیز توصیه می‌شود مصرف این شکلات‌ها محدود شود، زیرا شکلات‌ها به‌دلیل داشتن کافئین زیاد، باعث افزایش اضطراب می‌شوند.
با توجه به این‌که شکلات یکی از موادی است که نسبت آرژینین به لیزین در آن زیاد است، به افرادی‌که زمینهٔ تبخال زدن دارند توصیه می‌شود کمتر شکلات مصرف کنند و با توجه به این‌که درصد مادهٔ خشک شکلات تلخ زیاد است در افراد مبتلا به این عارضه، محدودیت مصرف این نوع شکلات باید بیشتر رعایت شود.
بررسی‌های بلندمدت نشان می‌دهند که مصرف این نوع شکلات به‌دلیل داشتن کافئین زیاد در زنان مبتلا به بیماری فیبروکیستیک پستان باعث تشدید عوارض بیماری می‌شود.
کافئین اسیدمعده را افزایش می‌دهد، مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخم‌معده در افراد مبتلا به این بیماری شود. همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معدی مری باید مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند.
کافئین ماده‌ای محرک است و تأثیرات آن تا ۲۰ ساعت در بدن باقی می‌ماند. از این‌رو، افراد مبتلا به بی‌خوابی باید از مصرف این‌گونه شکلات‌ها خودداری کنند.
افرادی‌که کلیهٔ سنگ‌ساز دارند و همچنین افراد مبتلا به سیروز کبدی مصرف این نوع شکلات‌ها به ترتیب به‌دلیل داشتن اگزالات و مس زیاد توصیه نمی‌شود.

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
romans111 (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 2:13 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:55 pm), yasna (جمعه 12 خرداد 1391, 8:56 pm), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:27 pm), دختر دریا (شنبه 10 تیر 1391, 3:03 am), yalda1367 (شنبه 10 تیر 1391, 7:37 am), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:17 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 1:17 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
ماست/بخوریم یانخوریم!

امروزه در اکثر سفره های ما ایرانیان، ماست همراه غذا مصرف می شود و متاسفانه مردمان امروزی مانند دیگر رسوم غلط متعارف، بدون آن که تدابیر مربوطه را رعایت نمایند و از خوب و بد بودن آن آگاه باشند، آن را مصرف می کنند و کودکان خود را نیز به خوردن آن تشویق و آنان را نیز به این رویه اشتباه عادت می دهند و ناخواسته به مرور زمان بر بیماری ها و مشکلات خود و خانواده شان می افزایند و هرگز نمی فهمند که چوب ندانم کاری های خودشان را می خورند

باید بدانیم که بهترین نحوه مصرف و خوردن ماست های مورد تایید نیز چگونه می باشد و در گذشته، قدما چگونه آن را مصرف می کردند.باید بدانید که خوردن ماست همراه با غذا توصیه نمی شود، چرا که خلطی که با خوردن ماست همراه غذاهای پختنی مخصوصاً غذاهای گوشتی تولید می شود، خلط سالمی نمی باشد. ماست را در قدیم همراه غذا نمی خورند، بلکه به صورت میان وعده مصرف می شده است.داخل ماست لبوب مانند گردو، کشمش، بادام زمینی، پسته و فندق را می ریختند و به صورت عصرانه یا چاشت به عنوان میان وعده میل می کردند. با این کار اولاً اثر بدی که ماست خورده شده با غذا، در تولید خلط سالم دارد از بین می رود (چرا که با یک فاصله از غذا مصرف می گردد)، ثانیاً سردی ماست نیز گرفته می شود، برای بچه ها و سالمندان خوردن ماست با مصلحات توصیه می گردد.بچه ها امروزه معمولاً ماست را خیلی دوست دارند، لذا به جای دادن ماست همراه غذا به کودکان، توصیه می گردد ماست به همراه لبوب را به صورت میان وعده یا حتی در برخی مواقع آن را به عنوان غذا (بدون این که در کنار آن غذای پختنی دیگری مصرف شود) همراه با مقداری نان سنگک به کودک بدهید. حتی می توان با مقداری دم کرده زعفران هم سردی ماست را بگیرید و هم آن را رنگی نمایید تا برای کودکان جذاب تر گردد. آب لبوی پخته شده نیز برای جذاب کردن رنگ ماست پیشنهاد می شود.
تذکر:- خوردن ماست با سرکه (ترشیجات) یا آبلیمو در دراز مدت باعث لک های پوستی می شود.- خوردن ماست با ماهی آن هم در یک شب زمستانی با توجه به این که هر دوی این مواد غذایی سرد هستند و طبیعت زمستان و شب نیز هر دو سرد می باشند، افراد را مخصوصاً سالمندان که طبیعت سنی آنان نیز سرد است در هنگام خواب (که آن هم دارای طبیعت سرد است)، مستعد یک سکته مغزی می کند و برگ دیگری به نام مرگ از ناآگاهی های ما در دفتر روزگار ورق می خورد.

