صفحه اصلی تالار گفتمان | صفحه اصلی سایت آشپزآنلاین | تبلیغات


                         

¤¤¤  لحظات خوبي را براي شما آرزومنديم.  ¤¤¤

مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال

نام کاربري:
کلمه عبور:

به ياد داشته باش
فقط در در صفحه اصلي تالار ميتوانيد از ورود سريع استفاده کنيد
 (0 پیامک جدید)
درخواست عضويت   ورود * ورود 







ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 294 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  بعدي
forumtools   forumtools
نويسنده پيغام
 موضوع پست: حلوای شیر کی بلده
پستارسال شده در: يکشنبه 3 آبان 1388, 12:58 pm 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 2


تاريخ عضويت: يکشنبه 31 خرداد 1388, 11:36 am

پست ها : 27

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
12 مرتبه در 7 پست
سلام دوستای عزیز
من طرز تهیه حلوای شیر را تو این سایت یاد گرفتم اما توضیح نداده که از چه شیر خشکی استفاده میشه ؟؟؟
شیر خشک بچه ؟؟؟ یا کافی میت ؟؟؟؟ البته ی جای دیگه دیدم که گفته بود کافی میت خوب نیست چون گوله میشه ولی اون سایتم متاسفانه نگفته بود چه نوع شیر خشکی استفاده کرده !!!!!!! آخه من این حلوا رو جایی خوردم خیلی خوشمزه است ، هر کدوم از دوستان اگه اطلاعتی دارن اینجا بزارند ممنون میشم. :2lxe53l: :2lxe53l: :2lxe53l:

_________________
عشقی که تنها با یک نگاه آغاز می شود، با شناخت سست و سست تر می شود.. اما عشقی که با شناخت آغاز می شود با هر نگاه عمیق و عمیق تر می شود


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: يکشنبه 3 آبان 1388, 2:53 pm 


کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 5


تاريخ عضويت: چهارشنبه 1 مهر 1388, 2:49 pm

پست ها : 484

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
98 مرتبه در 53 پست
می تونی از شیر خشک نیدو استفاده کنی عزیز جان

یه همسایه داشتم درست می کرد خوشمزه میشد امتحان کن :7165:

_________________
من دیده ام تمام جهان را به چشم خویش '''' شـیراز از تمام جـهان دلگشاتـر است.


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: يکشنبه 3 آبان 1388, 2:55 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

No Avatar
offline


محبوبیت: 12


تاريخ عضويت: يکشنبه 15 شهریور 1388, 5:22 pm

پست ها : 1379

تشکر کرده اید: 8 مرتبه

تشکر شده:
663 مرتبه در 345 پست

محل سکونت: SWEDEN
حلوای شیر
نشاسته 1 پیمانه
آب سرد 4 پیمانه
آرد برنج 2/1 پیمانه
شیر سرد 4 پیمانه
شکر 2 پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه

نشاسته را در آب سرد حل کنید و از صافی رد کنیدبعد آرد برنج را در شیر حل کنید واز صافی رد کنید .محلول نشاسته وآرد برنج وشیر وشکر رابا هم مخلوط کنیدو در قابلمه لعابی بریزیدو روی حرارت ملایم قرار دهید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد اما بجوشد وغلیظ شود بعد گلاب را به مواد اضافه کنید.وقتی که خط قاشق روی مواد ماند ومحو نشد حلوا آماده شده (fl)

_________________
صبحانه عشق داریم لای برگهای ریخته شده ،کمی بوسه یواشکی و یک لیوان آب بارانبرای شام رژیم سکوت گرفته ام... و یک ته استکان اشک حسرت


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: جمعه 22 آبان 1388, 5:29 pm 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 2


تاريخ عضويت: چهارشنبه 11 شهریور 1388, 4:58 pm

پست ها : 205

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
21 مرتبه در 15 پست

محل سکونت: تهران/اصفهان
با سلام خدمت دوستای گل و گلاب،امیدوارم که این بنده ی حقیر را هنوز به یاد داشته باشید :2lxe53l:
غرض از مزاحمت این بود که یه بار دیگه از راهنمایی و پیشنهاد شما بزرگان استفاده کنم راستش چند وقته دیگه دومین مراسم سالگرد پدر عزیزمه (l) خواستم یه حلوایی بپزم که بشه قالب زد و البته طمع و مزه ی جدیدی داشته باشه چند مدل تویه اینترنت دیدم مثه مسقطی،شیر و... که ظاهرا باید طمع خیلی خوبی داشته باشن اما مشکلشون اینه که نمیشه قالبشون زد اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنونتون میشم ،لطفتون مستدام.

