صفحه اصلی تالار گفتمان | صفحه اصلی سایت آشپزآنلاین | تبلیغات


                         

¤¤¤  لحظات خوبي را براي شما آرزومنديم.  ¤¤¤

مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

نام کاربري:
کلمه عبور:

به ياد داشته باش
فقط در در صفحه اصلي تالار ميتوانيد از ورود سريع استفاده کنيد
 (0 پیامک جدید)
درخواست عضويت   ورود * ورود 







ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 
forumtools   forumtools
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 8:01 am 


مدیر سابق و برنده مسابقه آشپزی
مدیر سابق و برنده مسابقه آشپزی

نماد کاربر
offline


حالت من: Cloud_9

محبوبیت: 188


تاريخ عضويت: شنبه 4 مهر 1388, 9:07 am

پست ها : 3673

تشکر کرده اید: 2617 مرتبه

تشکر شده:
6726 مرتبه در 3014 پست
روش تزيين با كرم مازيپان
مواد لازم برای 500 گرم مارزیپان.
- پودر بادام 250 گرم
- شکر 125 گرم
- پودر شکر الک شده 125 گرم
- آبلیمو یک قاشق غذا خوری 5 میلی لیتر
- سفیده تخم مرغ یک عدد
- اسانس بادام چند قطره ( بادام تلخ خوشمزه تره البته میتونید کلا اسانس رو حذف کنید )

طرز تهیه
شکر و پودر بادام را با هم در یک کاسه مخلوط کنید سپس وسط آن را باز کنید سفیده تخم مرغ و آبلیمو واسانس بادام را وسط کاسه بریزید کم کم با نـوک انگشت شروع به مخلوط کردن کنید سپس پودر شکر الک کرده را روی سطح میز بپاشید و خمیر را روی آن ماساژ بدهید تا اینکه خمیر یک دست و بدون ترک بدست آید برای نگهداری باید در قوطی درب دار یا ورق سلفون پیچید می توان از رنگ های خوراکی برای رنگ کردن مارزیپان استفاده کرد.
ازاین خمیر برای تزئین شیرینی ها و کیکها استفاده میکنن


پيوست ها:
skinw0suuo4ujxe3t7i8.jpg
skinw0suuo4ujxe3t7i8.jpg [ 217.46 KiB | بازديد 417 بار ]

_________________

بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 8:23 am 


مدیر سابق و برنده مسابقه آشپزی
مدیر سابق و برنده مسابقه آشپزی

نماد کاربر
offline


حالت من: Cloud_9

محبوبیت: 188


تاريخ عضويت: شنبه 4 مهر 1388, 9:07 am

پست ها : 3673

تشکر کرده اید: 2617 مرتبه

تشکر شده:
6726 مرتبه در 3014 پست
صاف کردن خامه روی کیک(برگرفته از سايت بابا رحيمي)
مواد اوليه :
1- کیک اسفنجی یا تخته ای
2- خامه زده شده
3- چاقوی صاف (نباید تیز باشد)
4- گردون (ضروری نیست)


دستور پخت :
برای هر مرحله عکسی تهیه شده که به ترتیب توضیح داده می شود:
1- کیک اسفنجی را آماده می کنیم . توجه داشته باشید که کیک باید سرد باشد.
2- با چاقو از وسط آن را به دونیم یا بیشتر تقسیم می کنیم
3- مقداری از خامه را روی آن می ریزیم و سپس با کارد مخصوص آنرا صاف می کنیم
4- مقداری موز ، گردو ، آناناس ( به دلخواه) روی آن ریخته و لایه های را دوباره روی هم می گذاریم.
5 الی 8- کیک را بر روی گردون گذاشته و تمامی آن را با خامه می پوشانیم و سپس صاف می کنیم.
9- به دلخواه با یک وسیله شانه مانند دور کیک را به حالت دالبر در می آوریم.
10- خامه های اضافه را از روی کیک بر می داریم.
11- به آرامی کیک را از روی گردون بر می داریم و روی ظرف مورد نظر می گذاریم ( ابتدا دست را می کشیم و بعد کارد را )
12- کیک آمادست .
حالا روی آن را به دلخواه می توانیم تزئین کنیم که در آموزش های بعدی به آن می پردازیم


پيوست ها:
l1img1.jpg
l1img1.jpg [ 15.93 KiB | بازديد 407 بار ]
l2img1.jpg
l2img1.jpg [ 20.16 KiB | بازديد 406 بار ]
l3img1.jpg
l3img1.jpg [ 17.04 KiB | بازديد 406 بار ]
l4img1.jpg
l4img1.jpg [ 16.91 KiB | بازديد 406 بار ]
l5img1.jpg
l5img1.jpg [ 14.87 KiB | بازديد 406 بار ]
l6img1.jpg
l6img1.jpg [ 15.39 KiB | بازديد 407 بار ]

_________________

بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم راحيل تشکر کرده اند:
*پانته آجون* (پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 3:48 am), nafasak (جمعه 3 شهریور 1391, 11:23 pm)
 
 
پستارسال شده در: پنج شنبه 6 خرداد 1389, 7:52 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: شنبه 30 آبان 1388, 4:07 am

پست ها : 244

تشکر کرده اید: 2 مرتبه

تشکر شده:
46 مرتبه در 37 پست
دستور تهیه کرم پفی برای تزیین رویه کیک!

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 3 عدد شکر 4/3 فنجان نمک مقداری آب 3/1 فنجان پودر وانیل خالص 4/1 قاشق چای خوری



طرز تهیه:
در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.

تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ - مترجم مرضیه سادات موسوی

http://www.seemorgh.com/lifestyle/defau ... onid=60690


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 25 خرداد 1389, 9:07 am 


برنده مسابقه آشپزی
برنده مسابقه آشپزی

No Avatar
offline


محبوبیت: 1


تاريخ عضويت: سه شنبه 5 آبان 1388, 6:53 pm

پست ها : 628

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
187 مرتبه در 125 پست
بچه ها من یه سری عکس گیر آوردم امیدوارم به دردتون بخوره


پيوست ها:
1024x768_064[1].jpg
1024x768_064[1].jpg [ 216.12 KiB | بازديد 381 بار ]

_________________
التماس به خدا جرأت است . اگر برآورده شود ، رحمت است ، اگر برآورده نشود ، حکمت است . التماس به انسان خفت است. اگر برآورده شود، منت است، اگر برآورده نشود، ذلت است


آدرس وبلاگ من در آشپز آنلاین : http://www.ashpazonline.com/sepinood
بالا
 مشخصات  
 
 
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 4 پست ] 

اطلاعات

جستجو براي:
تعداد صفحات: صفحه 1 از 1

    

تعداد پست ها:  4 پست


کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

کپی رایت

 
yukari

این سایت به صورت کامل تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
Powered by : phpBB | Style by: Meis@M

آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Persian Translation : www.phpBB.Maghsad.com
phpBB SEO