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
romans111 (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 2:13 pm), khorshidkhanom (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 3:47 pm), soroor64000 (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 3:55 pm), *پانته آجون* (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 9:43 pm), nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:13 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:31 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:55 pm), دختر دریا (شنبه 10 تیر 1391, 3:03 am), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:18 pm), یک گل مینا (جمعه 20 مرداد 1391, 12:39 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 3:54 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا

Very Happy


_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 3:57 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Brooding

محبوبیت: 169


تاريخ عضويت: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 8:36 pm

پست ها : 250

تشکر کرده اید: 6683 مرتبه

تشکر شده:
2236 مرتبه در 188 پست

محل سکونت: اهواز
بسیار اموزنده بود به امید عادتهای غذایی خوب

_________________

سکوت بهترین تحقیر است.برناد شاو



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم soroor64000 تشکر کرده اند:
melika57 (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 4:01 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 4:00 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
بلایی که آدامس بر سرتان می آورد ..
به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ایسنا، در واقع بیشتر آدامس‌هایی که امروزه تولید می‌شوند مملو از مواد شیمیایی سمی، رنگ‌های مصنوعی، مواد شیرین کننده و طعم‌دهنده‌های مصنوعی هستند.


به رغم اینکه دندانپزشکان ادعا می‌کنند جویدن آدامس‌های بدون قند برای کاهش پلاک و پوسیدگی دندان‌ها مفید است اما در این مقاله هشت دلیل قانع کننده ارائه شده که شما را وادار می‌سازد این عادت نامناسب و مضر را ترک کنید. این هشت دلیل عبارتند از:





۱- جویدن آدامس فشار مضاعفی را بر غضروف ضربه‌گیر در مفاصل آرواره شما وارد می‌کند و موجب می‌شود که تا پایان عمر در فک خود احساس درد و ناراحتی داشته باشید. حتی عضلات آرواره ممکن است در اثر جویدن زیاد آدامس سفت شده و موجب بروز سردردهای مزمن شوند.





۲ـ برخلاف یک باور غلط قدیمی، آدامس جویدن تاثیری در رفع بوی بد دهان ندارد چون معمولا بوی بد دهان ناشی از یک مشکل گوارشی یا بیماری لثه‌ یا دندان است که جویدن آدامس در واقع این بوی بد را با طعم تند نعناع همراه کرده و آنرا تشدید می‌کند.





۳ـ آدامس جویدن، تولید دائمی بزاق را تحریک می‌کند. فعالیت غدد بزاقی دهان برای چند ساعت متوالی، امری طبیعی نبوده و روی عملکردهای متابولیکی بدن تاثیر نامطلوب می‌گذارد.





۴ـ افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر باید از جویدن آدامس پرهیز کنند چون این کار علائم سندرم را در آنها تشدید می‌کند و علت آن وارد شدن هوای اضافی به داخل مجاری گوارشی هنگام آدامس جویدن است. این وضعیت در واقع فشار بیشتری را به روده بیمار وارد کرده و نفخ و تورم روده را نیز تشدید می‌کند.





۵ـ علاوه بر اینها آدامس از پلیمرها و سایر مواد مصنوعی ساخته می‌شود که اگر ناگهان قورت داده شود هضم آن بسیار دشوار بوده و دستگاه گوارش را با مشکل مواجه می‌کند.





۶ـ بسیاری از آدامس‌های بدون قند موجود در بازار با ماده‌ای موسوم به «آسپارتام» شیرین می‌شوند که مصرف آن با بروز سرطان، دیابت، اختلالات نورولوژیک و حتی بروز نواقص مادرزادی مرتبط است.