_________________
در کارگه کوزه گری بودم دوش ديدم دو هزار باده گوياي خموش
هريك به زبان راز با من گفتند كو كوزه گر و كوزه خر و كوزه فروش؟


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: جمعه 22 آبان 1388, 5:31 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

No Avatar
offline


محبوبیت: 12


تاريخ عضويت: يکشنبه 15 شهریور 1388, 5:22 pm

پست ها : 1379

تشکر کرده اید: 8 مرتبه

تشکر شده:
663 مرتبه در 345 پست

محل سکونت: SWEDEN
آرد دو و نیم پیمانه
کره 150 گرم
پودر شکر یک و نیم پیمانه
پودر هل سفید 1قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 1قشق چایخوری
زعفران حل شده در آب جوش 1قاشق سوپخوری

اول آرد رو توی ماهیتابه بریزین و روی حرارت ملایم بزاریم. مرتب هم بزنین تا آرد به طور یکنوخت تفت بخوره و بوی خامی آن از بین بره.
بعد کره رواضافه کنین وخوب هم بزنین ،بعد مواد رو ازروی حرارت بردارین پودر شکر و هل ساییده رو اضافه کنین و خوب به هم بزنین تا مواد با هم مخلوط بشن.حالا مواد رو به 3 قسمت تقسیم کنین به یک قسمت آن کاکائو اضافه کنین، یک قسمت آن رو سفید نگه دارین و به قسمت دیگر اون زعفران اضافه کنین .
یه ظرف مناسب( مسطح) رو انتخاب کنین و کف اون اول حلوا کاکائویی رو بریزید و خوب پخشش کنین توی ظرف ( اگه احساس کردین که مواد شما یکنواخت نیست و بافت اون از هم جدا می شه می تونین یه کم کره به اون اضافه کنین تا یکدست بشه. بعد حلوای سفید رو روی حلوای کاکائویی بریزین و دوباره سطحش رو صاف کنین. بعدش هم حلوای زعفرانی رو اضافه کنین. بعد ظرف رو توی یخچال بزارین و بعد از نیم ساعت خارج کنین با چاقو برش بزنین یا اینکه قالب بزنین.
این حلوا هم طعمش خوبه و هم حالت فانتزی و شیکی برای مراسم های شما داره .


پيوست ها:
242wktc.jpg
242wktc.jpg [ 26.47 KiB | بازديد 1620 بار ]

_________________
صبحانه عشق داریم لای برگهای ریخته شده ،کمی بوسه یواشکی و یک لیوان آب بارانبرای شام رژیم سکوت گرفته ام... و یک ته استکان اشک حسرت
بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم bahar SW تشکر کرده اند:
nasimi90 (چهارشنبه 3 آبان 1391, 7:26 am)
 
 
پستارسال شده در: جمعه 22 آبان 1388, 5:34 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

No Avatar
offline


محبوبیت: 12


تاريخ عضويت: يکشنبه 15 شهریور 1388, 5:22 pm

پست ها : 1379

تشکر کرده اید: 8 مرتبه

تشکر شده:
663 مرتبه در 345 پست

محل سکونت: SWEDEN
برای این‌که حلوای مجلسی شما قشنگ‌تر و شیک‌تر بشود بهتر است حلوا را قالب زده و شکل دهید و می‌توانید از چند رنگ حلوا استفاده کنید. حلوای کاکائو- زعفرانی روشن و زعفرانی تیره‌.
برای درست کردن حلوای کاکائو, وقتی شیره حلوا آماده شد مقداری از شیره را با یک قاشق غذاخوری کاکائو و دو قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کرده و سپس قسمتی از حلوا را پس از ریختن شیره با کاکائو مخلوط کنید هم خوشمزه می‌شود و هم خوش‌ظاهر.


