صفحه اصلی تالار گفتمان | صفحه اصلی سایت آشپزآنلاین | تبلیغات


                         

¤¤¤  لحظات خوبي را براي شما آرزومنديم.  ¤¤¤

مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

نام کاربري:
کلمه عبور:

به ياد داشته باش
فقط در در صفحه اصلي تالار ميتوانيد از ورود سريع استفاده کنيد
 (0 پیامک جدید)
درخواست عضويت   ورود * ورود 







ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 294 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  بعدي
forumtools   forumtools
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: شنبه 23 تیر 1386, 6:29 am 

nfz

کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: دوشنبه 18 تیر 1386, 10:15 am

پست ها : 14

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
2 مرتبه در 1 پست

با سلام طرز تهيه حلواي آرد گندم و آرد برنج را مي خواستم من خودم به اين شكل درست مي كنم ولي خوب در مي آيد عالي در نمي آيد. اول آرد گندم را تفت مي دهم تا بويش در آيد بعد نصف آن آرد برنج را اضافه مي كنم باز كمي تفت ميدهم بعد كره نرم شده را اضافه مي كنم و باز همه را با هم تفت مي دهم آخر سر وقتي رنگ مطلوب بدست آمد از روي شعله بر مي دارم و كم كم شيره و زعفران دم كرده را اضافه ميكنم و خوب هم مي زنم تا به خوردش برود خواهش مي كنم جوابم را بدهيد



بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه 2 مرداد 1386, 4:01 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 2


تاريخ عضويت: سه شنبه 15 خرداد 1386, 4:48 pm

پست ها : 109

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
33 مرتبه در 26 پست

محل سکونت: تهران
دوست خوبم٬ راستش من از حلوا پزي زياد سررشته ندارم ولي مادرم در پخت حلوا ماهره و حلواش بين دوست و فاميل معروفه .
چند نكته است كه از روي دست مادرم ياد گرفتم.يكي اينكه حلوا رو بهتره با روغن درست كنيد من نديدم مادرم از كره استفاده كنه. دوم اينكه آرد رو خيلي زياد تفت نديد چون حلوا بد رنگ و بد قوام ميشه.و ديگه اينكه در تهيه حلوا از آرد گندم معمولي(مثل آرد نان تافتون) استفاده كنيد. حلوايي كه با آرد سفيد درست ميشه چندان جالب در نمياد.
اميدوارم اين نكات بدردتون بخوره.


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم آناهيد تشکر کرده اند:
ساتاشا (يکشنبه 19 آذر 1391, 6:06 am)
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: دوشنبه 5 شهریور 1386, 10:54 pm 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 1


تاريخ عضويت: دوشنبه 29 مرداد 1386, 8:52 pm

پست ها : 36

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
10 مرتبه در 7 پست
سلام دوست عزيز
مادر بزرگ من خيلي حرفه اي حلوا درست مي كنه اما داخل حلواش فقط آرد گندم استفاده مي كنه (آنهم حتما بايد از نانوايي سنگكي تهيه بشود.) مادربزرگم مثل شما اول آرد راتفت مي دهد تا رنگ دلخواهش بدست بياد.از قبل هم شيره حلوا را كه شامل آب و شكرو گلاب است ؛ تهيه مي كند . براي تست رنگ حلوا كمي از اين شيره را داخل قاشق ريخته و كمي هم از آرد تفت داده اضافه مي كند.اگر تفت دادن كافي باشد قابلمه را از روي حرارت برمي دارد و شيره رااضافه مي كند در آخر هم زعفران را مي ريزد . البته اگر دوست داشته باشي كه حلوات كمي زبر باشه مي توان به اندازه نصف ليوان شكر خشك در انتها به حلوا اضافه كني بعد از آن حلوا را به حالت دوراني داخل قابلمه بغلتاني تا روغن بندازه. براي تزيين حلوا بهتره حلوا كمي خنك بشود در اين صورت بهتر فرم مي گيرد.