۷ـ سایر آدامس‌ها نیز که معمولا حاوی مقادیر زیادی قند شربت ذرت موسوم به «فروکتوز» هستند علاوه بر بروز مشکلات و ناراحتی‌هایی مثل چاقی، دیابت و سرطان، عامل اصلی پوسیدگی دندانها به شمار می‌آیند.



۸ـ افرادی که دائم آدامس می‌جوند اغلب برای از بین بردن استرس (به ویژه در مورد افراد سابقا سیگاری) این کار را انجام می‌دهند بنابراین عامل ریشه‌ای اضطراب در آنها درمان نشده و ادامه می‌یابد. در این گونه مواقع تکنیک‌هایی چون یوگا و مراقبه برای آرامش‌ بخشیدن و کاهش اضطراب بسیار موثرتر هستند

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:16 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:32 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:55 pm), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:16 am), yalda1367 (شنبه 10 تیر 1391, 7:38 am), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:19 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 4:03 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
خطر خوردن خربزه با عسل و ماهي با ماست از نظر شيمي
علت این که عسل و خربزه را نباید باهم خورد، در ماهیت کربوهیدرات ها یا قندهای موجود در این مواد نهفته است.
عسل دارای قند لولوز و خربزه دارای قند گلوکوز است. هر دو قند به سرعت جذب بدن می‌شوند و آنتالپی را بالا می‌برند. در این ‌صورت گفته می‌شود که شخص گرمیش شده.
این افزایش آنتالپی بدن ممکن است با ایجاد تغییر ناگهانی در بدن همراه شود و مرگ را در پی داشته باشد.

ماست و ماهی را هم نباید باهم خورد.
ماهی ، فسفر دارد و ماست ، اسید لاکتیک. واکنش این دو ماده ، یک واکنش گرماگیر است و آنتالپی بدن را پایین می‌آورد و به اصطلاح ، شخص دچار سردی می‌شود.

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
*پانته آجون* (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 9:44 pm), raha2010 (جمعه 12 خرداد 1391, 7:34 pm), nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:16 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:32 pm), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:17 am), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:19 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1391, 7:24 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا

هشدار درمورد مصرف آبمیوه رانی



در حالی كه آبمیوه "رانی" بخش قابل توجهی از بازار نوشیدنی‌های ایران را در اختیار خود گرفته و هر روز به جمع مشتریان این آبمیوه افزوده می‌شود، مراجع علمی از غیربهداشتی بودن این آبمیوه خبر می‌دهند. به گزارش خبرنگار شریف نیوز، آبمیوه "رانی" محصول شرکت "عوجان" عربستان سعودی است و گفته می‌شود مجوزی برای واردات آن به ایران وجود ندارد. شرکت عربستانی عوجان برای تولید "رانی"، اسانس و ذرات خشك میوه را (كه در صنعت آب‌میوه به آن‌ها "پالپ" گفته می‌شود) از كشورهای دیگر وارد کرده و اسانس و پالپ را به آب اضافه كرده و آبمیوه تولید می‌كند. ذرات معلقی که در آبمیوه مشاهده می‌شود، دلیلی بر تازگی آن نیست، بلکه تازگی ظاهری "رانی" به علت وجود ماده‌ای به نام "بنزوات سدیم" می‌باشد.

همچنین طبق گزارش یک موسسه معتبر، با آزمایش چند قوطی آب‌میوه رانی در یكی از آزمایشگاه‌های كشور، نتایجی كه برای قوطی حاوی نكتار انبه رانی به دست آمده حاكی از این است كه این قوطی مقدار 96.2 ppm بنزوات سدیم دارد و همچنین مقدار بنزوات سدیم در شیشه نكتار موز، 263 ppm می‌باشد. بنزوات سدیم، ماده‌ی است که در صنعت مواد غذایی به عنوان نگهدارنده کاربرد دارد. از این ماده به میزان بسیار کم در سس مایونز و نوشابه استفاده می‌شود ولی طبق گزارش اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، استفاده از این ماده در هر نوع آب‌میوه غیرمجاز است. علت غیرمجاز بودن استفاده از بنزوات سدیم در آب‌میوه این است كه آبمیوه به صورت گرم در قوطی ریخته و پر می‌شود و به دلیل واكنش‌هایی که بنزوات سدیم در حرارت انجام می‌دهد، استفاده از آن ممنوع می‌باشد؛ اما در نوشابه‌ها به این دلیل كه نوشابه به صورت سرد پر می‌شود، استفاده از این ماده مجاز است. گفتنی است، با توجه به محرز بودن عدم رعایت حداقل استانداردها در آبمیوه "رانی" و اطلاع برخی دستگاه‌های مسئول، هنوز معلوم نیست که چگونه این آبمیوه در این سطح گسترده به کشور وارد و توزیع می‌شود.