پيوست ها:
fd0118.jpg
fd0118.jpg [ 81.84 KiB | بازديد 455 بار ]

_________________
صبحانه عشق داریم لای برگهای ریخته شده ،کمی بوسه یواشکی و یک لیوان آب بارانبرای شام رژیم سکوت گرفته ام... و یک ته استکان اشک حسرت
بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم bahar SW تشکر کرده اند:
nasimi90 (چهارشنبه 3 آبان 1391, 7:27 am)
 
 
پستارسال شده در: جمعه 22 آبان 1388, 5:36 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

No Avatar
offline


محبوبیت: 12


تاريخ عضويت: يکشنبه 15 شهریور 1388, 5:22 pm

پست ها : 1379

تشکر کرده اید: 8 مرتبه

تشکر شده:
663 مرتبه در 345 پست

محل سکونت: SWEDEN
حلوای خرما:
آرد 1 لیوان
خرمای هسته جدا نیم کیلو
زعفران آب کرده به میزان لازم
کره آب شده 2/1 لیوان
گلاب 1 استکان
گردوی چرخ کرده 2/1 لیوان
هل به میزان لازم
پسته و بادام برای تزیین
تهیه:
آرد را به همراه کره تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند.سپس خرمای چرخ شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مایه یکدست شود.برای اینکار مواد را با پشت قاشق با هم مخلوط میکنیم.سپس زعفران و گلاب و گردو را اضافه کرده و خوب مایه را مخلوط مینمایم وبعد از روی گاز برمیداریم ودر ظرف مناسب میریزیم یا با قالب فرم دلخواه را به حلوا میدهیم وبا پسته و بادام تزیین میکنیم.
"نوش جان


حلوای آرد برنج

آرد برنج نیمکوب 2 پیمانه
شکر 5/1 پیمانه
کره 200 گرم
زعفران آب کرده 3ق س
گلاب 4/1 پیمانه
هل ساییده 2/1 ق چ
آب 4 پیمانه

آرد برنج نیمکوب را در کره سرخ کنید تا رنگش تغییر کند سپس آب وشکر را مخلوط کرده و کم کم به آن اضافه می کنیم شعله گاز کم باشد تاحلوا کم کم جا بیافته.
در آخر زعفران و هل وگلاب رابریزید تا حلوا به روغن بیافتد.


پيوست ها:
25g3rqh.jpg
25g3rqh.jpg [ 13.58 KiB | بازديد 1384 بار ]

_________________
صبحانه عشق داریم لای برگهای ریخته شده ،کمی بوسه یواشکی و یک لیوان آب بارانبرای شام رژیم سکوت گرفته ام... و یک ته استکان اشک حسرت
بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: جمعه 22 آبان 1388, 5:37 pm 


کاربر فعال
کاربر فعال

No Avatar
offline


محبوبیت: 12


تاريخ عضويت: يکشنبه 15 شهریور 1388, 5:22 pm

پست ها : 1379

تشکر کرده اید: 8 مرتبه

تشکر شده:
663 مرتبه در 345 پست

محل سکونت: SWEDEN
حلوای جوانه گندم

آرد جوانه گندم : 300 گرم

آرد سبوس دار گندم : 200 گرم

خرما : 250 گرم

روغن کنجد : 150 گرم

دارچین و هل و گشنیز وبادیان : به میزان دلخواه

پودر پسته و هل برای تزیین

آب : به مقدار کافی

آرد گندم را تفت داده بدون روغن . بعد روغن کنجد را ریخته و آرد سبوس دار را تفت داده و هم می زنیم . آرد که تفت خورد آرد جوانه گندم را ریخته و هم میزنیم . آرد جوانه گندم نیازی به تفت زیاد ندارد .

سپس خرمای بی هسته را ریخته بعد آب را ریخته و مرتب هم میزنیم زمانی که خوب مخلوط شد ادویه را ریخته ووقتی آبش بخار شد در سینی پهن می کنیم .