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم صدف تشکر کرده اند:
fariba-m (يکشنبه 23 مرداد 1390, 11:41 pm)
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه 16 بهمن 1386, 10:03 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: پنج شنبه 27 دی 1386, 9:24 pm

پست ها : 284

تشکر کرده اید: 177 مرتبه

تشکر شده:
163 مرتبه در 101 پست

محل سکونت: شيراز
سلام دوستان
اين حلوا را هم امتحان كنيد . هر كه ديده خورده و برده و طرز تهيه اش را خواسته

مواد لازم:

آرد سفيد ............................1پ
آب- گلاب - شكر- ....................هر كدام 2 پ
زعفران ............................... به مقدار لازم
روغن ..................................يك قاشق غذا خوري

طرز تهيه :

ابتدا آرد سفيد گندم را مي ريزيم در قابلمه مان و تفت ( بو ) مي دهيم تا كمي رنگش عوض شود و فقط در حدي كه كمي بوي خامي آرد برود . بعد آن را از روي حرارت برداشته و لي همچنان به هم زدن ادامه مي دهيم تا آرد كاملا خنك شود و آردمون به خاطر اينكه هنوز قابلمه داغ است تيره نشود .

بعد مِ اييم آب و گلاب و شكر و زعفران و اگه دوست داشتيد كمي هل را در ظرفي خوب با همديگه مخلوط مي كنيم و بعد آنها را روي آرد بو داده و خنك شده مي دهيم و هم مي زنيم
اينكار باعث مي شود آرد مون گلوله نشود و خوب مخلوط شود . تا جايي ادامه مي دهيم كه آب تبخير شده و جاي قاشقمان روي حلوا بماند ولي كمي قبل از اتمام كارمان روغن را اضافه مي كنيم
حلوا ي شما حاضر است نوش جانتان

_________________

 



LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers



بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم Fariba F T تشکر کرده اند:
مهنازجون (دوشنبه 19 تیر 1391, 10:49 am), rozijun (شنبه 15 مهر 1391, 8:31 pm)
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 4:57 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: دوشنبه 7 آبان 1386, 11:43 am

پست ها : 554

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
150 مرتبه در 93 پست
سلام
من حلوا زياد درست مي كنم ولي تا حالا تركيب آرد گندم و آرد برنج را نشنيده بودم فكر مي كنم اگر اشتباه نكرده باشم در شيراز حلواي مخصوصي دارند كه با تركيب نشاسته و آرد برنج در ست مي كنند و رنگ آن شبيه به شله زرد است ولي از آرد گندم در آن خبري نيست .فريبا جان در اين مورد بهتر مي توانند راهنمايي كنند

ولي براي حلواي آرد گندم هم مي توان اصطلاحا ابتدا آرد را بو داد ( بدون روغن روي حرارت گذاشت) و هم مي توان آرد الك شده را با روغن روي حرارت بگذاريم نتيجه ي هردو يكي است چون بايد به اندازه ي كافي تغيير رنگ دهد فقط در حالت بو دادن آرد مي توان به حلوايي به رنگ قهوه اي تيره رسيد و در حالت دوم به به حلواي زعفراني ( قهوه اي روشن مثل كاچي ) مي توانيد برسيد در هر حال مي توانيد در حين حرارت دادن آرد يك قاشق كوچك از آن برداشته و در يك نعلبكي با آب و شكر و زعفران مخلوط كنيد تا رنگ حاصل را بهتر ببينيد
موفق باشيد


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 8:09 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: يکشنبه 7 بهمن 1386, 1:55 pm