دوستان عزیز به نکته عنایت داشته باشید که درسته که تعدادی از خریداران، به خاطر عدم کیفیت برخی از محصولات داخلی به سراغ محصولات خارجی می روند ولی یادتان نرود که ما تحت تحریم هستیم و با توجه به برخی از مسائل س*ی*ا*س*ی و قاچاق کالا، تمام کالاهای خارجی که در بازار ایران وجود دارند قابل اطمینان نیستند. پس برای خرید (بخصوص مواد خوراکی) به صرف خارجی بودن یک کالا اطمینان نکنید.


 


_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:17 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:32 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:55 pm), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:18 am), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:33 pm), yalda1367 (شنبه 10 تیر 1391, 7:38 am), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:21 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1391, 7:26 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
نزوات سدیم / Sodium benzoate

نام های دیگر / E211, benzoate of soda

فرمول مولکولی / NaC6H5CO2

در صنعت غذا یکی از مهمترین پارامترهای تولید و مصرف ، بالا بردن زمان ماندگاری محصولات می باشد.
به همین منظور از افزودنی های غذایی استفاده می شود . پایدار کننده های شیمیایی به شرط عدم تجاوز از مرز استاندارد بین المللی در بالا بردن زمان ماندگاری محصولات نقش بسزایی را ایفا می کنند و در کنترل تخریب میکروبی(آنتی باکتریال)،(آنتی کپک) و (آنتی قارچ)و پایدار کننده های UV و آنتی اکسیدان ها و...موثر می باشند، یکی از مهمترین پایدار کننده های صنایع غذایی اسید بنزوییک (C6H5COOH) واملاح آن که ازکربوکسیلیک اسیدهای آروماتیک می باشندخاصیت ضدعفونی کنندگی داشته و در کنسرو سازی و تهیه مرباجات و رب گوجه فرنگی به مقدار فراوان به عنوان نگهدارنده مصرف می شوند.

این ماده باکتری ها را از بین نمی برد فقط فعالیتشان را متوقف می سازد سدیم بنزوات توانایی غیرفعال سازی قارچ ها را دارد . اثر این ماده را می توان در شرایط اسیدی با pH کمتر از 6/3 مشاهده نمود.

سدیم بنزوات که در علوم صنایع غذایی با نام اختصاری 211E می باشد بطور معمول به عنوان نگهدارنده مواد غذایی در نوشابه های گازدار،مربا و آبمیوه هایی با پایه اسید سیتریک ، سرکه سالاد وترشی جات همچنین در سس غذاهای چینی نظیر سویا سس وخردل بکار می رود.

بنزوات سدیم را می توان در دهان شویه ها با پایه الکلی و جلادهنده های فلزی پیدا کرد.از این ماده در اکثر نوشابه های غیر الکلی استفاده می شود.در طبیعت این ماده را می توان در برخی گیاهان مثل سیب و آلو مشاهده نمود.

وزارت بهداشت آمریکا حد مجاز غلظت آن را به عنوان نگهدارنده تا %1/0 تعیین کرده است . برنامه بین المللی سلامت شیمیایی ؛اثر آن را بر انسان mg/kg/day 852-647 وزن بدن بی اثر اعلام کرده است.

اسید بنزوییک و بنزوات سدیم به عنوان مواد دارویی در بیماران مبتلا به چرخه آنزیمی اوره آز نیز مصرف می شود. گفته مي شود بسياري از هيدروكربن هاي آروماتيك غير فعال، فوق العاده کارسینوژن(سرطانزا)هستند که ازهيدروكربن هاي آروماتيك توسط ارگانيسم هاي زنده متابوليزه شده و تركيب فعالي رامي سازند همچنین با DNA وارد واكنش شده ومي توانند ساختمان ژنتيكي سلول را تغيير داده و موجب توليد مثل هاي غير قابل كنترل شوند.