نکته : آب و خرما را که اضافه کردیم حرارت را کم می کنیم تا آبش بخار شود

و کف سینی را چرب می کنیم و ادویه را می پاچیم و حلوا را ریخته و فشار می دهیم و رویش را با مغز پسته و هل تزیین می کنیم .

گندم را خیس کرده 24 ساعت لای دستمال نخی در آبکش گذارده و 4 تا 5 روز آب زده تا جوانه رشد کند ولی نباید جوانه سبز شود .سفید که شد خشک می کنیم و برای کماج و حلوا استفاده می کنیم .

_________________
صبحانه عشق داریم لای برگهای ریخته شده ،کمی بوسه یواشکی و یک لیوان آب بارانبرای شام رژیم سکوت گرفته ام... و یک ته استکان اشک حسرت


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 31 فروردین 1389, 4:48 pm 


کاربر جدید

نماد کاربر
offline


محبوبیت: 0


تاريخ عضويت: سه شنبه 11 اسفند 1388, 7:07 pm

پست ها : 18

تشکر کرده اید: 21 مرتبه

تشکر شده:
8 مرتبه در 5 پست

محل سکونت: انگلستان
دوستان گلم می شه لطفا یه خانم هنرمند به من بگه چه جوری می شه یه کاچی خوشمزه درست کرد؟ من یه بار طبق دستور درست کردم ولی با اینکه مزه اش خیلی خوب بود اما قیافه اش زیاد تعریفی نداشت. ممنون می شم :smilie_liebe4: (fl)


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389, 10:21 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 8


تاريخ عضويت: يکشنبه 20 اردیبهشت 1388, 1:47 pm

پست ها : 93

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
156 مرتبه در 61 پست

محل سکونت: کرمانشاه

 


 







 


 


************************************


 


تزئين حلوا مدل گل رز (آشپزي رنگين ) 


تزئين حلوا مدل گل رز (آشپزي رنگين )


تزئين حلوا مدل گل رز (آشپزي رنگين ) 


 تزئين حلوا مدل گل رز (آشپزي رنگين )


 تزئين حلوا مدل گل رز (آشپزي رنگين )


 


 


************************************************************************


 


تزئين حلوا


 


 


 


تزئين حلوا مدل گل (آشپزي رنگين )




طرزتزئين حلوا مدل گل :


براي تزئين از ديس ويا بشقاب تخت و گرد استفاده كنيد .ابتداحلوا را در وسط ظرف بريزيد و دور آنرا مطايق عكس شماره 1 جمع كرده وسپس با لبه كناري قاشق شيارهاي شعاعي شكلي در حلوا ايجاد كنيد سعي كنيد كه حداقل 5شيارايجاد كنيد تا حلواي گل زيبا باشد هرچه تعداد اين شيارها بيشتر شود هم زيباتروهم بر تعدادگلبرگها افزوده خواهد شد در مرحله بعد فاصله بين شيارها را بافشار لبه قاشق به حلوا فرم دهيد و در آحر هم با گل ، كنجد ،گردو ،خلال پسته و خلال بادام و ... به سليقه خود تزئين كنيد . در اين تصوير من از خلال زعفراني و خلال پسته و گل محمدي خشك استفاده كردم معمولاً اگر حلوا خوب تهيه شود پس از خاتمه روغن مي اندازد و بهتر است با قاشق روغن اضافي را گرفته و دور بريزيد .


 


 


تزئين حلوا مدل گل (آشپزي رنگين ) 


تزئين حلوا مدل گل (آشپزي رنگين ) 


تزئين حلوا (آشپزي رنگين ) 


 تزئين حلوا (آشپزي رنگين )


 تزئين حلوا (آشپزي رنگين )


 


 


********************************************************************


حلواي کدو حلوایی


 


موادلازم :


۱ـ کدو حلوایی ۶۰۰ گرم


۲ ـ شکر ۱ لیوان


۳ ـ آرد گندم نصف لیوان


۴ـ آرد برنج نصف لیوان


۵ - زعفران دم کرده


۶ ـ گلاب یک چهارم لیوان


۷ ـ پودر هل یا عرق هل یک چهارم لیوان


۸ ـ روغن ۸ الی ۹ قاشق غذاخوری


۹ ـ آب نصف لیوان


طرز تهیه :


مرحله اول ـ کدو حلوایی را باآب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود سپس شکر اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاْ بپزد . از روی شعله بردارید و در جای خنک گذاشته کمی که سرد شد با مخلوط کن به صورت پوره در آورید .گلاب و عرق هل و زعفران را به آن اضافه کنید.