پست ها : 162

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
42 مرتبه در 19 پست
سلام
تقريبا ماهي يه بار روزهاي سه شنبه روضه داره و براي روضه اش حلوا درست مي كنه و من يه مدتي هست تو اين كار كمكش مي كنم
براي هر پيمونه آرد يك و نيم پيمونه شكرو يك و نيم پيمونه آب
زعفرون و گلاب و حل هم به اندازه اي كه دلتون بخواد
آرد برنج رو اگه مي خواين بريزين خيلي كم بريزين باعث ميشه حلواتون به روغن بيافته
آرد رو اول بو بدين بدون روغن تفت بدين اينجوري زود رنگش عوض ميشه اگه با روغن از اولش تفت بديد طول مي كشه تا رنگش عوض بشه . بعد از اينكه يك كمي رنگش تغيير كرد روغن رو بريزيد و كمي هم با روغن تفت بديد . بايد اونقدر روغن بريزيد تا حلواتون شل بشه ميشه يه چيزي مثل ماست زده شده ( غلظتش رو ميگما يه وقت فكر نكنين رنگش رو ميگم) بعدش جونم براتون بگه كه بعد از اينكه رنگش يك كمي تيره شد شيره ي حلوا رو كه قبلا آماده كردين بريزين . تو اين مرحله قلب شما كم مي مونه از حركت بمونه چون انقدر بد شكل مي شه كه حتما اگه بار اولتون باشه حلوا درست مي كنين با دو تا دست ميزنين تو سرتون كه خاك به سرم حلوام خراب شد . ولي نترسيد اين تازه اولشه به هم زدن ادامه بديد اون قدر هم بزنيد تا سفت بشه و حلوا از ظرف جدا بشه بعدش دستگيره ي قابلمه رو بگيريد و حلواتون رو قل بديد انقدر حال ميده . الان ديگه حلواتون حاضره بكشين تو ظرف و حالشو ببرين . نوش جون .
مخلص خانمهاي كدبانو

_________________
دستم را با نخي بسته ام كه يادم باشد فراموشت كرده ام


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم نيما تشکر کرده اند:
monir11 (پنج شنبه 7 بهمن 1389, 2:48 pm), fariba-m (يکشنبه 23 مرداد 1390, 11:44 pm), nasimi90 (چهارشنبه 3 آبان 1391, 7:04 am)
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 7:39 am 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: پنج شنبه 27 دی 1386, 9:24 pm

پست ها : 284

تشکر کرده اید: 177 مرتبه

تشکر شده:
163 مرتبه در 101 پست

محل سکونت: شيراز
دوستان عزيز م سلام
حلوايي را كه براتون عرض كردم ‌آردش را در همان ابتدا كمي تفت مي د هيم به طوري كه نه سرخ بشه و نه بسوزد اصلا رنگش نبايد تيره شود رنگش خيلي كم عوض شود و در پايان كار همانطور كه قبلا نوشتم فقط حدود يك قاشق غذاخوري روغن مي برد .
من شخصا حلواهاي زعفراني ديگه ررا درست كردم همه هم روغن مي بره و هم زمان پخت تقريبا بيشتري مي برند .

***************************************
حلواي ‌آرد برنج:

مواد لازم:

آرد برنج................................ 1 پ
شكر ................................. 2 پ
گلاب ......... ....................... 1/2پ
آب يخ.................................. 3 پ
زعفران ............................... به مقدار لازم
روغن مايع ............................. دو قاشق غذا خوري

طرز تهيه :

همه مواد فوق الذكر را بجز گلاب و زعفران خوب با هم مخلوط مي كنيم . وقتيكمي گذشت گلاب را اضافه مي كنيم . زعفران را وقتي حلوا كمي سفت شد اضافه مي كنيم . اين حلوا بايستي با شعله كم و حتي با گذاشتن دمكني و هر از چندي هم زدن آن درست شود . وقتي جاي قاشق مي ماند آنرا برمي داريم .

نوش جان
*****************************************
حلواي هويج :

آرد برنج .................................. نصف پيمانه سر پر
شكر ..................................... 250 گرم
روغن يا كره .............................. 100 گرم
گلاب ..................................... نصف پ
آب ....................................... نصف پ
هويج ..................................... 500 گرم
زعفران و هل ............................ هر كدام نصف قاشق چايخوري
پسته خلال شده براي تزيين ............. مقداري

طرز تهيه :
هويج را تمييز كرده شسته و آپ ( بخار ) پز مي كنيم . و رنده ميكنيم ( با 3-2-1 بهتر است )
و در نصف كره تفت مي دهيم .
شكر و آب و گلاب و زعفران و هل را در ظرفي ريخته روي حرارت به مدت ده دقيقه مي گذاريم بجوشد .
آرد برنج را در باقيمانده كره تفت داده تا رنگش طلايي شود .
تمام مواد فوق الذكر را با هم مخلوط نموده روي حرارت بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا حلوا به روغن بيفتد . آنگاه آنرا در ظرف بكشيد و با پسته تزيين كنيد .
مي توانيد در قيف پارچه اي با سر قيف مضرس بريزيد و تزيين كنيد و يا در كاغذ پليسه شكلات بريزيد و رويش خلال پسته بگذاريد.