با توجه به اهميت سلول هاي اجدادي تخمک كه تقسيمات ميتوز و ميوز را پشت سر مي گذارند و اينكه DNA سلولي در آنها فعال است موادی مانند بنزوات سدیم می توانند بر تقسيم سلولي در آنها اثرات سویي بگذارد. در اثر بنزوات سديم تغييرات هيپرپلاستيك و دژنراتيو در سلولهاي كبدي و كليوي و حتي بيضه ديده مي شود ولي تغييــرات پاتولوژيك در سلولهاي مغزي وجــــود ندارد. با انجام مطالعاتی بر روي حيوانات آزمايشگاهي و بر روي اندام هاي قلب، طحال، كليه، كبد و مغز نشان داده شد بنزوات سديم آثار سویي مانند گرانولاسيون شديد پوست و حتي آسيب هاي جدي در سلول هاي مغزي دارد. كاهش وزن بدن، تغييراتي در يون هاي پلاسمـــا و حتي در مــواردي مرگ وجود دارد.
در مطالعات انجام شده کاهش وزن جنین، افزایش وزن کبد و بروز ضایعـــاتی در CNS (سیستم اعصاب مرکزی)، افـــزایش مرگ ومیر جنین ها، بروز ناهنجاری های مادرزادی در ستون مهــره ها و سلـــول های شبکیه چشم، افزایش اسپرم های ناهنجار و بروز نواقص جنینی در ناحیه کراینوفاسیال (به ویژه میکروسفالی) و ناهنجازی های روده ای در جنین قورباغه از عوارض مصرف بنزوات سدیم در جنین موش گزارش گردیده است.
ماده ۲۱۱ E موجب بيماري و ناراحتي‌هايي چون سيروز، پاركينسون و اختلالات در DNA مي‌گردد. اسید بنزویک و بنزوات سدیم به عنوان یکی از عوامل شیمیایی محیطی می توانند موجب کاهش روند فولیکولوژنز شوند و فرآیند اووژنز و تخمک گذاری را مختل نمایند.

مطالعات نشان می دهد بنزوات سدیم به علت ایجاد رادیکال های آزاد می تواند تغییراتی در DNA سلولی ایجاد کند .

براساس گزارش اداره استاندارد و تحقيقات صنعتى ايران، استفاده از اين ماده در هر نوع آبميوه غيرمجاز است. علت غيرمجاز بودن استفاده از بنزوات سديم در آبميوه اين است كه آبميوه به صورت گرم در قوطى ريخته و پر مى شود و به دليل واكنش هايى كه بنزوات سديم در حرارت انجام مى دهد، استفاده از آن ممنوع است اما در نوشابه ها به دليل اين كه نوشابه به صورت سرد پر مى شود، استفاده از آن ماده مجاز است.

همچنين بنابر اين گزارش ،شركت كوكاكولا كه از ابتداي تاسيس خود فرمول تركيبات اين نوشابه را همچون رازي پنهان مي‌كرد، در پي واكنش‌هاي شديد اعلام نمود كه ماده E۲۱۱ را از فرمول خارج خواهد كرد.


پیشنهاد می شود در مواد غذایی و دارویی از211E استفاده نشـود و در صورت نیاز از مواد جایگزین استفاده گردد اما همانطور که می دانیم نوع بشر درزندگی امروزه خویش به طور دائم در تماس با مواد شیمیایی مضر که خاص زندگی صنعتی است می باشد این مواد خواسته یا ناخواسته از بعد از انقلاب صنعتی در محیط زندگی ما وارد شده است.

با مطالعاتی که دانشمندان انجام داده اند توصیه می گردد حتی الامکان روند زندگی خود را برپایه رعایت اصول بهداشت سلامت جامعه و فردی،توسعه پایدار،کشاورزی پایدار و بویژه کشاورزی ارگانیک سوق دهیم.

همچنین طی تحقیقی:
بررسي اثرات بنزوات سديم توسط سهرابي داوود*,علي پور محسن,غلامي محمدرضا
زنجان، شهرك كارمندان، دانشكده پزشكي، گروه بافت شناسي و تشريح
نتيجه گيري: بنزوات سديم موجب كاهش هورمون هاي گونادوتروپين، تستوسترون و T3،T4 مي گردد.
در نتيجه پيشنهاد مي شود در حد امكان در مواد غذايي، دارويي و بهداشتي از مواد جايگزين استفاده شود.