مرجله دوم ـ آرد برنج و آرد گندم را با روغن مایع مخصوص سرخ ( یا معادل آن روغن حیوانی یا کره ) روی حرارت کم تفت دهید ولی رنگ آن عوض نشود چون یکی از خصوصیات این حلوا خوشرنگ بودن آن است .


مرحله سوم ـ در حالیکه آرد  روی حرارت است کدو حلوایی را به آن اضافه کنید و حلوا را هم بزنید تایک مخلوط یکنواخت درست شود وقتی غلظت مناسب پیدا کرد حرارت را خاموش کنید


در عکسی که میبینید در مرحله سوم حلوا را مقدار بیشتری حرارت دادم تا کمی سفت شود چون میخواستم حلوا را به شکل کدو حلوایی تزئین کنم . برای تزئین از پودر کاکائو برای سایه روشن جلوه دادن کدو استفاده کردم  و باپودر پسته سر کدو حلوایی را به رنگ سبز در آورده و بابرش های نازک بادام تخمه کدو درست کردم .اگر قصد دارید حلوا را در بشقاب تزئین کنید میتوانید میزان روغن را تا ۱۰ قاشق هم افزایش دهید . 


این حلوا بسیار خوشرنگ و خوشمزه است شاید تا به حال اسم این حلوا را هم نشنیده باشید  اگر تا به حال این دسر خوشمزه را درست نکرده اید پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید


 


 


حلواي كدو حلوايي


حلواي كدو حلوايي (آشپزي رنگين )


 *********************************************************************


 


حلواي لقمه اي


 


مواد لازم برای تهیه نان مخصوص حلوا :


ـ آب ۴ لیوان


ـ آرد سفید قنادی ۳ لیوان


ـ روغن مایع نصف لیوان 


ـ بکینگ پودر ۱ قاشف مربا خوری 


ـ وانیل نصف قاشق چایخوری


ـ تخم مرغ ۸ عدد


ـ حلوا به میزان لازم


طرز تهیه :


روغن را در آب ریخته و روی شعله گذاشته تا به جوش بیاید . بکینگ پودر و آرد را خوب مخلوط کنید . بعد از جوش آمدن آب، آرد را در آب بریزید و شعله را کم کنید و مدام به هم بزنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید ولی مدام به هم بزنید تا مایه یکنواختی به دست آید میتوانید در صورت سرد شدن با دست ورز دهید وقتی خمیر سرد شد. یک  تخم مرغ در خمیر بریزید و خوب ورز دهید تا خمیرکاملاْ نرم و یکنواخت شود بعد تخم مرغ دوم را بریزید و دوباره این عمل را تا آخرین دانه تخم مرغ انجام داده و دراين فاصله  خمیر را حسابی ورز دهید .


فر را روی بیشترین حرارت روشن کرده و بعد از ۳ الی ۴ دقیقه حرارت را کم کنید و روی درجه  ۳۰۰  بگذارید.


 بعد خمیر را در قیف بریزید و کف سینی را با آب مرطوب کنید وخمیر را با فاصله در سینی بچینید. بعد سینی را روی پنجره دوم فر قرار دهید و در فر را بسته و تا پایان پخت باز نکنید بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه که زیر نان طلایی شد از فر خارج کرده و سینی آماده شده بعدی را جایگزین کنید .


اگر میخواهید رنگ نان ها قهوه ای شود مدت بیشتری  در فر بماند و اگر احیاناْ روی آن خوب رنگ نگرفته بود سینی را بعد از اینکه از فر بیرون آوردید در گرمکن فر قرار دهید و هر زمانی رنگ دلخواه را پیدا کرد از گرمکن فر خارج کنید .


بعد از پخته شدن نانها از قسمت زیر نانها را سوراخ کرده و با قیف  درون آن رااز حلوا پر کنید.