*************************************

يخ در بهشت ( لرزونك)

مواد لازم :

آرد برنج ....................................... 50 گرم
نشاسته گل .................................. 75 گرم
شكر .......................................... 250 گرم
گلاب .......................................... نصف پيمانه
شير .......................................... 2.5 پ
آب ............................................. يك پ
پودر پسته براي تزيين ........................ به مقدار لازم

طرز تهيه :

نشاسته را با آب حل كرده و از صافي رد مي كنيم .
آرد برنج نر م را با شير مخلوط و حل كرده و از صافي رد مي كنيم . نشاسته حل شده و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط مي كنيم . و مايه آماده را روي حرارت ملايم مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا كمي غليظ شود . شكر و گلاب را اضافه مي كنيم . و مرتب هم مي زنيم . تا جايي كه وقتي خطي با قاشق روي آن كشيديد محو نشود . در اين زمان يخ در بهشت شما آماده است .
در ظرف مناسب ريخته و مي گذاريم تا خنك شود بعد به صورت لوزي ببريد و كمي پودر پسته روي آن بپاشيد
توجه
يخ در بهشت و يا لرزانك را به رنگهاي مختلف مي توان درست كرد و در ظرف چيد
براي رنگ سفيد آن زعفران نريزيد
براي رنگ قهوهاي آن به جاي زعفران كمي كاكائو بريزيد
نوش جانتان

_________________

 



LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers



بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386, 8:35 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: سه شنبه 27 آذر 1386, 10:10 am

پست ها : 43

تشکر کرده اید: 9 مرتبه

تشکر شده:
7 مرتبه در 4 پست
با سلام به همه دوستان عزیز تصوير تصوير اون حلوایی که شريفي جان گفته که توی شیراز می پزند رو می خوام دستورش رو اینجا براتون بگذارم اين حلوا در شيراز به حلواي كاسه بيشتر معروف است والبته بعضي به آن حلواي زعفراني نيز مي گويند .(خب البته بر روي خيلي از حلوا ها نمي شود نام خاصي گذاشت چون در خيلي از مواد تشكيل دهنده شبيه به هم هستند)
من که این حلوا رو بیشتر از سایر حلوا ها دوست دارم وخودم هم درست می کنم .ويه نكته ديگه در مورد اين حلوا اينكه اين حلوا به اصطلاح خيلي پر بركت است من كه خودم امتحان كردم با پيمانه اي به اندازه يك استكان تقريبا به اندازه پنج پيش دستي كوچك حلوا به دست مي آيد و در مورد اين حلوا بايد گفت كه مي توان از آن به عنوان يك دسر خوشمزه سر سفره غذا استفاده كرد.
مواد لازم:
آرد برنج: 3پیمانه
آردسفید: 1پیمانه
شکر: 6پیمانه (شكر را مي توانيد بسته به ذائقه تان تا 8 پيمانه نيز استفاده كنيد)
آب : 6پیمانه
گلاب: 6 پیمانه
روغن مایع :2 پیمانه

نشاسته گل: 1 قاشق غذاخوری "باید در مقداری آب سرد حل شود" (نكته:در بكار گيري نشاسته در اين حلوا بايد دقت كرد وآن را با توجه به پيمانه مصرفي كم وزياد كرد .چون استفاده از نشاسته زيا باعث زود سفت شدن اين حلوا مي شود)

زعفران حل شده به اندازه رنگ دلخواه
خلال بادام خلال پسته و پودر نارگيل براي تزيين مقداري