منابع:
ویکی پدیا
مجله الکترونیکی اکولوژی
و ...

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:18 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:55 pm), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:34 pm), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:23 pm)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1391, 7:30 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
آیا می دانید قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود ۱۲ الی ۱۵ هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار ۹۰۰ الی ۸۰۰ تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:18 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:33 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:55 pm), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:18 am), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:34 pm), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:23 pm), تازه عروس (شنبه 21 مرداد 1391, 9:06 am)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1391, 7:31 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و… می شود که کشنده است.

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
Strawberry (جمعه 12 خرداد 1391, 7:36 pm), nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:18 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:33 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:56 pm), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:18 am), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:34 pm), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:23 pm), تازه عروس (شنبه 21 مرداد 1391, 9:06 am)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1391, 7:32 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از ۷ ساعت حل می شود).

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
Strawberry (جمعه 12 خرداد 1391, 7:36 pm), nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:18 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:33 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:56 pm), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:18 am), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:34 pm), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:23 pm), تازه عروس (شنبه 21 مرداد 1391, 9:06 am)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1391, 7:32 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است.

· آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا ۷ بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر ۲ عدد می باشد

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
Strawberry (جمعه 12 خرداد 1391, 7:36 pm), nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:19 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:33 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:56 pm), hananeh** (يکشنبه 14 خرداد 1391, 2:23 am), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:18 am), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:34 pm), تازه عروس (شنبه 21 مرداد 1391, 9:06 am)
 
 
 موضوع پست: Re: نخورید!!
پستارسال شده در: جمعه 12 خرداد 1391, 7:33 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

نماد کاربر
offline


حالت من: Angelic

محبوبیت: 229


تاريخ عضويت: شنبه 14 آبان 1390, 6:33 pm

پست ها : 1138

تشکر کرده اید: 1284 مرتبه

تشکر شده:
2895 مرتبه در 775 پست

محل سکونت: زیر سایه خدا
… و اما چه کنیم؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.

بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و … می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,…) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار بجاست.

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است)
{آقا جان من با دوستم که چیپس و پفک و ... میخورد محاسبه کردم که در وزن یکسان آجیل و تنقلات دوستم، قیمت آجیل ارزانتر است}

غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است. کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است. پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزی جات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند و فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند استفاده از چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها خواهند بود

_________________

  يادمان باشد


                 خوشبختي داشتن دوست داشتني ها نيست


                 بلكه دوست داشتن داشتني هاي زندگيست...



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika57 تشکر کرده اند:
sotara (جمعه 12 خرداد 1391, 7:52 pm), sage (جمعه 12 خرداد 1391, 8:18 pm), nasrin.gh (جمعه 12 خرداد 1391, 8:20 pm), (SHIVA(mamane rojan (جمعه 12 خرداد 1391, 8:34 pm), dokhtare shayeste (جمعه 12 خرداد 1391, 8:57 pm), minimona (يکشنبه 14 خرداد 1391, 6:19 am), nazi15 (پنج شنبه 18 خرداد 1391, 4:35 pm), gilda banoo (يکشنبه 21 خرداد 1391, 7:57 pm), najme867 (شنبه 10 تیر 1391, 5:42 am), joojooo (يکشنبه 11 تیر 1391, 6:27 pm)
 
 
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 50 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

اطلاعات

جستجو براي:
تعداد صفحات: صفحه 1 از 4

    

تعداد پست ها:  50 پست


کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: راحله شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

تاپیک های مشابه

 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پيوست(ها) روغن تن ماهی را نخورید !

Juliette

4

481

چهارشنبه 21 مهر 1389, 7:16 pm

سایان نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. بیشتر از 5 نارنگی در روز نخورید

* Nooshin *

1

355

پنج شنبه 6 بهمن 1390, 2:32 pm

blummen نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. 26 دلیل برای اینکه چایتان را با قند و شکر نخورید !

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

nazanina

17

1269

جمعه 31 شهریور 1391, 10:17 am

**ستـــــاره** نمایش آخرین ارسال

 


کپی رایت

 
yukari

این سایت به صورت کامل تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
Powered by : phpBB | Style by: Meis@M

آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Persian Translation : www.phpBB.Maghsad.com
phpBB SEO