این نانها را من کوچکتر از گردو  و تزئینی و لقمه اي درست کردم ولی شما بسته به میل و سلیقه خودتان میتوانید اندازه آن را بزرگتر کنید .


 


حلوا لقمه اي(آشپزي رنگين ) 


 


حلواي لقمه اي(آشپزي رنگين ) 


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


 


خمير مخصوص نان حلوا(آشپزي رنگين ) 


خمير نان مخصوص حلوا(آشپزي رنگين ) 


************************************************


حلواي بادام


آشپزی رنگین


مواد لازم:


ـ آرد سفید (آرد گندم  بدون سبوس ) ۲ لیوان


ـ پودر قند ۲ لیوان


ـ کره ۲۵۰ گرم


ـ پودر بادام ۵/۱ لیوان


ـ پودر هل و زنجبیل و گشنیز ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری


ـ زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه :


برای تهیه پودر بادام اول بادام را خیس کنید و بعد پوست آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خشک بشود بعد با دانه ساب یا مولینکس آن را پودر کنید .


آرد را در ماهیتابه بریزید و به مدت یکربع ساعت با حرارت کم تفت و مدام به هم بزنید سعی کنید رنگ آرد سفید بماند بعد کره را در آرد بریزید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر هم آنرا با حرارت کم تفت دهید و به هم بزنید . زعفران را اضافه کنید و کاملاً که مخلوط شد بقیه مواد را اضافه کنید و به هم بزنید . مواد باید خوب مخلوط بشود . چنانچه مواد چسبندگی لازم را نداشت کمی کره یا روغن مایع اضافه کنید و در سینی که کف آنرا از قبل چرب کرده بودید به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی متر پهن کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح آن یکنواخت شود بعد از یکی دو ساعت آن را برش دهید و دریخچال گذاشته تا خوب سفت شود .


(برای تزئین متوانید از پودر قند و دارچین ویا پودر پسته استفاده کنید)


 


حلواي بادام (آشپزي رنگين) 


 


حلواي بادام(آشپزي رنگين ) 


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


 


 


 


حلواي بادام(آشپزي رنگين )



پيوست ها:
گل رز 2.jpg
گل رز 2.jpg [ 86.04 KiB | بازديد 418 بار ]
حلوا .jpg
حلوا .jpg [ 59.51 KiB | بازديد 409 بار ]
بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم آشپزی رنگین تشکر کرده اند:
nasimi90 (چهارشنبه 3 آبان 1391, 7:29 am)
 
 
پستارسال شده در: يکشنبه 5 اردیبهشت 1389, 11:43 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


حالت من: Energetic

محبوبیت: 9


تاريخ عضويت: شنبه 23 آبان 1388, 7:40 pm

پست ها : 79

تشکر کرده اید: 45 مرتبه

تشکر شده:
32 مرتبه در 17 پست

محل سکونت: زير اسمون خدا
سلام کسی هست ؟
آخه سوال دارم اگه می تونین کمکم کنید
رنگ حلوام قشنگ نمیشه چکلرکنم ؟ دست هر گلی که جوابم را بده درد نکنه .مرسس سییییی :pic4ever_com_free_smiley:


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 4:03 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: دوشنبه 12 مرداد 1388, 2:26 am

پست ها : 77

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
24 مرتبه در 16 پست
من می خواهم حلوا سالگرد را تزیین کنم لطفا کمک کنید البته دوست دارم یک چیز کمیاب باشد . اگر تزیین حلوا روی خرما که در قنادی ها انجام می دهند را بلدهستید به من کمک کنید؟ (fl)


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 5:34 am 


آشپزآنلاینی اصیل
آشپزآنلاینی اصیل

نماد کاربر
offline


حالت من: Thinking

محبوبیت: 69


تاريخ عضويت: سه شنبه 30 تیر 1388, 8:28 am

پست ها : 2884

تشکر کرده اید: 1771 مرتبه

تشکر شده:
3386 مرتبه در 1646 پست
دوست عزیز من این چند مدل تزیین رو دارم امیدوارم موفق باشی :smilie_liebe4:


پيوست ها:
98gyjntmbght3ofujjsv.jpg
98gyjntmbght3ofujjsv.jpg [ 11.89 KiB | بازديد 3668 بار ]
rixllg.jpg
rixllg.jpg [ 34.92 KiB | بازديد 3686 بار ]
2n7ho1.jpg
2n7ho1.jpg [ 41.52 KiB | بازديد 1850 بار ]
2lmxevr.jpg
2lmxevr.jpg [ 6.49 KiB | بازديد 3658 بار ]
2jg42vc.jpg
2jg42vc.jpg [ 115.48 KiB | بازديد 1876 بار ]
_online.jpg
_online.jpg [ 44.96 KiB | بازديد 1869 بار ]
%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%8A+%D9%85%D9%88%D8%B2.jpg
%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%8A+%D9%85%D9%88%D8%B2.jpg [ 5.04 KiB | بازديد 3621 بار ]

_________________
من هرگز نخواستم که از عشق، افسانه یی بیافرینم;باور کن!من می خواستم که با دوست داشتن زندگی کنم- کودکانه و ساده
بالا
 مشخصات  
کاربران زیر از شما کاربر محترم SEPIDEH* تشکر کرده اند:
فریبا 1361 (سه شنبه 24 خرداد 1390, 5:43 am), maryamazimi1357 (چهارشنبه 29 تیر 1390, 4:39 am), 3tareh (پنج شنبه 7 مهر 1390, 12:20 pm), کاناز (يکشنبه 13 آذر 1390, 6:24 am), غریبه آشنا (دوشنبه 14 آذر 1390, 3:11 pm), jenifer_Online2006 (سه شنبه 13 دی 1390, 9:07 pm), آيه (سه شنبه 4 بهمن 1390, 11:51 pm), nasimi90 (چهارشنبه 3 آبان 1391, 7:30 am)
 
 
پستارسال شده در: سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 3:31 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: دوشنبه 12 مرداد 1388, 2:26 am

پست ها : 77

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
24 مرتبه در 16 پست
مرسی ولی این مدلها را بلدم . در قنادی ناتالی روی خرما حلوا زده اند آن را بلد نیستم کمک کنید (fl)


بالا
 مشخصات  
 
 
پستارسال شده در: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 3:59 am 


کاربر جدید

No Avatar
offline


محبوبیت: 3


تاريخ عضويت: دوشنبه 12 مرداد 1388, 2:26 am

پست ها : 77

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

تشکر شده:
24 مرتبه در 16 پست
عزیزم وقتی آرد را سرخ می کنی برای این که رنگ آن باب میلت باشد یک قاشق از آرد را در ظرفی بریز و از شربتی که درست کردی روی آن بریز و رنگ آن را ببین و اگر دیدی باب میلت نیست آرد را بیشتر تفت بده و دوباره امتحان کن (fl)


بالا
 مشخصات  
 
 
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 294 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  بعدي

اطلاعات

جستجو براي:
تعداد صفحات: صفحه 5 از 20

    

تعداد پست ها:  294 پست


کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: * Nooshin * شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

تاپیک های مشابه

 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پيوست(ها) کیک حلوا

* Nooshin *

10

1277

چهارشنبه 13 دی 1391, 8:29 am

paksima نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. حلوا عسل

fatemejoon

3

395

پنج شنبه 6 مهر 1391, 3:31 pm

mamannazi نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پيوست(ها) حلوا کره ای

*پانته آجون*

1

355

دوشنبه 26 تیر 1391, 8:29 am

*پانته آجون* نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. Re: حلوا سياه

* Nooshin *

4

733

چهارشنبه 5 مهر 1391, 8:53 pm

*پانته آجون* نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پيوست(ها) حلوا باغچه ایی

Tahereh

1

1184

چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 4:15 pm

محبوبه آشپز نمایش آخرین ارسال

 


کپی رایت

 
yukari

این سایت به صورت کامل تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
Powered by : phpBB | Style by: Meis@M

آشپزآنلاین، بزرگترین سایت آشپزی ایرانی
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Persian Translation : www.phpBB.Maghsad.com
phpBB SEO