طرز تهيه :آرد برنج وآرد سفيد را در ظرف مورد نظر (كه بهتر است تفلون يا لعابي باشد) ريخته ومقداري حرارت دهيد(نكته :در اين حلوا آرد نيازي به بو دادن ندارد وفقط كمي گرم شدن كافي است) سپس شكر را نيز اضافه كرده وبا آرد ها مخلوط مي كنيم وآب وگلاب و نشاسته حل شده را نيز به ترتيب اضافه مي كنيم ومرتب هم مي زنيم اين حلوا بايد روي حرارت متوسط تهيه شود ومرتب بايد آن را هم زد تا ته نگيرد . بعد از گذشت يك مدت زمان حلوا كم كم غلظت پيدا مي كند وقتي كه غلظت پيدا كرد وهم زدن كمي مشكل شد روغن مايع را كم كم ودر چند مرحله اضافه مي كنيم وهمينطور زعفران را. اين حلوا بايد به قدري روي حرارت باشد وپخته شود كه كاملا غليظ شده باشد وبوي خامي آرد از بين رفته باشد وهنگام هم زدن حلوا از ديواره ظرف جدا شود. در اين مرحله اجاق را خاموش كرده وظرف را كناري بگذاريد تا مقداري فقط مقداري خنك شود بعد ظرف مورد نظر براي سرو حلوا را آماده كنيد وحلوا راداغ داغ به اين ظرف منتقل كرده وبا يك قاشق آغشته به روغن مايع آن را در ظرف صاف كرده و روي حلوا را شكل بدهيد وبا مقداري خلال بادام وپسته واگر دوست داشتيد پودر نارگيل، آن را تزيين كنيد اكنون حلوا آماده است بعد از اينكه حلوا كاملا خنك شد آن را نوش جان كنيد واز طعم فوق العاده اش لذت ببريد تصوير تصوير .(درست كردن اين حلوا اصلا سخت نيست وبعد از يكي دو بار تجربه ماهر مي شويد.) همگي موفق باشيد تصوير تصوير


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386, 10:35 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: سه شنبه 27 آذر 1386, 10:10 am

پست ها : 43

تشکر کرده اید: 9 مرتبه

تشکر شده:
7 مرتبه در 4 پست
دوباره سلام به همه دوستان عزیز و کدبانو تصوير تصوير تصوير واقعا خوشحالم که همچین جایی وجود داره که همه دوستانه تجربیاتشون رو در اختیار هم قرار میدن تصوير تصوير
واما بعد فریبا جونم تصوير اولا خیلی ممنون از این دستورپخت های خوشمزه ای که برای حلوا دادی وبعد چند تا سوال : شما توی دستور اولی که برای حلوا نوشته بودی (همون که یه قاشق روغن می بره ) ننوشتی که آیا باید آب و گلاب وشکر وزعفران را جدا حرارت داد یا نه تصوير
لطفا اگه ممکنه در این زمینه توضیح بیشتری بده چون همیشه شیره را قبلا می جو شانند تا قوام بیاید . می خوام بدونم شما مگه این کار رو نمی کنی ؟؟ واگه این کار رو می کنی شیره ات رو با چه حرارتی توی آرد می ریزی؟ ودوم اینکه روغنی که استفاده
می کنی جامده یا مایع؟ تصوير تصوير
وسوال بعدیم ازنیمای عزیزهتصوير واونم اینکه دوست گرامی میشه لطفا توضیح بدی روغن مصرفی برای حلوایی که گفتی جامده یا مایع ودوم اینکه وقتی شیره رو به حلوا اضافه می کنین حرارت شیره وآرد باید در چه حدی باشه و آیا این دو را روی حرارت اجاق هم می زنید
تا سفت بشه ؟ تصوير تصوير
خیلی ممنون می شم اگه به همه سوالام جواب بدین چون این نکات ممکنه برای فردی که دستورش رو می ده بدیهی باشه ولی برای دیگرون می تونه خیلی مهم باشه وخوب شدن تصوير یا بد شدن تصوير تصوير نتیجه کارشون به این نکات بستگی داشته باشه.
باز هم یک دنیا ممنون تصويرتصويرتصوير


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386, 9:08 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: پنج شنبه 27 دی 1386, 9:24 pm

پست ها : 284

تشکر کرده اید: 177 مرتبه

تشکر شده:
163 مرتبه در 101 پست

محل سکونت: شيراز
كدبانو جان عزيز
خيلي دوست داشتم كه طرز تهيه حلواي كاسه را ياد بگيرم . حتما امتحان مي كنم . متشكرم
در رابطه با تهيه حلوا با ارد سفيد گندم - بايد بگويم كه شیره را قبلا نمی جو شانند تا قوام بیاید . آب و گلاب وشکر وزعفران را جدا حرارت نمي دهيم بلكه در يك كاسه ديگه آب و گلاب و شكر و زعفران را خوب باهم مخلوط و حل مي كنيم و بعد به آرد تفت داده مان كه سرد شده اضافه مي كنيم و همينطور در مورد روغن هم يك قاشق روغن مايع است . اين حلوا هم بسيار لذيذ و خوشمزه است و راحت . اميدوارم بخوريد و لذت ببريد
از بابت گلها هم متشكرم . javascript:emoticon('(clik)')
Very Happyjavascript:emoticon(':p')
javascript:emoticon(':p')javascript:emoticon(':s1:')
Very Happy

_________________

 



LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers



بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 20 بهمن 1386, 7:35 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: سه شنبه 27 آذر 1386, 10:10 am

پست ها : 43

تشکر کرده اید: 9 مرتبه

تشکر شده:
7 مرتبه در 4 پست
فريبا جان عزيز دلم تصوير تصوير از پاسخت بسيار ممنونم تصوير تصوير تصوير مي دوني سوالي كه توي ذهن من ايجاد شده چيه تصوير تصوير تصوير اينه كه توي اين دستور حلوايي كه گفتي وقتي هم شربت وهم آرد خنكه پس چه جوري آبش تبخير ميشه ودوم اينكه آيا با وجود سرد بودن آرد وشربت وروغن اين مواد خوب به خورد هم مي روند ؟؟مي دوني يه خرده برام عجيبه بايد حتما يه بار امتحانش كنم تصوير


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 20 بهمن 1386, 9:34 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: يکشنبه 7 بهمن 1386, 1:55 pm

پست ها : 162

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
42 مرتبه در 19 پست
سلام سلام سلام
فريبا جون شاده ديگه نمي بيني زبونش رو در آورده از خوشحالي
و اما خانم كدبانوي گل

من از روغن مايع استفاده مي كنم اينجوري وقتي تو يخچاله روش سفيد نميشه و همچنان براق مي مونه
وقتي شيره رو مي ريزم زيرش نه زياده نه كم ولي بايد تند تند هم بزنين تا گلوله نشه . البته كه روي اجاق هم مي زنيم وگرنه چطوري بايد بجوشه و به خود هم بره. من دقيقا نمي دونم چند دقيقه طول مي كشه تا سفت بشه ولي يك كمي كه همزدين سفت ميشه از ظرف جدا ميشه . اون موقع ديگه حلوا آماده است زيرش رو كم كنيد دسته هاي قابلمه رو بگيريد و حلوا رو قل بدين تو ظرف تا به روغن بيافته براق و خوشگل و خوشمزه ميشه مثل يه توپ قهوه اي خوشمزه .
نوش جوووووون

_________________
دستم را با نخي بسته ام كه يادم باشد فراموشت كرده ام


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 20 بهمن 1386, 10:02 am 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: سه شنبه 27 آذر 1386, 10:10 am

پست ها : 43

تشکر کرده اید: 9 مرتبه

تشکر شده:
7 مرتبه در 4 پست
نيما جان سلام از پاسخت بسيار ممنونم
ببخشيد اينقدر سوال مي پرسما اما خب مي خوام اين حلوا رو خيلي عالي درست كنم آيا شربتي كه مي ريزي توي حلوا داغه ؟ ويه سوال مهم تر اينكه اين حلوا رو چقدر ميشه نگه داشت وآيا اونقدر نرم ولطيف هست كه بشه به راحتي با قاشق ازش برداشت يا سفت ميشه ؟؟ چون من هر بار كه خودم حلواي آردي درست كردم سريع سفت شده تازه بيرون يخچال هم بوده خيللللللللللللللللللللللللللي ممنون مي شم اگه جواب بدي وراهنماييم كني.تصويرتصوير
تصوير


بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 20 بهمن 1386, 3:24 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: پنج شنبه 27 دی 1386, 9:24 pm

پست ها : 284

تشکر کرده اید: 177 مرتبه

تشکر شده:
163 مرتبه در 101 پست

محل سکونت: شيراز
نيما ي عزيز و كدبانو جان
سلام
كدبانو جان بايد بگويم وقتي 3 تا مواد سرد هستند خوب با هم مخلوط مي كنيم تا گلوله گلوله نشوند و بعد مواد مخلوط شده را مي گذاريم روي حرارت تا حلوا درست شود و به حدي برسد كه جاي قاشق كه مي زنيم كه حلوا را هم بزنيم بماند كمي مانده به پايان كار كه مي خواهيم كم كم حلوا را از روي اجاق برداريم ي: قاشق روغن مايع مي ريزيم .

_________________

 



LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers



بالا
 مشخصات  
 
 
 موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 21 بهمن 1386, 2:53 pm 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: يکشنبه 7 بهمن 1386, 1:55 pm

پست ها : 162

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
42 مرتبه در 19 پست
سلام خدمت خانمهاي محترم
كدبانو جان باز هم سلام
ممنون از اين همه گل .شما خودتون گل هستين بنده هم اجازه بدين خاك كف گلدونتون ميشم .
درمورد سرد بودن و گرمبودن شربت والا من زياد نميذارم سرد بشه آخه من از اين طرف كه دارم آرد رو بو ميدم از طرف ديگه شربتش رو آماده مي كنم مواد شربت كه آماده شدم خاموش مي كنم تا آردم كاملا آماده بشه منظورم رنگشه ( بنابراين شربت به احتمال زياد گرمه )
در مورد نرم و سفت بودن حلوايي كه من درست مي كنم حلوام نه زياد سفته كه با كارد ببرنش و نه اونقدر نرم كه با قاشق برش دارند ( مثل سوپ) گفتم كه قلش بدين مثل توپ ميشه يعني شل نميشه .
حلوا رو هم توي يخچال مي تونيد تقريبا تا يه هفته نگهداريد من بيشتر از اين نگه نداشتم چون خوردمش و نذاشتم بيشتر بمونه ببينمش ميشه بيشتر بمونه يا نه .
كوچيك خانمهاي بامرام هم هستيم

_________________
دستم را با نخي بسته ام كه يادم باشد فراموشت كرده ام


بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم نيما تشکر کرده اند:
monir11 (پنج شنبه 7 بهمن 1389, 5:29 pm), ستایشم (پنج شنبه 18 آبان 1391, 7:07 pm)
 
 
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 294 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  بعدي

اطلاعات

جستجو براي:
تعداد صفحات: صفحه 1 از 20

    

تعداد پست ها:  294 پست


کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: * Nooshin * شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

تاپیک های مشابه

 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پيوست(ها) کیک حلوا

* Nooshin *

10

1277

چهارشنبه 13 دی 1391, 8:29 am

paksima نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. حلوا عسل

fatemejoon

3

395

پنج شنبه 6 مهر 1391, 3:31 pm

mamannazi نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پيوست(ها) حلوا کره ای

*پانته آجون*

1

355

دوشنبه 26 تیر 1391, 8:29 am

*پانته آجون* نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. Re: حلوا سياه

* Nooshin *

4

733

چهارشنبه 5 مهر 1391, 8:53 pm

*پانته آجون* نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پيوست(ها) حلوا باغچه ایی

Tahereh

1

1184

چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 4:15 pm

محبوبه آشپز نمایش آخرین ارسال

 


کپی رایت

 
yukari

این سایت به صورت کامل تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
Powered by : phpBB | Style by: Meis@M

آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Persian Translation : www.phpBB.Maghsad.com
phpBB SEO